Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Ο ΔΗΜΟΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 
Τα νέα της πόλης μας

Ο ΔΗΜΟΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο Δήμος Νέας Ιωνίας και η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας συνδιοργάνωσαν μία σπονδυλωτή πολιτιστική εκδήλωση με τίτλο: «Ιωνίας Μορφές… Με Άρωμα Γυναίκας», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (8/3), στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Συνεδριακού Κέντρου της πόλης.

Την όμορφη αυτή εκδήλωση συμπαρουσίασαν η Δημοσιογράφος κ. Αθηνά Καμπάκογλου και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ρουμελιωτών Ν. Ιωνίας κ. Αθανάσιος Ραφτόπουλος. Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια κ. Δήμητρα Καχριμανίδη και η Παραδοσιακή Ορχήστρα της χάρισαν στο ακροατήριο ένα υπέροχο μεγάλης διάρκειας μελωδικό ταξίδι, ενώ ιδιαίτερα απολαυστικά ήταν και τα μουσικά και χορευτικά προγράμματα, που παρουσίασαν το Εργαστήρι Παραδοσιακού Τραγουδιού και τα Χορευτικά Τμήματα της Ένωσης Ρουμελιωτών Ν. Ιωνίας, υπό την καθοδήγηση και τη διδασκαλία των κ.κ. Παναγιώτη Σδούκου και Ανδρέα Ατζάμπου αντίστοιχα.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε η Πρόεδρος των απόδημων Σύριων στην Ελλάδα κ. Κατερίνα Μούσμπε, η οποία παρέλαβε την αναμνηστική της διάκριση από τον π. Θεόκλητο, εκπρόσωπο της Ιεράς Μητρόπολης Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδελφείας-Ν. Χαλκηδόνος και Ηρακλείου, και ακόμη βραβεύτηκαν οι γυναίκες Πρόεδροι πολιτιστικών και μικρασιατικών συλλόγων της Ν. Ιωνίας.

Αναλυτικότερα: ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης βράβευσε την Πρόεδρο του Συλλόγου Σμυρναίων Ν. Ιωνίας κ. Χρυσάνθη Αθηνάκη και ακολούθησαν οι βραβεύσεις: από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Παναγιώτη Μανούρη προς την Πρόεδρο του Συλλόγου Θεσσαλών Ν. Ιωνίας κ. Αναστασία Κλάρα, η οποία ανέγνωσε κάποιους στίχους της για τις ακόμη ταλανιζόμενες από τα δεινά του πολέμου γυναίκες της Συρίας∙ από την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη προοπτικής» κ. Δέσποινα Θωμαΐδου προς την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Ιωνίας «Η Καππαδοκία» κ. Κυριακή Μπρόλιου∙ από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Φιλίππα Αθυμαρίτου προς την Υπεύθυνη του Περιφερειακού Τμήματος Μαθημάτων Ελληνικών Χορών Ν. Ιωνίας του Λυκείου των Ελληνίδων κ. Μαρία Μουλαρά∙ από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σάββα Χατζηκωνσταντίνου προς την Πρόεδρο του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ιωνίας «Η Σινώπη» κ. Βασιλική Πανάγου και από τον Υπεύθυνο Πολιτισμού του Ο.Π.Α.Ν. Ν. Ιωνίας κ. Δημήτρη Γεωργούδη προς την Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Ν. Ιωνίας και Ηρακλείου «Ο Ζέφυρος» κ. Μαίρη Αρώνη.

Ακόμη, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Σχολικών Επιτροπών κ. Χρήστος Χατζηιωάννου επέδωσε τις τιμητικές διακρίσεις της Πρόεδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών «Η Δημιουργία» κ. Μαίρης Βελλιανίτη και της Προέδρου της Παλλεσβιακής Ένωσης Ν. Ιωνίας και Ηρακλείου κ. Χρυσάνθης Κοντού, οι οποίες δεν κατέστη δυνατόν να παραβρεθούν στην εκδήλωση,  σε μέλη των συλλόγων τους.

Ακολούθησε κέρασμα προς όλες και όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, η οποία συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ, με το απολαυστικό μουσικό πρόγραμμα, που παρουσίασαν η κ. Καχριμανίδη και η Παραδοσιακή Ορχήστρας της

 

Απόστολος ΣαλονικίδηςΚαταχωρήθηκε την: 16/03/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!