Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΚΟΠΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ Α.Ε. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ 
Τα νέα της πόλης μας

ΚΟΠΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ Α.Ε. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε. Ελευθερούπολης και η Ακαδημία του συλλόγου σε μία όμορφη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (16/1), στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Συνεδριακού Κέντρου Ν. Ιωνίας.

ΠΡΟΛΟΓΟΣ κας ΣΙΜΟΝΕΤΑΤΟΥ-ΚΑΛΕΜΗ

Την εκδήλωση προλόγισε η κ. Κωνσταντίνα Σιμονετάτου-Καλέμη, η οποία είχε και την ευθύνη της παρουσίασης, λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου «Ελευθερούπολη» και εγώ προσωπικά σας καλωσορίζουμε στην ετήσια γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας. Σας ευχόμαστε υγεία και να έχετε μια καλή χρονιά. Για την ομάδα μας ευχόμαστε μια καλή αγωνιστική χρονιά και επιτυχίες. Η επιτυχία της ομάδας βασίζεται στη σκληρή ομαδική δουλειά, στο τεχνικό επιτελείο, στους ποδοσφαιριστές, αλλά και στους γονείς των μικρών αθλητών, που συμπαραστέκονται, καμαρώνουν και χειροκροτούν τα παιδιά τους σε κάθε τους δραστηριότητα.».

Συνεχίζοντας, η κ. Σιμονετάτου-Καλέμη αναφέρθηκε στο πλούσιο ιστορικό της Α.Ε. Ελευθερούπολη, καθώς και στις επιτυχίες του νεοσύστατου τμήματός της του τζούντο, με την επωνυμία «Ζευς» Ελευθερούπολης Ν. Ιωνίας..

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ κ. ΧΟΥΣΟΥ

Αμέσως μετά, την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος της Α.Ε. Ελευθερούπολη, κ. Γιάννης Χούσος, ο οποίος είπε πως: «Η οικογένεια της Ελευθερούπολης σας καλωσορίζει για άλλη μια χρονιά στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, για να ευχηθούμε όλοι μαζί να πάει καλά η χρονιά μας, με υγεία και επιτυχία. Εύχομαι υγεία, τύχη και χαμόγελα σε όλους εσάς και τις οικογένειές σας. Με 89 χρόνια ιστορίας είναι βαριά η κληρονομιά μας, βαριά η φανέλα των χρωμάτων που οι αθλητές φορούν, βαριές και οι ευθύνες της Διοίκησης, που διαχειρίζονται την τύχη της. Στα χρόνια αυτά εμείς οι νεώτεροι κληρονομήσαμε ένα βαρύ ιστορικό φορτίο ευθυνών, που μας παρέδωσαν οι προηγούμενες Διοικήσεις, τις οποίες ευχαριστούμε για τη συμβολή τους και για το σημείο που φτάσανε την ομάδα και την παραλάβαμε εμείς. Με πρακτικές που αποδεικνύουν ότι είμαστε αφοσιωμένοι στις ιστορικές αξίες του αθλητισμού, στην πνευματική, την ηθική και τη σωματική καλλιέργεια των αθλητών μας, των φιλάθλων και του Πολιτισμού του τόπου μας. Και ταυτόχρονα καλούμαστε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ένα ιστορικό μνημείο, αλλά ότι είμαστε διαρκώς σύγχρονοι, φρέσκοι, ανανεωμένοι, προσαρμοσμένοι αρμονικά στις εξελίξεις και τις απαιτήσεις του 21ου αιώνα. Η επιτυχημένη αγωνιστική πορεία της ομάδας μας γέμισε χαμόγελα όλους μας. Μας έκανε να γευτούμε τη γνήσια χαρά που δίνουν οι επιτυχίες του αθλητισμού. Οι ευθύνες πολλές και οι θυσίες που χρειάστηκαν από εμένα και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και τα στελέχη της ομάδας δύσκολα μπορούν να μετρηθούν.».

