Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ: ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ "ΠΕΡΑΝ - ΤΟ ΚΑΦΕ ΑΜΑΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ" 
Τα νέα της πόλης μας

ΠΡΟΣΕΧΗ ΜΟΥΣΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ORIENT EXPRESS & ΡΟΔΗ ΤΟΜΟΥΡΤΖΟΥΓΚΙΟΥΛ

Οκτώ βιολιά σε ένα ρομαντικό «δρομολόγιο» με βαγόνια τις μουσικές του κόσμου και «ατμομηχανή» την ακωδικοποίητη μαγεία της Ανατολής, στις «ράγες» της μουσικής σκηνής του «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης», την Tετάρτη 14 Φεβουαρίου, στις 22.30΄.

Το πρόγραμμα επιμελείται ο σολίστας του βιολιού Κυριάκος Γκουβέντας. «Συνεπιβάτες» του  ο Γιάννης Τσέρτος στο ακορντεόν και το πιάνο, η Εύη Μάζη στο φλάουτο και το τραγούδι και οι «Βιολιστές της στέγης του κόσμου». Στο πρόγραμμα θα συμμετάσχει η πολίτισα τραγουδίστρια Ροδή Τομουρτζούγκιουλ που θα ερμηνεύσει τούρκικα τάνγκο της δεκαετίας του 1940.

Ο Κυριάκος Γκουβέντας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Στη μακρόχρονη πορεία του έχει μελετήσει σε βάθος την ελληνική παραδοσιακή μουσική, με αποτέλεσμα να μπορεί να την προσφέρει πλουσιοπάροχα στο κοινό ως μουσικός και στους μαθητές και φοιτητές του ως δάσκαλος. Συνεργάζεται με τους πιο σημαντικούς μουσικούς  και διδάσκει την ελληνική παράδοση του βιολιού σε Τ.Ε.Ι., ωδεία, αλλά και σε μεγάλα ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Είσοδος: 5,00 ευρώ/άτομο. ελάχιστη κατανάλωση 15 ευρώ / άτομο

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ - ΜΑΚΗΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ένας από τους μεγάλους σολίστες της χρυσής δεκαετίας του λαϊκού τραγουδιού - ο Μάκης Μαυρόπουλος, θα παρουσιάζει στο Πέραν, την  Πέμπτη  15  Φεβρουαρίου στις 23.00, ένα πρόγραμμα με τα  τραγούδια που μεγαλώσαμε και αγαπήσαμε. Τραγούδια λαϊκά που γράψανε ιστορία, γιατί εκτός του ότι είχαν στίχους  μεγάλων ποιητών και μουσική μεγάλων συνθετών, είχαν την τύχη να τα ερμηνεύσουν οι μεγαλύτερες φωνές της εποχής, φωνές που το καλούπι τους έσπασε και μαζί του "σταμάτησαν του ρολογιού οι δείκτες", καταδυκνείοντας  την ιστορική εποχή.

Ο Μάκης Μαυρόπουλος υπήρξε  σολίστας μεγάλων  ερμηνευτών, όπως ο Στέλιος Καζαντζίδης και ο Γιώργος Νταλάρας με τον οποίο η συνεργασία τους διήρκησε περίπου 20 χρόνια. Συνεργάστηκε σχεδόν με όλους τους μεγάλους δημιουργούς, αλλά και ερμηνευτές της σπουδαίας εποχής του λαϊκού και μετέπειτα λαϊκού - έντεχνου τραγουδιού. Στο Πέραν - το καφέ αμάν της πόλης, ο σπουδαίος σολίστας θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια, που μιλάνε στην ψυχή.

Μαζί του ο Δημήτρης Κοντογιάννης - μία από τις σημαντικότερες μορφές του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού και η Νάντια Καραγιάννη, η οποία είχε την τύχη επίσης να συνεργαστεί με κάποια από τα "τελευταία" μεγάλα ονόματα της συγκεκριμένης εποχής.

Ερμηνεύουν επίσης ο Κώστας Τζιαγκούλας που παίζει κιθάρα,  συμμετέχει ο Κώστας Γεωργάκης στο ακορντεόν και ο Κώστας Γεράκης στο μπάσο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΣΤΟ ΛΑΪΚΟ 

Τον δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Μάκη Μαυρόπουλο, μαζί με τον δεξιοτέχνη στο ρεμπέτικο Γιώργο Κουτουλάκη και τη  σπουδαία τραγουδίστρια Θεοδοσία Στίγκα, θα φιλοξενήσει τρεις  Παρασκευές το «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης», 9 και 16 και 23  Φεβρουαρίου, στις 23.00.

