Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


22η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (16/10) 
Aποφάσεις/Ανακοινώσεις Δ.Σ.

Συνεδρίαση 22η

Προς:  Τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Ν. Ιωνίας

Σας καλούμε σε συνεδρίαση (άρθρο 67 του Ν. 3852/2010) στο Δημοτικό Κατάστημα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Αγ. Γεωργίου 40), την ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και ώρα 19.00, προκειμένου να συζητήσουμε τα παρακάτω θέματα:  
                                                                                                                      

1.    Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη ενός πλατάνου επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 32.για την εισήγηση πατήστε εδώ.

2.    Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη μιας λεύκας επί των οδών Ομορφοκκλησιάς – Περμάτων – Εθνικής Αντιστάσεως. για την εισήγηση πατήστε εδώ.

3.    Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη μιας μουριάς επί της οδού Τομπάζη 24. για την εισήγηση πατήστε εδώ.

4.    Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη ενός πεύκου επί της οδού Αλκαίου 6.για την εισήγηση πατήστε εδώ.

5.    Παράταση της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Κατασκευή εκτάκτων συνδέσεων ακαθάρτων ακινήτων και φρεατίων υδροσυλλογής ομβρίων». για την εισήγηση πατήστε εδώ.

6.    Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Διαμόρφωση τμήματος οδών Δευκαλίωνος και Δημοσθένους και πεζοδρομίων». για την εισήγηση πατήστε εδώ.

7.    Έγκριση μελέτης και καθορισμός του τρόπου διενέργειας Διαγωνισμού, για την ετήσια προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών, για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Νέας Ιωνίας και των Νομικών Προσώπων του (ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ, Ο.Π.Α.Ν.) καθώς και των Σχολικών Επιτροπών του (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας).για την εισήγηση πατήστε εδώ.

8.    Έγκριση μελέτης και καθορισμός του τρόπου διενέργειας Διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών ασφάλισης των οχημάτων του Δήμου Νέας Ιωνίας για τα έτη 2017-2018. για την εισήγηση πατήστε εδώ.

9.    Διαγραφή οφειλής.

10.Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα. για την εισήγηση πατήστε εδώ.

11.Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης γνώμης ή μη για την 7/2016 πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων που αφορά στην έγκριση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας. για την εισήγηση πατήστε εδώ.

12.Αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Β/θμιας Εκπαίδευσης». για την εισήγηση πατήστε εδώ.

13.Αλλαγή τόπου και χρόνου πραγματοποίησης εκδήλωσης στο πλαίσιο διοργάνωσης των «Ιωνικών Μερών Τέχνης και Πολιτισμού» για το έτος 2017. για την εισήγηση πατήστε εδώ.

14.Έγκριση της διενέργειας σκοπιμότητας και ψήφιση πίστωσης για την προμήθεια 2 δάφνινων στεφανιών στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου. για την εισήγηση πατήστε εδώ.

15.Έγκριση της διενέργειας σκοπιμότητας και ψήφιση πίστωσης για την παροχή καλλιτεχνικών υπηρεσιών στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου. για την εισήγηση πατήστε εδώ.

16.Αντικατάσταση αναπληρωματικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία: «Κέντρο Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού πολιτισμού (ΚΕΜΙΠΟ)». για την εισήγηση πατήστε εδώ.

Πριν από την συζήτηση των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης, σε εφαρμογή του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου (αρ. Πράξης 209 / 15ης Συνεδρίαση / 27-06-2011), θα προηγηθούν:
Ανακοινώσεις Προέδρου.
Ανακοινώσεις, ενημερώσεις, προτάσεις κ. Δημάρχου και έκφραση απόψεων επί αυτών.
Ανακοινώσεις, προτάσεις, ερωτήσεις Δημοτικών Συμβούλων και απαντήσεις, άνευ διαλόγου, επί αυτών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΑΜΟΥΡΛΟΓΛΟΥ
Καταχωρήθηκε την: 16/10/2017
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!