Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΩΝ Ν. ΙΩΝΙΑΣ 
Τα νέα της πόλης μας

ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΩΝ Ν. ΙΩΝΙΑΣ

Το απόγευμα της Κυριακής (4/2), σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, που δημιουργήθηκε στη θεατρική αίθουσα του 3ου ΓΕ.Λ. Ν. Ιωνίας, ο Σύλλογος Θεσσαλών Ν. Ιωνίας πραγματοποίησε την καθιερωμένη γιορτή της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, παρουσία πλήθους κόσμου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και ένα υπέροχο μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ κ. ΚΛΑΡΑ-ΧΟΡΩΔΙΑ

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την Πρόεδρο του Συλλόγου Θεσσαλών Ν. Ιωνίας, κ. Αναστασία Κλάρα, η οποία παρουσίασε και την εκδήλωση, να λέει μεταξύ άλλων πως: «Το Δ.Σ. του συλλόγου μας και εγώ σας καλωσορίζουμε στην αποψινή μας εκδήλωση και σας ευχαριστούμε που μας τιμάτε με την παρουσία σας. Σας ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία, δύναμη κι ευημερία. Κάθε τέτοια εκδήλωση μας γεμίζει με χαρά, αλλά συνάμα με ευθύνη, αφού μας υπενθυμίζει το χρέος μας να υποστηρίξουμε τα ιδιαίτερα στοιχεία του Πολιτισμού μας στην πόλη που ζούμε.».

Αμέσως μετά, η Λαϊκή Χορωδία Καλλιθέας, μαζί με παιδιά από το 7ο Γυμνάσιο και το 5ο Λύκειο Ν. Ιωνίας, υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Μουσικής κ. Κώστα Καραμπερόπουλου, ερμήνευσαν τραγούδια από τη Θεσσαλία, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού του Αγίου Στεφάνου Σαφράμπολης Νέας Ιωνίας, Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Τιμόθεο Καμπουρίδη να ευλογεί τη βασιλόπιτα, κόβοντας τα δύο πρώτα της κομμάτια, αφιερώνοντάς τα στον Ιησού Χριστό και στον Σύλλογο Θεσσαλών Ν. Ιωνίας αντίστοιχα. Ακολούθως, ο π. Τιμόθεος μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδελφείας, Ν. Χαλκηδόνος και Ηρακλείου κ.κ. Γαβριήλ, εκφράζοντας παράλληλα και τις δικές του ευχές για μια καλή χρονιά.

Η διαδικασία της κοπής της βασιλόπιτας συνεχίστηκε με τον Δήμαρχο Νέας Ιωνίας, κ. Ηρακλή Γκότση, να κόβει το επόμενο κομμάτι και να εύχεται σε όλες και όλους, κι ακολούθως έκοψαν κομμάτια βασιλόπιτας και ευχήθηκαν, κατά σειρά: ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Παναγιώτης Μανούρης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Φώτης Τσομπάνογλου, ο Πρόεδρος της Πανθεσσαλικής Στέγης κ. Στέφανος Κούτρας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θεσσαλών Χαϊδαρίου κ. Κώστας Τσιώρας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Σμυρναίων Ν. Ιωνίας κ. Χρυσάνθη Αθηνάκη (εκ μέρους όλων των Μικρασιατικών σωματείων της Ν. Ιωνίας), ο Πρόεδρος της Ένωσης Ρουμελιωτών Ν. Ιωνίας κ. Αθανάσιος Ραφτόπουλος (εκ μέρους των υπόλοιπων συλλόγων και σωματείων της πόλης) και ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Χρήστος Βλάχος.

ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η βραδιά συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με ένα υπέροχο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, που παρουσίασαν αρχικά το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Θεσσαλών Χαϊδαρίου «Η Θεσσαλική Γη» και στη συνέχεια το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Θεσσαλών Ν. Ιωνίας.

Τέλος, οφείλουμε να αναφέρουμε πως στην κατάμεστη θεατρική αίθουσα του 3ου ΓΕ.Λ. Ν. Ιωνίας διακρίναμε μεταξύ πολλών άλλων: τον πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου Θεσσαλών κ. Μιλτιάδη Καναβό (νυν Διευθυντή του 3ου ΓΕ.Λ. και δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη»), τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ.κ. Γιάννη Λαζαρίδη και Ευθύμιο Παπαμαργαρίτη, τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ν. Ιωνίας κ.κ. Μάρκο Κατσουλάκη και Παναγιώτη Τσεκούρα αντίστοιχα, τον Πρόεδρο της Α.Ε. Ελευθερούπολης κ. Γιάννη Χούσο, τον Πρόεδρο του Χορευτικού Εργαστηρίου Ν. Ιωνίας κ. Ευθύμιο Κωτσικογιάννη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ηπειρωτών Ν. Ιωνίας «Άπειρος Γαία» κ. Ιωάννη Μαστοράκη, την Πρόεδρο της Πολιτιστικής Ένωσης Μικρασιατών Ν. Ιωνίας «Η Καππαδοκία» κ. Κούλα Μπρόλιου, τη Γραμματέα του Συλλόγου Ινεπολιτών-Κασταμονιτών Ν. Ιωνίας «Η Κοίμηση της Θεοτόκου» κ. Λαμπρινή Σπανοπούλου, τη δασκάλα παραδοσιακών χορών του Ομίλου Φίλων του Ελληνικού Χορού «Το Χοροστάσι» κ. Μαρία Παπαλού κ.ά.π..

 

Παναγιώτα Σούγια

 

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Θεσσαλών Ν. Ιωνίας, κ. Αναστασία Κλάρα

Ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, κ. Ηρακλής Γκότσης

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Παναγιώτης Μανούρης

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Φώτης Τσομπάνογλου

Ο Πρόεδρος της Πανθεσσαλικής Στέγης κ. Στέφανος Κούτρας

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θεσσαλών Χαϊδαρίου κ. Κώστας Τσιώρας

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Σμυρναίων Ν. Ιωνίας κ. Χρυσάνθη Αθηνάκη (εκ μέρους όλων των Μικρασιατικών σωματείων της Ν. Ιωνίας)

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ρουμελιωτών Ν. Ιωνίας κ. Αθανάσιος Ραφτόπουλος (εκ μέρους των υπόλοιπων συλλόγων και σωματείων της πόλης)

Ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Χρήστος ΒλάχοςΚαταχωρήθηκε την: 14/02/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!