Ο Μάκης Μαυρόπουλος υπήρξε ένας από τους μεγάλους σολίστες της χρυσής δεκαετίας του λαϊκού τραγουδιού. Σολίστας μεγάλων  ερμηνευτών, όπως ο Γιώργος Νταλάρας με τον οποίο η συνεργασία τους διήρκησε περίπου 20 χρόνια. Συνεργάστηκε σχεδόν με όλους τους μεγάλους δημιουργούς, αλλά και ερμηνευτές της σπουδαίας εποχής του λαϊκού και μετέπειτα λαϊκού - έντεχνου τραγουδιού.

Ο Γιώργος Κουτουλάκης - δεξιοτέχνης στο ρεμπέτικο, είναι γνωστός κυρίως από τη συνεργασία του με τον μεγάλο σκηνοθέτη Κώστα Φέρρη στην τηλεοπτική του σειρά «Ονείρου Έλλάς».

Η Θεοδοσία Στίγκα κατάγεται από τα Καλάβρυτα. Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι από το 1975. Στην πολύχρονη πορεία της στο τραγούδι έχει συνεργαστεί με κορυφαίους μουσικούς σε ζωντανές εμφανίσεις, αλλά και στη δισκογραφία. Τη γνωρίζουμε όλοι από τη συνεργασία της με τον Κώστα Φέρρη στη σειρά «Ονείρου Ελλάς».

Συμμετέχουν επίσης : Κώστας Σκανδάλης , κιθάρα - τραγούδι, Μαίρη Δεναξά τραγούδι, Φώτης Τσορανίδης κιθάρα - τραγούδι, Σπύρος Νίκας ακορντεόν, Θανάσσης Σοφράς κοντραμπάσο.

Είσοδος: τραπέζι: 5 ευρώ/άτομο, ελάχιστη κατανάλωση 15,00 ευρώ.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΑΜΑΝ ΤΟΥ ΠΕΡΑΝ

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, στις 22.30, στο «Πέραν - το καφέ αμάν της πόλης», γλεντάμε με τον γνωστό – κυρίως από τη συνεργασία του με τον μεγάλο σκηνοθέτη Κώστα Φέρρη στην τηλεοπτική του σειρά «Ονείρου Ελλάς»- δεξιοτέχνη του μπουζουκιού με το εκφραστικό παίξιμο, Γιώργο Κουτουλάκη, την Μαρία Δεναξά στο τραγούδι, τον Φώτη Τσορανίδη στην κιθάρα, τον Σπύρο Νίκα στο ακορντεόν και τον Νίκο Μήλα στο βιολί με ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά τραγούδια που όλοι αγαπάμε. 

Ώρα έναρξης: 22:30.

 επιβάρυνση ορχήστρας: 3,00 ευρώ/άτομο. 

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

 ''ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ''

Τραγούδια της Πόλης της Μικρασίας αλλά και νησιώτικα που ζυμώθηκαν από τα νάματα της Μικρασίας με το συγκρότημα ''Προποντίς'', θα παρουσιάσει το ΠΕΡΑΝ την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου.

Η Ζωή Μήλιου (τραγούδι), ο Σεραφείμ Κτενάς (πολίτικο λαούτο), ο Μιχάλης Τσατήρης (κανονάκι), ο Δημοσθένης Καραχριστοδούλου (πολίτικη λύρα), ο Παναγιώτης Κορωναίος (κρουστά) και ο Γιάννης Μεγαλούδης (τραγούδι - λαούτο) ενώνουν τις δημιουργικές τους δυνάμεις και με φόντο τις αναζητήσεις τους στον μουσικό μυστικισμό της Ανατολής παρουσιάζουν αγαπημένα τραγούδια και γοητευτικές μελωδίες της Πόλης και της Μικρασίας. 

Την επιμέλεια του προγράμματος έχει ο Μανώλης Καρπάθιος.

Παράλληλα θα υπάρχει ένα πλούσιο Σαρακοστιανό μενού - με πολλούς παραδοσιακούς μεζέδες.

Είσοδος: τραπέζι: 3 ευρώ/άτομο στα τραπέζια περιμετρικά της ορχήστρας.

Ηχοληψία: Θοδωρής Θεοχαρόπουλος.

Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210-25.33.896

«Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης»

Λεωφόρος Δεκελείας 20, Νέα Χαλκηδόνα

http://www.peran.gr Καταχωρήθηκε την: 15/02/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!