Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 
Τα νέα της πόλης μας

 

ΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

 

Τη δημιουργία, τον εγκαινιασμό και τον αγιασμό ενός νέου και πιο άνετου πολυχώρου, που θα στεγάσει τις ανάγκες και τα όνειρά τους, καθώς και την κοπή της αγιοβασιλιάτικης πίτας τους, γιόρτασαν την Κυριακή (14/1) το βράδυ, σε μια πολύ ζεστή φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα τα μέλη του Χορευτικού Εργαστηρίου Ν. Ιωνίας.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Η όμορφη αυτή εκδήλωση ξεκίνησε με την τέλεση του αγιασμού του χώρου από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδελφείας, Ν. Χαλκηδόνος και Ηρακλείου κ.κ. Γαβριήλ, συνεπικουρούμενο από τον Πρωτοσύγκελο της οικείας Μητρόπολης Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Επιφάνιο Αρβανίτη, και στη συνέχεια ο Σεβασμιότατος ευλόγησε τη βασιλόπιτα του συλλόγου και έκοψε το πρώτο της κομμάτι λέγοντας πως: «Σήμερα, ο Θεός μας δίνει μία μεγάλη χαρά και μία ταυτόχρονα όμορφη ευκαιρία να βρισκόμαστε στο τέλος αυτής της ημέρας σε αυτήν ακριβώς την όμορφη ατμόσφαιρα, που εσείς έχετε δημιουργήσει, και πάνω από όλα οι συντελεστές αυτής, το Χορευτικό Εργαστήρι της Ν. Ιωνίας, ο Πρόεδρος και οι αγαπητοί καθηγητές, όπου εδώ και τόσα χρόνια έχετε δώσει έναν ιδιαίτερο όχι απλά χαρακτηρισμό, αλλά έχετε αναδείξει όλα όσα οι πατέρες μας οι πρόσφυγες και οι ιδρυτές αυτής της πόλεως έφεραν ως παρακαταθήκη. Και τα αναδείξατε με τρόπο θα έλεγα επαγγελματικό και επιστημονικό. Κάτι με το οποίο θα έπρεπε όλοι να ασχοληθούμε στην πατρίδα μας, γιατί όλα όσα μας εκφράζουν και συνθέτουν την ταυτότητά μας δεν χρειάζεται απλά να τα θυμόμαστε και να τα διατηρούμε, αλλά να τα αναδεικνύουμε και να τα πολλαπλασιάζουμε με τρόπο τέτοιον, ούτως ώστε να αντιλαμβανόμαστε ότι η παράδοση δεν είναι κάτι το οποίο είναι στατικό, αλλά κάτι το οποίο είναι δημιουργικό, κάτι το οποίο προστίθεται σε αυτό η δική μας εμπειρία, το δικό μας βίωμα, τα δικά μας τα πορίσματα. Αλλιώς, θα ήτανε συντήρηση. Και ό,τι είναι συντηρητικό μπαίνει στο ψυγείο. Και το ξέρετε πολύ καλά ότι έτσι συντηρούμε τα πράγματα γιατί αλλιώς θα σαπίσουν. Η παράδοση ούτε ψυγείο χρειάζεται, ούτε κανέναν άλλον να τη συντηρήσει, διότι η παράδοση είναι ζωντανή, αναπνέει από μόνη της, διότι βασίζεται πάνω σε πρόσωπα, σε ανθρώπους ζωντανούς, πραγματικά πρόσωπα, που το κάθε ένα από αυτά αναλαμβάνει, αλλά ταυτόχρονα παραδίδει. Και συνεχίζει έτσι με τον τρόπον αυτόν ό,τι παρέλαβε με τον δικό του τρόπο, με το δικό του βίωμα, για να το συνεχίζουν τα νέα παιδιά, κορίτσια και αγόρια. Αυτό, λοιπόν, κάνει το Χορευτικό Εργαστήρι, και δεν το κάνει με τρόπον όπως είπα ερασιτεχνικό, αλλά με έναν ιδιαίτερο επαγγελματισμό, που μας κάνει όλους υπερήφανους εδώ στη Νέα Ιωνία, για να βλέπουμε όλα τα έργα τα οποία με τόση μεγάλη Ευλογία σας έχει προικίσει ο Θεός και τα αποτελέσματα αυτών των εργασιών. Και είδαμε από τις εκδηλώσεις που έχουν γίνει σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και στο Ηρώδειο, όπου μας αξίωσε ο Θεός να κάνουμε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, να θαυμάσουμε και το ταλέντο, αλλά ταυτόχρονα και τη δυναμική την οποία έχει το Χορευτικό Εργαστήρι.». 

