Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΜΑΛΑΪ, ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ Α.Γ.Σ. "ΑΝΑΤΟΛΗ Ν. ΙΩΝΙΑΣ", ΣΤΟ ΔΙΑΘΛΟ ΤΗΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ 
Τα νέα της πόλης μας

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Πρωτιά του Γκάμπριελ Μαλάι στο Δίαθλο της Φιλοθέης….

Στον ιστορικό Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» ο αθλητής μας Άγης Πίσχος.

Ανακοινώθηκαν από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας τα επίσημα αποτελέσματα του Διάθλου της κατηγορίας Παμπαίδων Β΄- Παγκορασίδων Β΄, που διεξήχθη την Κυριακή 1 Απριλίου στο Στάδιο της Φιλοθέης. Ο μικρός μας αθλητής Γκάμπριελ Μαλάι κατέλαβε την πρώτη θέση στη βαθμολογία, στην κατηγορία των αγοριών. Υπενθυμίζουμε ότι ο Γκάμπριελ στο άλμα σε ύψος με επίδοση 1,45 κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα αυτό και πήρε το ασημένιο μετάλλιο. Με τη συμμετοχή του (ως δεύτερο αγώνισμα) στα 60 μ. πέτυχε επίδοση 8.18, που τον έφερε στη πρώτη θέση της γενικής κατάταξης. Πολύ καλές επιδόσεις πέτυχαν τα αγόρια και κορίτσια του Συλλόγου, σ’ αυτόν τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς. Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες, καθώς και τους προπονητές του Συλλόγου.

Την Κυριακή των Βαΐων 1 Απριλίου, διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, ο 13ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος, με την επωνυμία: «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Θεωρήθηκε ως ένας από τους καλύτερους όλων των προηγούμενων χρόνων. Οι καιρικές συνθήκες όμως δεν ήταν ευνοϊκές για το σύνολο των δρομέων, γιατί η υψηλή για την εποχή θερμοκρασία και ο δυνατός αντίθετος άνεμος δεν επέτρεψαν την επίτευξη υψηλών επιδόσεων.

Το νήμα έκοψε ο Κενυάτης Ντάνιελ Ρότιτς, σε χρόνο 2:16.04. Από Ελληνικής πλευράς πρώτος τερμάτισε ο 36χρονος Γιάννης Γκέκας σε χρόνο 2:31.11, που θεωρείται αρκετά καλή επίδοση. Στις γυναίκες τερμάτισε πρώτη η Κενυάτισσα Γιούνες Μοράα Ονιάτσα σε χρόνο 2:45.19.

Στο Μαραθώνιο Δρόμο συμμετείχε ο αθλητής του Συλλόγου μας Άγης Πίσχος, ο οποίος για μία ακόμη φορά έσπασε το φράγμα των τριών ωρών. Τερμάτισε σε 2:59.19, χρόνος όμως που δεν ικανοποίησε τον αθλητή μας.

Συμμετοχή και τερματισμό είχε και ο μαραθωνοδρόμος και αθλούμενος του Σταδίου του Δήμου μας Γιώργος Κοζυράκης με χρόνο 4:01.46, που και αυτός δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Ο Μαραθώνιος Δρόμος είναι ένα πολύ επίπονο αγώνισμα που συνήθως δεν επιτρέπει προβλέψεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει τον αθλητή μας Άγη Πίσχο, καθώς και τον Γιώργο Κοζυράκη και τους εύχεται να έχουν καλύτερες επιδόσεις σε επόμενους αγώνες.


Αποτελέσματα διάθλου ΠΚΒ' Α' Αγώνας:

Αποτελέσματα διάθλου ΠΠΒ' Α' Αγώνας:Καταχωρήθηκε την: 17/04/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!