Κατόπιν, ο κ. Χούσος αναφέρθηκε στους χορηγούς της ομάδας, τους οποίους ευχαρίστησε, και συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Ξεκίνησα κι εγώ όπως πολλοί εδώ μέσα, ως ένας γονιός ενός παιδιού, και ένιωσα ότι χρωστάω σ’ αυτή την ομάδα. Χρωστάω τον χαρακτήρα και την ακεραιότητα του γιού μου, τις παρέες του, τις επιλογές του, και αποφάσισα να καταβάλω κι εγώ κάθε προσπάθεια να εξασφαλίσω τις συνθήκες, ώστε κι άλλα παιδιά να έρθουν και να ενταχθούν στη μεγάλη οικογένεια της «Ελευθερούπολης» και να κερδίσουν τη ζωή. Από την πρώτη μέρα που ανέλαβα Πρόεδρος μέχρι και σήμερα είχα έναν ξεκάθαρο στόχο: Να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στη δημιουργία μιας ομάδας για τη διάδοση του αθλητισμού, αλλά και ασφαλές «λιμάνι» για τη νεολαία της Ν. Ιωνίας, μακριά από κακές συνήθειες και σκοτεινά μονοπάτια. Πολλοί από εσάς με γνωρίζετε ως υπεύθυνο των Ακαδημιών, όπου έδωσα μαζί με άλλους φίλους και συνεργάτες μια μάχη που την κερδίσαμε. Από 60 τα παιδιά των Ακαδημιών μας να φτάσουνε 200! Και εύχομαι και ελπίζω αρκετοί από σας να με αντικαταστήσετε. Ήδη στο σημερινό Δ.Σ. είναι αρκετοί γονείς. Και εύχομαι και ελπίζω στο επόμενο να είναι πολλοί περισσότεροι.».

Ακόμη, ο κ. Χούσος ευχαρίστησε έναν προς έναν προσωπικά τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, τους υπεύθυνους των τμημάτων, τους τεχνικούς και τους γυμναστές, τον τεχνικό διευθυντή, τους προπονητές της Ακαδημίας, τους ποδοσφαιριστές και τους αθλητές του τζούντο, τη Δημοτική Αρχή και την Περιφέρεια Αττικής για τα νέα αποδυτήρια και τις βελτιώσεις του Δημοτικού Σταδίου, υποσχόμενος πως: «Η οικογένεια της «Ελευθερούπολης» θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν να το παραδώσουμε στις επόμενες γενιές τουλάχιστον όπως το παραλάβαμε.», και ολοκλήρωσε την ομιλία του λέγοντας πως: «Να ευχαριστήσω όλους εσάς, που εμπιστεύεστε τα παιδιά σας σε μας, και να σας υποσχεθώ ότι η προσπάθεια που γίνεται να γίνουμε καλύτεροι θα είναι αδιάκοπη. Ευχαριστώ όλους σας. Καλή χρονιά με υγεία!».