Ακόμη, ο Σεβασμιότατος ανέφερε πως: «Σήμερα, λοιπόν, κόβουμε την πίτα σας, ευλογούμε τα έργα σας και τις προσπάθειές σας, και ταυτόχρονα ευλογούμε τον νέο χώρο, τον οποίον έχετε εσείς διαμορφώσει και μουσειακά, λαογραφικά, για να βλέπουν οι νεώτεροι και να μαθαίνουν, αλλά ταυτόχρονα κι ως εργαστήρι χορευτικό, για να μπορούν να μαθαίνουν παραδοσιακούς χορούς και την παράδοσή μας. Για όλα αυτά, λοιπόν, ευχόμαστε να έχετε πλούσια την Ευλογία του Θεού, υγεία, ενότητα μεταξύ σας και αγάπη. Διότι από την παράδοση και μέσα από τους χορούς και τα τραγούδια, τα οποία έχουμε, φαίνεται ξεκάθαρα πόσο ανάγκη έχει και παρακαλεί τον Θεό ο κάθε άνθρωπος για να μπορούμε να έχουμε υγεία, ενότητα και αγάπη μεταξύ μας. Αυτά θα μας χαρακτηρίζουν πάντοτε και θα μας δίνουν τη δύναμη για να συνεχίζουμε.», πρόσθεσε πως: «Η Μητρόπολή μας θα είναι κοντά σας και διότι αγαπούμε την παράδοση, και διότι αγαπούμε αυτά τα οποία γίνονται, το έχουμε δείξει αυτό από την αρχή, και θα μας επιτρέψετε να σας προσφέρουμε μία εικόνα του Κυρίου μας, εδώ στους νέους αυτούς χώρους που έχετε, κάπου να τη βάλετε για να σας Ευλογεί και να Αγιάζει τους πόθους και όλα τα οράματα, τα οποία έχετε, και μαζί με την εικόνα και μία μικρή οικονομική συμβολή, που όπως πάντοτε προσπαθούμε να κάνουμε, ούτως ώστε κι εμείς να διευκολύνουμε και να συμβάλλουμε όσο είναι δυνατόν, στα μέτρα του εφικτού, σε αυτό το οποίο εσείς προσπαθείτε και με αυταπάρνηση και πνεύμα καθαρό και επαγγελματικό επιδεικνύετε όλα αυτά τα χρόνια.» και ολοκλήρωσε λέγοντας πως: «Καλή χρονιά, λοιπόν, σε όλους σας, καλή χρονιά στα παιδιά, τα οποία μαθαίνουν τους χορούς και είναι μέλη του Χορευτικού Εργαστηρίου, καλή χρονιά στους γονείς και στις οικογένειες, που εμπιστεύεστε τα παιδιά σας στον όμορφο αυτόν χώρο, και να έχετε όλοι υγεία και πάλι να μας αξιώσει ο Θεός του χρόνου να βρεθούμε εδώ για να κόψουμε τη βασιλειόπιτά σας. Καλή χρονιά!».

