Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΧΑΡΤΑΕΤΩΝ (14/02) ΚΑΙ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΒΟΥ (24/02) ΣΤΟΝ Α.Γ.Σ. "ΑΝΑΤΟΛΗ Ν. ΙΩΝΙΑΣ" 
Τα νέα της πόλης μας

ΔΥΟ ΩΡΑΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΑΝΑΤΟΛΗΣ» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει δύο ωραίες εκδηλώσεις, που θα διοργανώσει μέσα στο Φεβρουάριο:

Α) Πιστό στις παραδόσεις και στην τήρηση των εθίμων, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, στους χώρους του Συλλόγου, κάτω από τις νέες κερκίδες, θα γίνει επίδειξη κατασκευής χαρταετών από τον «αετομάστορα» κ. Τάκη Κωστιδάκη (Επίτιμο Πρόεδρο του Ιωνικού Συνδέσμου), από 17.30 έως 19.30. Καλούνται όλα τα παιδιά να έλθουν να δουν την τέχνη της κατασκευής χαρταετών και να πάρουν δικό τους τον χαρταετό που θα κατασκευάσουν μαζί με τον κ. Κωστιδάκη. Όλα τα υλικά κατασκευής θα είναι προσφορά του κ. Κωστιδάκη.

Θα τους δοθεί η ευκαιρία να μάθουν λίγα θέματα για την ιστορία του χαρταετού, αλλά και για τα υλικά κατασκευής: τις «μάννες», το σπάγκο, τα ζύγια, την ουρά, το πέταγμα, την καλούμπα. Σήμερα στο εμπόριο υπάρχουν πολλά είδη και σχέδια χαρταετών. Ο κ. Κωστιδάκης θα επιδείξει την κατασκευή του παραδοσιακού χαρταετού.

Β) Το πρωί του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου θα διοργανώσει ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΒΟΥ στο Στάδιό μας, από 09.00 έως και 13.00. Στους αγώνες θα λάβουν μέρος όλα τα παιδιά του Συλλόγου, νήπια (από την ηλικία των πέντε ετών) έως και παιδιά της Α΄ Γυμνασίου. Στους αγώνες έχουν προσκληθεί δύο ακόμη σωματεία στίβου. Για τις λοιπές λεπτομέρειες των αγώνων (αγωνίσματα, ωρολόγιο πρόγραμμα κλπ.), θα έχετε νεώτερη ενημέρωση.Καταχωρήθηκε την: 14/02/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!