Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ κ. Α. ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 
Τα νέα της πόλης μας

Προς: Πρόεδρο και τα μέλη της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

Κοινοποίηση: Δήμαρχο, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτικούς Συμβούλους, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Κύριε Πρόεδρε καλέσατε αύριο Τρίτη και ώρα 18 00 το Δ.Σ. της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής. Με θλίψη διαπίστωσα την απουσία του θέματος «Λειτουργία της Σχολικής επιτροπής σύμφωνα με το νόμο 8440/2011» όπως είχαμε ζητήσει μέλη του διοικητικού συμβουλίου και υποσχεθήκατε ότι θα το φέρετε μετά το Πάσχα. Ζητήσαμε επίσης να μας ενημερώσετε σε πια κατάσταση παραλαμβάνετε την δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή.

Γνωρίζουν όλοι ότι η κακή λειτουργία στο παρελθόν, η ανικανότητα ή η αδιαφορία της εποπτεύουσας δημοτικής αρχής, οι συγκεντρωτικές αρμοδιότητες του προέδρου του οργάνου αυτού επέτρεψαν την οικονομική κατάχρηση που ακόμη διερευνάται και το μέγεθος δεν έχει προσδιοριστεί. Ο προκάτοχός σας κ. Κουβαράς παρά το γεγονός συμπλήρωσης θητείας ενός έτους, παρά το αίτημά μας να φέρει απολογισμό, παραιτήθηκε χωρίς να φέρει στο όργανο απολογισμό για το 2017 όπως από το νόμο 8440/2011 υποχρεούταν. Και εσείς παραιτηθήκατε από την πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή χωρίς να κάνετε τον απολογισμό του 2017. Σημειώνω ότι από το 2011 δεν έχει γίνει απολογισμός των σχολικών επιτροπών στο Δήμο Νέας Ιωνίας. Δεν ξέρω τι ακριβώς ήρθατε να υπηρετήσετε με την ανάληψη της προεδρίας της σχολικής επιτροπής. Όμως δεν έχετε κανένα δικαίωμα να υποτιμάτε και να εμπαίζετε τα μέλη της σχολικής επιτροπής. Επειδή δεν είμαι διατεθειμένος να νομιμοποιήσω αυτή σας την λειτουργία και συμπεριφορά, θα απέχω από το αυριανό διοικητικό συμβούλιο και τα επόμενα, μέχρι να φέρετε το θέμα της νόμιμης λειτουργίας της σχολικής επιτροπής. Παρακαλώ να διαβαστεί η επιστολή μου και να καταγραφεί στα πρακτικά. Ζητώ από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να ανακοινώσει την παρούσα επιστολή μου στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο που θα γίνει.

Χατζησαββίδης Αριστείδης

Νέα Ιωνία 16/4/2018

Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ» και μέλος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής

 Καταχωρήθηκε την: 17/04/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!