ΚΑΛΑΝΤΑ

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τα παιδιά της Χορωδίας του συλλόγου να τραγουδούν κάλαντα της Χίου και Βυζαντινά κάλαντα, κι αμέσως μετά μικρά παιδιά του συλλόγου εγκαινίασαν χορευτικά τον καινούργιο χώρο, παρουσιάζοντας έναν χαρακτηριστικό παραδοσιακό χορό.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΩΡΟΥ & ΚΟΨΙΜΟ ΠΙΤΑΣ

Κατόπιν, ο Αντιπρόεδρος του Χορευτικού Εργαστηρίου Ν. Ιωνίας και υπεύθυνος των παραδοσιακών τμημάτων χορού του συλλόγου, κ. Δημήτρης Μήτσης, προσέφερε στον Σεβασμιότατο, εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου, ως ένα συμβολικό δώρο, έναν αναμνηστικό πίνακα για τον χορό, για να υπάρχει στη Μητρόπολη και αμέσως μετά ευχήθηκαν και έκοψαν κομμάτια βασιλόπιτας, μιλώντας ιδιαίτερα για τον σύλλογο και το έργο του, κατά σειρά: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Αναμουρλόγλου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Φώτης Τσομπάνογλου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Παναγιώτης Μανούρης, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη προοπτικής» κ. Δέσποινα Θωμαΐδου, ο δημοτικός σύμβουλος («Ενότητα για τη Νέα Ιωνία») κ. Ηλίας Γκαραβέλας, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ.κ. Μιλτιάδης Καναβός και Βασίλης Χριστοδούλου, ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. Ν. Ιωνίας και Πρόεδρος της Ο.Π.Σ.Ε. κ. Λουκάς Χριστοδούλου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Δημοσίων Σχέσεων, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής κ. Δέσποινα Αϊβατζίδου-Ποριώτου, η Διευθύντρια των Δημοτικών Σχολείων των Εκπαιδευτηρίων «Μάνεση» κ. Σοφία Μάνεση, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Ν. Ιωνίας κ. Παναγιώτης Τσεκούρας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αλαγιωτών Ν. Ιωνίας κ. Γιώργος Νουβέλογλου, ο εκδότης και διευθυντής της καθημερινής διαδικτυακής εφημερίδας «ΙΟΝΙΑΝΕΤ» κ. Βασίλειος Μαγκαναδέλλης και ο Πρόεδρος του Χορευτικού Εργαστηρίου Ν. Ιωνίας κ. Ευθύμιος Κωτσικογιάννης.

Ακολούθως, κόπηκαν κομμάτια βασιλόπιτας για όλα τα τμήματα, που λειτουργούν στο Χορευτικό Εργαστήρι Ν. Ιωνίας, καθώς και για τους δασκάλους τους, από τους οποίους ήταν παρόντες: ο υπεύθυνος παραδοσιακού τραγουδιού κ. Μάνος Κουτσαγγελίδης, ο υπεύθυνος του τμήματος βιολιού κ. Γιώργος Κάτσικας και ο υπεύθυνος του τμήματος κιθάρας κ. Γιάννης Βενιζέλος.

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Ακόμη, οφείλουμε να αναφέρουμε πως επισκεφτήκαμε και τον χώρο(στον 2ο όροφο), που το Χορευτικό Εργαστήρι Ν. Ιωνίας διαμόρφωσε σε Λαογραφικό Μουσείο, ο οποίος είναι δίχως καμία υπερβολή εκπληκτικός, και πραγματικά αξίζει να τον επισκεφτεί κάθε συνδημότης μας και όχι μόνον.

