Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ: ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ 
Τα νέα της πόλης μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΨΙΜΟ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΎ ΟΜΙΛΟΥ Ν. ΙΩΝΙΑΣ

Στις 14 Ιανουαρίου έγινε το κόψιμο της πίτα του Ομίλου μας στο Κέντρο ΝΕΦΕΛΗ στην Πάρνηθα. Πλήθος μελών και φίλων παρευρέθηκαν για να γιορτάσουμε όλοι μαζί  την είσοδο του καινούργιου χρόνου και να ανταλλάξουμε εγκάρδιες ευχές.

Εκτός από το κόψιμο της πίτας έγινε και απονομή τιμητικής πλακέτας στον κ. Στέφανο Λιβέρη, πρώην πρόεδρο του ΦΟΝΙ, για την πολυετή προσφορά του στον Όμιλο.

Η εκδήλωση μας αυτή είχε πολύ κέφι, φαγητό και χορό. Επίσης μοιράστηκαν στους παρευρισκομένους, με δωρεάν λαχνούς, δώρα που προσέφεραν  καταστήματα της Ν. Ιωνίας.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Ηρακλής Γκότσης Δήμαρχος Ν. Ιωνίας, ο κ. Βασίλειος Κατσαντώνης Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φυσιολατρικών Ορειβατικών Εκδρομικών Σωματείων Ελλάδας, ο κ. Παναγιώτης Μανούρης Επικεφαλής της Παράταξης Δημιουργία Αλληλεγγύη, η κα Δέσποινα Θωμαϊδου Επικεφαλής της Παράταξης Δύναμη Προοπτική, ο κ. Αναμουρλόγλου Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Μιλτιάδης Καναβός  Δημοτικός Σύμβουλος,  ο κ. Κώστας Τσαγκαράκης εκπρόσωπος του Αθλητικού Γ.Σ.Ν.Ι. Ανατολή και ο κ. Σταύρος Παπαγεράσιμος εκπρόσωπος της Ένωσης Σπάρτης Ν. Ιωνίας.Καταχωρήθηκε την: 28/01/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!