Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ 1η ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ 2η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 
Τα νέα της πόλης μας

ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ 1η ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ 2η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Το βράδυ της Δευτέρας (29/1), στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ν. Ιωνίας, πραγματοποιήθηκαν η 1η Ειδική και η 2η Τακτική Συνεδρίαση για το 2018.

1η ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Η 1η Ειδική Συνεδρίαση είχε σαν θέμα συζήτησης την «Έγκριση Οικονομικών Καταστάσεων Δήμου Ν. Ιωνίας, οικονομικού έτους 2016.», κατά τη διάρκεια της οποίας προσκομίστηκαν η Έκθεση Οικονομικής Επιτροπής, συνοδευόμενη από τον Ισολογισμό, τα Αποτελέσματα Χρήσης, τη γενική εκμετάλλευση και το προσάρτημα για το έτος 2016 και παρουσιάστηκαν η Έκθεση Ελέγχου Ορκωτού Ελεγκτή και η Έκθεση Τακτικού Ελέγχου χρήσης 2016 του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή του Δήμου Ν. Ιωνίας.

Του θέματος εισηγήθηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Φώτης Τσομπάνογλου, ο οποίος μεταξύ άλλων έκανε και την ακόλουθη παρατήρηση λέγοντας πως: "Είναι μία χρονιά που έχει κλείσει με πάρα πολύ μεγάλο πλεόνασμα". Ακολούθησε μία συνοπτική παρουσίαση των οικονομικών καταστάσεων και των παρατηρήσεων επί της Έκθεσης Ελέγχου από τους εντεταλμένους Ορκωτούς Λογιστές, οι οποίοι επισήμαναν μεταξύ πολλών άλλων πως: «Είναι ένας Δήμος πάρα πολύ καλά οργανωμένος. Δεν έχουμε καμιά ιδιαίτερη παρατήρηση. Όλα είναι βάσει των λογιστικών αρχών.», καθώς και ότι: «Η καλή οικονομική κατάσταση του Δήμου φαίνεται από το γεγονός ότι έχουν αυξηθεί τα διαθέσιμα κατά 1 εκ. περίπου και ταυτόχρονα έχουν μειωθεί τα δάνεια των τραπεζών κατά 200.000 . Αυτό δείχνει μια χρηστή διαχείριση και μία εικόνα καλή για τον Δήμο γενικότερα.».

Η συνεδρίαση συνεχίστηκε με παρατηρήσεις και διευκρινιστικές ερωτήσεις επί όσων ακούστηκαν, τις οποίες έθεσαν κατά σειρά ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μιλτιάδης Καναβός («Δημιουργία Αλληλεγγύη»), ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Παναγιώτης Τσουκαλάς, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ελπίδα για τη Νέα Ιωνία-Π.Α.Κ.» κ. Γιώργος Τσοπανίδης, οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γιάννης Κολμανιώτης και Πρόδρομος Αβακουμίδης, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Ελισάβετ Γεωργιάδου («Δύναμη προοπτικής»), Αριστείδης Χατζησαββίδης («Ελπίδα για τη Νέα Ιωνία-Π.Α.Κ.), Βασίλης Χριστοδούλου και Γιάννης Λαζαρίδης («Δημιουργία Αλληλεγγύη»), στις οποίες απάντησαν ο Διευθυντής της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Ν. Ιωνίας κ. Νίκος Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Φώτης Τσομπάνογλου, καθώς και οι Ορκωτοί Λογιστές, η εκπρόσωπος του συνεργαζόμενου με τον Δήμο Λογιστικού Γραφείου και μια υπάλληλος του Λογιστήριο του Δήμου Ν. Ιωνίας.

Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των κ.κ. Καναβού, Τσοπανίδη, Τσουκαλά και Γεωργιάδου και το θέμα υπερψηφίστηκε με 13 ψήφους υπέρ, 7 κατά (Τσουκαλάς, Μαλαγάρη, Χαμαλίδης, Κολμανιώτης, Αβακουμίδης, Τσοπανίδης, Χατζησαββίδης), ενώ υπήρξαν και 8 λευκές ψήφοι (Καναβός, Λαζαρίδης, Παπαμαργαρίτης, Βλάχος, Χριστοδούλου, Βλασσάς, Γεωργιάδου, Μπράτιμος), επί 28 παρόντων δημοτικών συμβούλων, με την επιφύλαξη του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Χρήστου Αναμουρλόγλου «αν χρειαζόταν η απόλυτη πλειοψηφία ή όχι.».