Μάλιστα, τον χώρο του Μουσείου πριν από την εκδήλωση επισκέφτηκαν και περιηγήθηκαν σε αυτόν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Γαβριήλ και ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης, Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης, π. Επιφάνιος Αρβανίτης, οι οποίοι, όπως και εμείς, σχημάτισαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Τέλος, με την ευκαιρία της περιήγησής μας στον μουσειακό χώρο του Χορευτικού Εργαστηρίου Ν. Ιωνίας, μιλήσαμε με την υπεύθυνη του χορευτικού τμήματος και του συγκεκριμένου Λαογραφικού Μουσείου, κ. Μάνθα Ζήβα, η οποία μας είπε μεταξύ άλλων πως: «Στο Χορευτικό Εργαστήρι διδάσκουμε παραδοσιακούς χορούς σε παιδάκια προσχολικής ηλικίας, και παράλληλα διοργανώνουμε και εκπαιδευτικά βιωματικά προγράμματα, με σκοπό τη γνωριμία των παιδιών με τον λαϊκό πολιτισμό και την παράδοση. Γίνονται, λοιπόν, δωρεάν μαθήματα, με στόχο τη διατήρηση της παράδοσής μας, να τη δείξουμε στα παιδιά και να μάθουν όσο γίνεται περισσότερα στοιχεία για τον Ελληνικό Πολιτισμό, αλλά και να χαρούν. Και, φυσικά, μας ενδιαφέρουν και η ψυχική ανάταση των παιδιών και η κοινωνικοποίησή τους.».

Επίσης, η κ. Ζήβα μας είπε μεταξύ άλλων πως: «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τα παιδιά. Έχουμε περισσότερα από 150 παιδιά πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σταθερά μέλη μας, τα οποία μεγαλώνοντας συνεχίζουν και συμμετέχουν σε άλλες δράσεις του Χορευτικού Εργαστηρίου, όπως στη χορωδία, υπεύθυνος της οποίας είναι ο κ. Κουτσαγγελίδης, και στα εργαστήρια παραδοσιακών οργάνων (γκάιντα, ποντιακή λύρα, λαούτο, κρουστά κ.λπ.), αλλά πρωτίστως έχουμε τα χορευτικά τμήματα με τον κ. Δημήτρη Μήτση.», προσθέτοντας πως: «Εκτός από τα παιδικά μας τμήματα, έχουμε και τμήματα ενηλίκων, και τα μέλη μας συμμετέχουν σε όποιες δραστηριότητες θέλουν. Μέχρι σήμερα έχουμε περισσότερα από 450 ενήλικα μέλη μας και πάνω από 150 παιδιά.», και ολοκληρώνοντας τη συνομιλία μας, μας είπε πως: «Η σημερινή μας εκδήλωση, πέρα από την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, γίνεται και για να γνωρίσει ο κόσμος των καινούργιο μας χώρο και πώς τον διαμορφώσαμε. Γιατί όλα αυτά τα εκθέματα, που είδατε, είναι δωρισμένα με αγάπη και από τα μέλη μας.».

Ακόμη, ο Πρόεδρος του Χορευτικού Εργαστηρίου Ν. Ιωνίας, κ. Μάκης Κωτσικογιάννης, μας είπε μεταξύ άλλων πως: «Το όλο εγχείρημα έχει γίνει με δύο εμπνευστές: τον Δημήτρη και τη Μάνθα. Όλοι εμείς τους αγαπάμε «τρελά» και τους στηρίζουμε, γιατί βλέπουμε το αποτέλεσμα αυτού που μας δίνουν. Δεν μας δίνουν μόνον βήματα, μας δίνουνε ήθος, μας δίνουνε αγάπη, μας δίνουνε χίλια δυο. Μαθαίνουν τα παιδιά μας Λαογραφία, που δεν την μαθαίνουν πουθενά αλλού.».