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Στη συνέχεια, βραβεύτηκαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Κ. κ.κ. Βασίλης-Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος και Μιχάλης Μπακάκης, οι οποίοι παρέλαβαν τις τιμητικές τους διακρίσεις από τον προπονητή της αντρικής ομάδας της Α.Ε. Ελευθερούπολης κ. Σπύρο Παπακανέλλο και τον Ειδικό Γραμματέα του συλλόγου κ. Σωτήρη Σκευοφύλακα αντίστοιχα.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις αθλητών του συλλόγου, οι οποίοι διακρίθηκαν για τις ακαδημαϊκές και μαθητικές επιδόσεις τους, με πρώτο τον κ. Αδριανό Καρυπίδη να παραλαμβάνει την τιμητική του διάκριση από τον Δήμαρχο Ν. Ιωνίας κ. Ηρακλή Γκότση για την απόκτηση πτυχίου Μηχανολόγου-Μηχανικού από τα Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας. Οι βραβεύσεις συνεχίστηκαν με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Παναγιώτη Μανούρη να βραβεύει τον κ. Νικόλαο Τζάκη για την εισαγωγή του στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη προοπτικής» κ. Δέσποινα Θωμαϊδου βράβευσε τον κ. Γιώργο Κανλή για την εισαγωγή του στο τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Φώτης Τσομπάνογλου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σάββας Χατζηκωνσταντίνου, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Γιώργος Καρυπίδης, ο παλαίμαχος αθλητής κ. Σωτήρης Σκευοφύλακας, η δημοτική σύμβουλος («Δύναμη προοπτικής») κ. Ελισάβετ Γεωργιάδου και ο δημοτικός σύμβουλος («Δημιουργία Αλληλεγγύη») κ. Βασίλης Χριστοδούλου βράβευσαν ισάριθμους μαθητές-αθλητές, οι οποίοι αρίστευσαν στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Επίσης, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδελφείας, Ν. Χαλκηδόνος και Ηρακλείου κ.κ. Γαβριήλ επέδωσε βραβείο στην αθλήτρια του τμήματος τζούντο του συλλόγου κ. Ελένη Κορόση, ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιάννης Χούσος βράβευσε την επίσης αθλήτρια του τζούντο κ. Μελίνα Κανελλοπούλου, η κ. Αναστασία Κλάρα βράβευσε την αθλήτρια κ. Βάγια Τσεκούρα και οι διαδικασία των βραβεύσεων ολοκληρώθηκε με τον τεχνικό διευθυντή των Ακαδημιών, κ. Άρη Γκανιά, να απονέμει αναμνηστικά μετάλλια σε 21 «αστεράκια» του συλλόγου για την έναρξη της αθλητικής τους δραστηριότητας.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Αμέσως μετά, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Γαβριήλ ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου και έκοψε το πρώτο της κομμάτι, λέγοντας πως: «Κύριε Πρόεδρε και αγαπητά μέλη του Δ.Σ. της Αθλητικές Ενώσεως Ελευθερουπόλεως, επιτρέψτε μου κι εμένα, αφού κόψω το πρώτο κομμάτι και το αφιερώσω στον Κύριό μας Ιησού Χριστό, να τον παρακαλέσω να σας δώσει και τη δύναμη και την ενίσχυση, αλλά και τη φώτιση που χρειάζεστε και εσείς και τα μέλη του Δ.Σ., και οι προπονητές και οι αθλητές, για να συνεχίσετε αυτό το οποίο κάνετε: Να υπηρετείτε τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός έχει καρδιά, έχει αξίες, έχει όλα όσα χρειάζεται ο άνθρωπος για να μπορέσει να γίνει ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Εγώ αυτό εύχομαι και προσεύχομαι στον κύριο για να σας το προσφέρει και να σας το δώσει, και η ευχή μου πέρα από αυτήν είναι και πολύ πιο απλή και ουσιαστική: Το πρωτάθλημα να το πάρετε!».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους κ.κ. Γιάννη Χούσο, Ηρακλή Γκότση, Παναγιώτη Μανούρη, Δέσποινα Θωμαΐδου, Φώτη Τσομπάνογλου, Σάββα Χατζηκωνσταντίνου, Γιώργο Ουσταμπασίδη (παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Ν.Ιωνίας), Σάββα Χατζηχαραλάμπους (Πρόεδρο του Α.Ο. Νέας Ιωνίας), Ελισάβετ Γεωργιάδου, Βασίλη Χριστοδούλου και Ευάγγελο Βασιλείου (Πρόεδρο του Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ») να κόβουν τα επόμενα κομμάτια της πίτας και να εύχονται στην ομάδα και σε όλους τους παρευρισκόμενους να έχουν μία καλή χρονιά.

 

Απόστολος Σαλονικίδης

Την εκδήλωση προλόγισε η κ. Κωνσταντίνα Σιμονετάτου-Καλέμη

O Πρόεδρος της Α.Ε. Ελευθερούπολη, κ. Γιάννης Χούσος

Βραβεύσεις

Βραβεύσεις

Βραβεύσεις

Βραβεύσεις

Βραβεύσεις

Βραβεύσεις

Βραβεύσεις

Βραβεύσεις

Βραβεύσεις

Βραβεύσεις

Βραβεύσεις

Βραβεύσεις

Βραβεύσεις

Βραβεύσεις

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Γαβριήλ ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου

Ο πρόεδρος της ΑΕ Ελευθερούπολης κ.Γιάννης Χούσος

Ο Δήμαρχος κ.Ηρακλής Γκότσης

Ο επικεφαλής της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ κ.Παναγιώτης Μανούρης

Η επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ κ..Δέσποινα Θωμαΐδου

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ.Φώτης Τσομπάνογλου

Ο Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ.Σάββας Χατζηκωνσταντίνου

Ο κ.Γιώργος Ουσταμπασίδης (εκπρόσωπος παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Ν.Ιωνίας)

Ο κ.Σάββας Χατζηχαραλάμπους (Πρόεδρος του Α.Ο. Νέας Ιωνίας)

Η κ.Ελισσάβετ Γεωργιάδου(δημ. σύμβουλος ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ)και πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος της Αντικαρκινικής εταιρείας

Ο κ. Βασίλης Χριστοδούλου(δημ. σύμβουλος ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ)

Ο κ. Ευάγγελος Βασιλείου (Πρόεδρος του Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ»)

 Καταχωρήθηκε την: 21/01/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!