2η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Αμέσως μετά, ξεκίνησε η συνεδρίαση της 2ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δ.Σ. του Δήμου Ν. Ιωνίας, με τον Πρόεδρο του Δ.Σ., κ. Χρήστο Αναμουρλόγλου, να αναγιγνώσκει την επιστολή παραίτησης του πρώην Αντιδημάρχου Παιδείας και πρώην δημοτικού συμβούλου, κ. Παναγιώτη Κωστάκη, από όλες τις θέσεις ευθύνης που κατείχε.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Κατόπιν, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη διαδικασία υποβολής ερωτήσεων, με πρώτο τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Βασίλη Χριστοδούλου να ρωτά μεταξύ άλλων πως: «Στην περιοχή της Καλογρέζας, έχει γίνει και «viral» στο διαδίκτυο, έσκαψαν το πεζοδρόμιο και άφησαν έναν λάκκο τρία μέτρα μήκους και σχεδόν ένα μέτρο βάθος και ένα βουναλάκι χωμάτινο. Μετά τη φωτογράφιση που είχαμε εκεί στον χώρο, παρόλα αυτά αν έχετε κάποιες κινήσεις για την περίπτωση;».

Στο ερώτημα του κ. Χριστοδούλου απάντησε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Χατζηκωνσταντίνου, λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Στον συγκεκριμένο εργολάβο έχει γίνει επίσχεση εργασίας από τους εργαζομένους. Είναι δουλειά του εργολάβου του Ο.Τ.Ε.. Του το έχουμε επισημάνει. Τις επόμενες μέρες θα το κάνει, είναι της Δ.Ε.Η., για λογαριασμό του Ο.Τ.Ε.. Για την τροφοδοσία των Κ.Α.Φ.Α.Ο. του Ο.Τ.Ε..».

Επίσης, ο κ. Χριστοδούλου έθεσε και το ερώτημα πως: «Θα γίνει ένας μαραθώνιος στο Αλεποχώρι, στην κατασκήνωση του Δήμου μας, από κάποιον διοργανωτή από το Γαλάτσι. Έχουμε κάποια γνώση γι’ αυτό;» για να λάβει την απάντηση της δημοτικής συμβούλου της παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία», κ. Όλγας Κατημερτζή πως: «Κάθε χρόνο γίνεται αυτό, από την εποχή ακόμα του κ. Χαραλάμπους. Κάθε Καθαρή Δευτέρα, για πάρα πολλά χρόνια, ένας σύλλογος της περιοχής του Αλεποχωρίου, όπου τυχαίνει να συμμετέχει αυτός ο άνθρωπος από το Γαλάτσι, απλώς ήταν παλιά ομαδάρχης. Κι εμείς παραχωρούμε για μία μέρα, την Καθαρή Δευτέρα, τις εγκαταστάσεις του Αλεποχωρίου, όχι τις κουζίνες ,τον χώρο της τραπεζαρίας, και κάνουνε τον αγώνα δρόμου και τρώνε στην τραπεζαρία ο σύλλογος αυτός του Αλεποχωρίου. Αυτό γίνεται πολλά χρόνια.».

Επίσης, στο ερώτημα του κ. Χριστοδούλου αν: «Αυτό έχει γίνει  με απόφαση του Δ.Σ.;», η κ. Κατημερτζή απάντησε λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Όχι, με απόφαση της Κοινωνικής Υπηρεσίας από παλιά, που εμείς το βρήκαμε σαν έθιμο και γίνεται κάθε χρόνο.».

Στη συνέχεια, ο δημοτικός σύμβουλος («Ελπίδα για τη Νέα Ιωνία»), κ. Αριστείδης Χατζησαββίδης ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Από πέρσι, και εγώ και άλλα μέλη του Δ.Σ. της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, ζητήσαμε να φέρει θέμα για συζήτηση τη λειτουργία της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, σύμφωνα με τον νόμο, την υπουργική απόφαση 8440 του ’11» και έθεσε το ερώτημα: «Πότε θα γίνει αυτό;», κι ακόμη ανακοίνωσε, για να γραφτεί στα πρακτικά του Δ.Σ., την "απόφαση του Δικαστηρίου για την εξέταση της υπόθεσης σχετικά με τη συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του από τον Δήμαρχο Ν. Ιωνίας, κ. Ηρακλή Γκότση, που είχε συμβεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2011", λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα αναβολής, δίκασε ερήμην τον κατηγορούμενο κ. Γκότση, και τον καταδίκασε για την πράξη της συκοφαντικής δυσφήμισης που του αποδιδόταν. Τον καταδίκασε σε φυλάκιση 9 μηνών, ανέστειλε την εκτέλεση της ποινής φυλακίσεως για μία τριετία, επιδίκασε την αιτηθείσα χρηματική ικανοποίηση και επέβαλλε σε αυτόν τα έξοδα και τέλη της δίκης», διευκρινίζοντας πως: «Πρόκειται για πρωτόδικη απόφαση.».