Συνεχίζοντας, ο κ. Κωτσικογιάννης μας είπε πως: «Για εμάς, ο χορός είναι αποτοξίνωση, είναι ανέβασμα, φεύγουν όλα τα προβλήματα από πάνω μας. Μέσα από τον χορό έχεις ρυθμό, έχεις φαντασία, υπάρχει αλληλεγγύη του ενός με τον άλλον, θα βοηθήσει ο ένας τον άλλον, θα χαμογελάσουμε, είναι μεγάλα τα οφέλη που παίρνουμε. Πρέπει ο άνθρωπος να ασχολείται με τον χορό, γιατί μαθαίνει να επικοινωνεί, μαθαίνει να είναι σωστός άνθρωπος πάνω από όλα, μαθαίνει να είναι πειθαρχημένος και μαθαίνει να δίνει αγάπη ο ένας στον άλλον. Αυτό που σας λέω για την αγάπη δεν το λέω έτσι απλά, αλλά το λέω βιωματικά, το έχω ζήσει εγώ μέσα στον σύλλογό μας. Εγώ έτσι ξεκίνησα. Επειδή χόρευε ο γιος μου, χόρευε η γυναίκα μου, ήρθα κι εγώ, και όντως η αγάπη είναι αυτή που τραβάει τον κόσμο, γι’ αυτό έχουμε τόσον κόσμο εδώ. Καταλαβαίνει ότι τον αγαπάμε και μας στηρίζει και τον στηρίζουμε.» κι ακόμη πρόσθεσε πως: «Ειδικότητά μας δεν είναι ο χορός. Είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε τον χορό. Εγώ είμαι βιοτέχνης, είμαι μηχανουργός, δεν έχω καμία σχέση με τον κλάδο του χορού. Όμως, είμαστε άνθρωποι που όλοι μέσα μας, από την πατρίδα μας, από τις ρίζες μας, έχουμε βιώματα χορευτικά. Το θέμα είναι ότι εδώ έρχεσαι και βλέπεις όλον τον Ελληνισμό να περνάει μπροστά σου. Μαθαίνεις όλες τις περιοχές, μαθαίνεις την ιστορία του Χορού, γιατί χορεύτηκε αυτός ο χορός, και προχωράς μπροστά. Εκτός, λοιπόν, του χορού αυτού καθαυτού, μαθαίνεις και Ιστορία. Φέρνεις μαζί σου, στα πόδια σου, την ώρα που χορεύεις, όλα αυτά που έχεις ακούσει. Εδώ δεν μας λένε απλώς «ένα, δύο, τρία». Μας λένε γιατί είναι το ένα, γιατί είναι το δύο, γιατί είναι το τρία, από πού ξεκίνησε.».

Επίσης, ο κ. Κωτσικογιάννης μας επισήμανε πως: «Είναι μεγάλη μας η χαρά ειδικά τώρα. Το γεγονός ότι αυτό που ξεκινάγαμε για να βοηθήσουμε τα παιδιά, τώρα βλέπουμε να ολοκληρώνεται, μας κάνει φοβερά χαρούμενους.», ενώ αναφερόμενος στον μουσειακό χώρο του Χορευτικού Εργαστηρίου μάς είπε πως: «Για να συγκεντρωθούν τα αντικείμενα των παραδοσιακών συλλογών μας πέρασαν περισσότερα από 15 χρόνια. Τα περισσότερα αντικείμενα του Μουσείου μας είναι προσφορές φίλων του Χορευτικού Εργαστηριού. Είναι και προσφορές ανθρώπων, οι οποίοι δεν έρχονται στο Χορευτικό, όμως επειδή μας αγαπάνε μας έχουνε δωρίσει όλα αυτά που έχουμε.», προσθέτοντας πως: «Ανάμεσα στα εκθέματά μας υπάρχουν και φορεσιές που είναι 150 χρόνων. Έρχονται από τη Σμύρνη, έρχονται από τη Σκύρο και από αλλού, και όλες οι φορεσιές είναι αυθεντικές. Άνθρωποι, λοιπόν, που τις είχαν στις ντουλάπες τους, μας ανοίξανε την καρδιά τους και μας τις δώσανε, γιατί αισθάνονται ότι εδώ θα αναδειχθούν, ενώ στην ντουλάπα τους μπορεί και να χάνονταν. Να μπορεί ο κόσμος να τις βλέπει, και μέσα από αυτές τις φορεσιές να μάθει και τις ιστορικές πληροφορίες που σχετίζονται με αυτές. Και όσο περνάει ο καιρός εμπλουτίζουμε τα εκθέματά μας, όπως έχουμε και άλλα εκθέματα, τα οποία δεν έχουμε ακόμα καταφέρει να τα τοποθετήσουμε, γιατί θα χρειαστεί περισσότερος χώρος, που ακόμη δεν διαθέτουμε.».

