Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο Α.Σ. ΚΑRATE KUBO OBI ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ 
Τα νέα της πόλης μας

Την πίτα του έκοψε στο γυμναστήριό του στον Περισσό (14/01) ο Α.Σ. ΚΑRATE KUBO OBI. Οι δραστήριοι δάσκαλοι του dojo διοργάνωσαν μια εξαιρετική γιορτή παρουσία πολλών αθλητών τους, γονέων και φίλων του Συλλόγου. Ο δραστήριος σύλλογος είναι επίσημο μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ) και διδάσκει το αναγνωρισμένο από την Γ.Γ.Α. σύστημα SHITO RYU.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια σύντομη ομιλία των δασκάλων κ.κ. Γαβριήλ Σουμαναρίου και  Χρυσοδέσποινας Άντζου που ευχαρίστησαν τους παρισταμένους για την στήριξη που παρέχουν στον Σύλλογο, με τα δύο γυμναστήριά του στον Περισσό και στην Λαμπρινή. Στη συνέχεια χαιρέτησε τους παρισταμένους ο Πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής της ΕΛΟΚ και Αρχηγός του SHITO RYU κ.Παναγιώτης Χονδροματίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην ποιοτική δουλειά που γίνεται στα δύο γυμναστήρια, στο ήθος των δασκάλων και στην επιμονή τους να συνδυάζουν την αθλητική εκπαίδευση με τη διαμόρφωση χαρακτήρα στους αθλητές, σύμφωνα με τις αρχές των μαχητικών τεχνών. Την εκδήλωση χαιρέτισε και ο Πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της ΕΛΟΚ κ. Γιάννης Κανέλλης ο οποίος αναφέρθηκε στην μεγάλη προσφορά του Συλλόγου και στις αθλητικές επιτυχίες του.

Στο τέλος κληρώθηκαν 2 δώρα και μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τη γευστική βασιλόπιτα.

 

Αλέξης Θαλασσινός

Οι δάσκαλοι κ.κ. Γαβριήλ Σουμαναρίου και  Χρυσοδέσποινα Άντζου με τον Πρόεδρο της τεχνικής επιτροπής της ΕΛΟΚ και Αρχηγό του SHITO RYU κ.Παναγιώτη Χονδροματίδη

Μαζί με τον Πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας της ΕΛΟΚ κ. Γιάννη ΚανέλληΚαταχωρήθηκε την: 18/01/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!