Κατόπιν, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, κ. Γιάννης Κολμανιώτης ζήτησε «περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα των μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων», μνημονεύοντας μία επιστολή του Συνηγόρου του Πολίτη, η οποία γνωστοποιήθηκε στο τέλος Δεκεμβρίου του 2017, και η οποία απευθυνόταν στο υπουργείο Εσωτερικών, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και στους Ο.Τ.Α.. Επίσης, ο κ. Κολμανιώτης είπε μεταξύ άλλων πως: «Θέλω να ξέρω συγκεκριμένα: Ποια είναι ακριβώς η πολιτική του Δήμου πάνω σε αυτά τα ζητήματα, πώς μπορεί ο Δήμος να συμμορφωθεί προς αυτή την απόφαση του Συνηγόρου του Πολίτη και τι πρέπει να κάνει ένας πολίτης κατά τη γνώμη σας, αν ξέρετε, του οποίου του έχετε επιβάλλει ένα πρόστιμο και ο οποίος αυτή τη στιγμή θα πρέπει αυτό το πρόστιμο να μην το πληρώσει.».

Στα ερωτήματα του κ. Κολμανιώτης απάντησε πρώτος ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας, κ. Ηρακλής Γκότσης, λέγοντας πως: «Κατ’ αρχήν, εμείς σαν Δήμος έχουμε δεχθεί πολλές πιέσεις από δημότες και θεωρούμε ότι έχουνε δίκιο, γιατί κανείς δεν τους ενημέρωνε ότι όταν κόβανε το ρεύμα έπρεπε να έρθουν και στον Δήμο. Πολύ παλιότερα είχαμε φτιάξει ένα χαρτί και είχαμε παρακαλέσει τις Υπηρεσίες της Δ.Ε.Η. να τους δίνουνε το χαρτί. Ε, είχανε αρνηθεί, ότι περιμένανε μια απόφαση από το υπουργείο. Έχει ζητηθεί, δηλαδή, και από τους Δήμους, περίπου δύο χρόνια πίσω. Υπάρχουν, όμως, και κάποιοι Δήμοι, οι οποίοι εναντιώνονται σε αυτό. Δεν είναι, ας το πούμε, ότι όλοι οι Δήμοι έχουνε την άποψη ότι κακώς θα πρέπει ο άλλος να πληρώσει τα δημοτικά τέλη, για τα οποία δεν είχε χώρο ηλεκτροδοτούμενο. Έχουν πει ότι θα το βγάλουν άμεσα. Μέχρι τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Πρόσφατα έχει βγει η απόφαση του Συνηγόρου του Πολίτη, αλλά εμείς σκεφτόμαστε αν διαρκέσει περισσότερο για να βγει αυτή η ρύθμιση από το υπουργείο, να κουβεντιάσουμε και αν το νομικό μας τμήμα μας πει ότι μπορούμε να προχωρήσουμε, να προχωρήσουμε.» και κατέληξε λέγοντας πως: «Είναι ένα πρόβλημα το οποίο πρέπει να το λύσουμε και θεωρούμε ότι άδικα επιβάλλονται αυτά τα τέλη.».