Η εξαιρετική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χορό και με πλούσια εδέσματα που προσέφεραν τα μέλη του Χορευτικού.

(Χορευτικό εργαστήρι: Αδριανού 1 & Αλ. Παναγούλη, Ν. Ιωνία, τηλ.210 2723230)

 

Παναγιώτα Σούγια

Λαογραφικό μουσείο Χορευτικού εργαστηρίου Ν.Ιωνίας

Λαογραφικό μουσείο:Από δεξιά ο Πρόεδρος του Χορευτικού Εργαστηρίου Ν. Ιωνίας, κ. Μάκης Κωτσικογιάννης, η υπεύθυνη του χορευτικού τμήματος και του  Λαογραφικού Μουσείου, κ. Μάνθα Ζήβα και ο εκδότης της «ΙΟΝΙΑΝΕΤ» κ. Βασίλειος Μαγκαναδέλλης

Ο Πρωτοσύγκελος της οικείας Μητρόπολης Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Επιφάνιος Αρβανίτης με τις"ψυχές" του Χορευτικού εργαστηρίου, δασκάλους, κ. Μάνθα Ζήβα και Δημήτρη Μήτση

Tέλεση του αγιασμού του χώρου από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδελφείας, Ν. Χαλκηδόνος και Ηρακλείου κ.κ. Γαβριήλ, συνεπικουρούμενο από τον Πρωτοσύγκελο της οικείας Μητρόπολης Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Επιφάνιο Αρβανίτη

Ο κ. Μήτσης καλωσορίζει τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση

Κάλαντα της Χίου και Βυζαντινά κάλαντα

Μικρά παιδιά του συλλόγου εγκαινίασαν χορευτικά τον καινούργιο χώρο

Ο κ. Δημήτρης Μήτσης, προσέφερε στον Σεβασμιότατο, εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου, ως ένα συμβολικό δώρο, έναν αναμνηστικό πίνακα για τον χορό

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Αναμουρλόγλου

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Φώτης Τσομπάνογλου

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Παναγιώτης Μανούρης

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη προοπτικής» κ. Δέσποινα Θωμαΐδου

Ο δημοτικός σύμβουλος («Ενότητα για τη Νέα Ιωνία») κ. Ηλίας Γκαραβέλας

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ.κ. Μιλτιάδης Καναβός

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ.Βασίλης Χριστοδούλου

Ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. Ν. Ιωνίας και Πρόεδρος της Ο.Π.Σ.Ε. κ. Λουκάς Χριστοδούλου

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Δημοσίων Σχέσεων, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής κ. Δέσποινα Αϊβατζίδου-Ποριώτου

Η Διευθύντρια των Δημοτικών Σχολείων των Εκπαιδευτηρίων «Μάνεση» κ. Σοφία Μάνεση

Ο εκπρόσωπος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Ν. Ιωνίας κ. Παναγιώτης Τσεκούρας

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αλαγιωτών Ν. Ιωνίας κ. Γιώργος Νουβέλογλου

Ο εκδότης και διευθυντής της καθημερινής διαδικτυακής εφημερίδας της Ν.Ιωνίας «ΙΟΝΙΑΝΕΤ.gr» κ. Βασίλειος Μαγκαναδέλλης

O Πρόεδρος του Χορευτικού Εργαστηρίου Ν. Ιωνίας κ. Ευθύμιος Κωτσικογιάννης

 Καταχωρήθηκε την: 20/01/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!