Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ Η "ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ν. ΙΩΝΙΑΣ" 
Τα νέα της πόλης μας

Οι Πρόεδροι των Συλλόγων στην κοπή της πίτας τους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την πίτα της έκοψε η  «ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ»

Με ευχές για ΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ

Την 11η Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Κυριακή, έγινε η ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και συνεστίαση του Συλλόγου "ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ" Νέας Ιωνίας σε κοσμικό κέντρο με ζωντανή μουσική και πλούσιο μενού.

Η αθρόα προσέλευση μελών και φίλων του Συλλόγου, η ευχάριστη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε μεταξύ τους, καθώς και το γλέντι που ακολούθησε, εδραιώνουν και δικαιώνουν την πεποίθηση ότι τέτοιες εκδηλώσεις, πρέπει να γίνονται και πρέπει να υπάρχουν οι Σύλλογοι που τις διοργανώνουν χωρίς βέβαια να περιορίζουν τις δραστηριότητες τους μόνο σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κ. Βελιανίτης, κόβοντας το κομμάτι ευχήθηκε καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία και το αφιέρωσε στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από την οικονομική κατάσταση του τόπου μας.

Η Πρόεδρος του Καλλιτεχνικού Συλλόγου Γυναικών «Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» κα Βελιανίτου Μαίρη, έκοψε το κομμάτι της πίτας και το αφιέρωσε στις γυναίκες.

Ο Πρόεδρος της «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ» κ. Γιάννης Δαρμογιάννης, αφιέρωσε το κομμάτι σε όλους τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

Επίσης κομμάτι έκοψε ο Δήμαρχός μας κ. Ηρακλής Γκότσης που ήταν εκεί με τη σύζυγό του και το αφιέρωσε στους Συλλόγους που βοηθούν πολλές φορές, το παντοπωλείο του Δήμου, την Κοινωνική Πρόνοια, τη Στέγη Ανηλίκων κ.α.

Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της παράταξης ΄΄Δημιουργία Αλληλεγγύη΄΄ κ. Παναγιώτης Μανούρης και μας είπε ότι οι Σύλλογοι αξίζουν συγχαρητήρια. Παρόν ήταν και ο κ. Μάκης Λυκούδης, μέλος του ΚΕΜΙΠΟ, η Πρόεδρος του Συλλόγου Σμυρναίων κα Χρυσάνθη Ασημάκη, ο πρώην Πρόεδρος του ΟΓΑ κ. Παν. Πετρούλιας, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πάργας κ. Έξαρχος Κων., το Μέλος του Συλλόγου ΄΄Αδελφότητα Αθαν. Διάκου΄΄ κ. Πελεκάνος Βασίλειος, ο κ. Κουτσόγιαννος Μέλος του Συλλόγου Αιτολοακαρνάνων, η εκπρόσωπος του χορευτικού ομίλου Κόκκινου Μύλου κα Νίκη Κλεφτόγιαννη, η κα Βουγιούκα Μαίρη ταμίας του Συλλόγου Ρουμελιωτών Ν. Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας κ.α.

Το κέφι είχε ανάψει για τα καλά με χορούς τσάμικα, συρτά, νησιώτικα και απ’ όλα τα παραδοσιακά και μοντέρνα τραγούδια και η εξαιρετική ορχήστρα, μας ικανοποίησε όλους.

Ο Σύλλογος «ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ», δέχεται όλες και όλους τους Ρουμελιώτες και όχι μόνο, να εγγραφούν στο Σύλλογο ως μέλη.

Τηλ. 210 2517101 κιν. 6977 284382

Email: roumeliotikiestia@yahoo.gr

Ο Ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης στην κοπή της πίτας

 Καταχωρήθηκε την: 18/02/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!