Στα ίδια ερωτήματα απάντησε και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ. Φώτης Τσομπάνογλου, λέγοντας πως: «Όταν ανέλαβα Αντιδήμαρχος Οικονομικών, όταν το ανακάλυψα αυτό πήγα στην προηγούμενη κυβέρνηση, στον προηγούμενο υπουργό της Νέας Δημοκρατίας. Είπανε ότι θα το βάλουν στο Πολυνομοσχέδιο. Μίλησα και με τον επόμενο υπουργό. Τον Γενάρη του ’15 μας ήρθε το χαρτί που μας λέει: «Θα πρέπει να τα εισπράττετε αυτά τα λεφτά». Η σκοπιμότητα της υποβολής. Στον διπλανό μας Δήμο, στο Ηράκλειο, το πήραν απόφαση του Δ.Σ., γύρισε πίσω ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Η Κ.Ε.Δ.Ε. έκανε ερώτηση μετά από προτροπή της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων), πήρε απόφαση το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε., πάλι προχθές η Κ.Ε.Δ.Ε. έβγαλε ανακοίνωση, γι’ αυτό και ξαναμίλησε με την Π.ΟΜ.ΙΔ.Α.. Άμα διαβάσετε τις ανακοινώσεις της Κ.Ε.Δ.Ε., που μας έρχονται στα «e-mail» μας θα το δείτε ότι υπάρχει και δεν υπάρχει. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., τον Οκτώβριο 40 βουλευτές του έκαναν ερώτημα. Αυτές οι αποφάσεις που είπατε κ. Κολμανιώτη του Συνηγόρου του Πολίτη είναι μέσα στις αρμοδιότητές του, είναι όμως γνωμοδοτική, δεν είναι αποφασιστική. Εμείς ρωτάμε τον τομέα του υπουργείου Εσωτερικών των Οικονομικών των Ο.Τ.Α.. Κάνει, λοιπόν, ερώτημα η Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στον υπουργό τον Οκτώβριο. Ο υπουργός απαντάει 12/1, τώρα, του ’18, και λέει: «Εξακολουθεί να ισχύει αυτό που σας έχουμε στείλει», δηλαδή, «εισπράττετέ τα», «πλην, όμως, επειδή είναι πολύ μεγάλο το ζήτημα και θέλει περεταίρω διερεύνηση, αφήστε να το δούμε». Δώστε μου, λοιπόν, κι εσείς τη δυνατότητα να σας δώσω εγώ όλο αυτό το πακέτο, και αν κρίνετε ότι κάτι δεν είναι, πώς το λένε, που δεν έχει κάνει ο Δήμος, να το βάλουμε όλοι μαζί κάτω, γιατί κι εμείς το θεωρούμε άδικο. Μάλιστα, εγώ, είχα κάνει προτροπή προς τη νομική μας σύμβουλο και της είχα πει να μπορούμε να πορευόμαστε με το Ε9 ότι είναι κλειστό, μη ηλεκτροδοτούμενο, και δεν μπόρεσε να το «στήσει» νομικά, ούτως ώστε να μπορεί να μας κάνει νύξη γι’ αυτό. Και επειδή όλα που λέω σήμερα καταγράφονται, και εσείς ο ίδιος κάνετε αυτού του είδους τις ερωτήσεις, καταγράφονται, δεν σβήνονται, δηλαδή να πούμε εμείς μια απόφαση, η οποία θα καταπέσει, θα γίνει παράνομη, και να ακολουθεί τον οφειλέτη και να μην μπορεί να μεταβιβάσει ένα ακίνητο. Τι κάνουμε εμείς, λοιπόν, τώρα για να μεταβιβάσουμε είτε είναι πολύ μικρό το ποσό είτε είναι πολύ μεγάλο: Όταν έρχονται εδώ πέρα, το Τ.Α.Π. που θα έπρεπε να πληρώνεται, κι αν ερχόντουσαν στον Δήμο να πληρώνεται το Τ.Α.Π. θα μαθαίνανε και για το υπόλοιπο του Δ.Τ./Δ.Φ. και τους βάζουμε αν δεν θέλουν να μεταβιβάσουν το ακίνητο όλο το ποσό σε όσες δόσεις μπορούνε περισσότερες με έγγραφο διακανονισμό με την ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου και να υπογράφουνε σε υπεύθυνη δήλωση περί ανάληψης της υποχρέωσης, το ίδιο τώρα συζητάμε με τον συνάδελφο τον Τσοπανίδη, σε έναν άλλον Δήμο που πήγε για κάποιον πελάτη του. Αυτό γίνεται, ή όταν πρέπει να πάρουνε βεβαίωση γιατί πρέπει να μεταβιβαστεί το ακίνητο, πληρώνεται το Τ.Α.Π. εφάπαξ, που είναι πολύ μικρότερο το ποσό, και το Δ.Τ./Δ.Φ. μπαίνει σε όσες δόσεις περισσότερες μπορούμε, ανάλογα με το ποσό, ούτως ώστε πληρώνεται η 1η δόση, παίρνει ο άνθρωπος τη βεβαίωση, κάνει τη μεταβίβασή του. Εάν στην πορεία βγει αυτό και γίνει νομοθετική ρύθμιση, και παραγραφούνε αυτά, και μόνο με την υπεύθυνη δήλωση ότι είναι κλειστός και με την Εφορία στο Ε9, και με τη διακοπή στη Δ.Ε.Η. του μη ηλεκτροδοτούμενου, τότε θα τα γλυτώσουνε. Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. 12/1 ήρθε η τελική απάντηση του υπουργού, που λέει: «Τα εισπράττετε βάσει του τάδε εγγράφου που σας έχουμε στείλει από τον Γενάρη του ’15 και περιμένετε να το ξαναδούμε». Και, μάλιστα, τη γνωμοδότηση, μόλις την παρέλαβα εγώ, μου την έστειλε κι ο Πρόεδρος του Δ.Σ., την είχα κι εγώ ταυτόχρονα, την ίδια ακριβώς ώρα την προχωρήσαμε, τη δώσαμε, λοιπόν, με ερώτημα προς το υπουργείο και την ξαναστείλαμε. Έχει ξαναπάει και απάντηση δεν έχει γυρίσει. Ακριβώς όπως την πήραμε, και λέμε: Θα την εφαρμόσουμε; Ισχύει; Δεν μας έχουνε απαντήσει. Ευχαριστώ.».

Στο ζήτημα των μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων αναφέρθηκε και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Πρόδρομος Αβακουμίδης, λέγοντας πως: «Κατ’ αρχάς, επειδή τη διάβασα εδώ τώρα, σας καλεί η απόφαση του Συνηγόρου του Πολίτη, πού όντως, όμως, είναι γνωμοδοτική, να συμμορφωθείτε και λέει συγκεκριμένα ότι: «Δεν χρειάζεται υπεύθυνη δήλωση.». Δεν την προέβλεψε ο νομοθέτης, δεν χρειάζεται. Αλλά ακόμα και αν έρθει σε μεταγενέστερο χρόνο, πάλι ο νομοθέτης το ορίζει ρητώς, καλύπτει όλον τον παρελθόντα χρόνο. Δεν χρειάζεται, κι αυτό μπορείτε να το κάνετε, δεν σας το απαγορεύει κανένας, σας το λέει ο Συνήγορος του Πολίτη, να μη ζητάτε υπεύθυνη δήλωση. Αυτό εδώ μπορείτε να το κάνετε. Δεύτερον, επειδή έχω και δικό μου προσωπικό παράδειγμα, δεν έχετε απαντήσει σαφώς στο εξής ερώτημα, και σε αυτό σας εγκαλώ να απαντήσετε τώρα: Όσοι δημότες είχαν διακοπή ηλεκτροδότησης τα προηγούμενα χρόνια, για παράδειγμα από το ’11 και μετά, και είχαν φέρει άμεσα τη διακοπή ηλεκτροδότησης από τη Δ.Ε.Η., αυτοί οι δημότες και οι δημότισσες, και δεν είχαν φέρει υπεύθυνη δήλωση, χρεώνονται αυτό το διάστημα δημοτικά τέλη και δημοτικό φόρο; Ανεξάρτητα από το Τ.Α.Π.. Και όσον αφορά και το Τ.Α.Π., γιατί κατά τη γνώμη μου δεν τα κάνετε όλα τέλεια Αντιδήμαρχε, να θυμίσω στο Δ.Σ. ότι για να ανακαλύψετε αυτούς που είχαν ρολόγια και δεν πλήρωναν τίποτα, και σας το λέω από το ’11 και το ’12, φέρνετε συνεργάτη και δίνετε χιλιάδες ευρώ γι’ αυτή την ιστορία, και δεν είστε ικανός να εντοπίσετε τους δημότες, που πρέπει να καταβάλουν Τ.Α.Π., να τους στέλνετε μία επιστολή τον χρόνο, να τους ενημερώνετε ποιο είναι το ποσό που πρέπει να πληρώσουν. Και δεν είστε ικανός να το κάνετε αυτό πέντε χρόνια και δίνετε δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε ιδιώτη-συνεργάτη, για να ανακαλύπτετε αυτούς που δήθεν έχουν ρολόγια. Και αυτό σας το ‘χω πει επανειλημμένα και μου έχετε απαντήσει: «Δεν μπορούμε να το κάνουμε.». Σιγά το δύσκολο έργο που δεν μπορείτε να κάνετε. Σιγά το δύσκολο.», για να λάβει την χαρακτηριστική απάντηση του κ. Φώτη Τσομπάνογλου πως: «Ευχαριστώ πολύ, θα κριθώ το ’19.»!

Ακολούθησε η εξέταση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, τα οποία αφορούσαν θέματα διαδικαστικού χαρακτήρα.

 

Απόστολος Σαλονικίδης

 

 Καταχωρήθηκε την: 14/02/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!