IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟ Δ.ΘΩΜΑΪΔΟΥ 
Τα νέα της πόλης μας

 

ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ενώπιον ενός πολυπληθέστατου ακροατηρίου το οποίο κυριολεκτικά κατέκλυσε ασφυκτικά  τόσο τον εσωτερικό όσο και τον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Κινηματογράφου ΑΣΤΕΡΑΣ, η κα. Δέσποινα Θωμαΐδου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της ως υποψήφια Δήμαρχος της Νέας Ιωνίας, επικεφαλής της Παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ, τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014, στις 18:30.

 Καταχειροκροτούμενη πολλές φορές η κα. Δέσποινα Θωμαΐδου, τόνισε, μεταξύ άλλων,

«Σας ευχαριστώ πολύ όλες και όλους σας για τη παρουσία και τη συνειδητή συμμετοχή σας σ' αυτό το όραμα που θέλω να πιστεύω ότι αρχίζει σήμερα με ένα και μόνο στόχο, να δώσει νέα προοπτική στην πόλη μας. Σε μια πόλη όμως που ανακυκλώνονται τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα τουλάχιστον για είκοσι συναπτά χρόνια, στη Νέα Ιωνία μια πόλη το όνομα της οποίας έρχεται από τα βάθη των αιώνων, ενώ η ιστορία της ξεκινάει από τη Μικρά Ασία και είναι συνυφασμένη με τη Φιλοσοφία, τη Δημοκρατία, το Διάλογο, τις Τέχνες, τα Γράμματα, τον Πολιτισμό, την Ορθοδοξία, την Αξιοπρέπεια, την Περηφάνια.

Η Νέα Ιωνία και οι άνθρωποί της αποτελούν λαμπρό παράδειγμα, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΔΥΝΑΜΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ. Όλοι εσείς, αποτελείτε ένα σπάνιο πρότυπο ανθρώπων που με την εργατικότητα και τη δημιουργικότητά τους, κατάφεραν να ενώσουν τη ζωή δύο κόσμων: του κόσμου της Μικράς Ασίας και του κόσμου της Νέας Ιωνίας, μετατρέποντας τον πόνο και την οργή του ξεριζωμού και της προσφυγιάς σε δημιουργία, σε θέληση για ζωή, σε αξιοπρέπεια, σε πλούτο. Όλοι εσείς δώσατε με αυταπάρνηση ηρώων συνέχεια και ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ στην ιστορία του ελληνισμού.

Στόχος μας σήμερα είναι να συμμετάσχει ο καθένας και η καθεμία ενεργά στα όσα συμβαίνουν, σε όσα πρόκειται να συμβούν στον τόπο του. Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά, γιατί εσείς και μόνο εσείς μου δώσατε, μου δίνετε τη δύναμη να ασχοληθώ με τα Δημοτικά δρώμενα της πόλης μας, να μπορώ να επικοινωνώ μαζί σας, να σας κοιτώ στα μάτια καθημερινά, να αντλώ από αυτή τη δύναμη,  τη  δύναμη  της  αγάπης  σας, της εμπιστοσύνης σας και τελικά να συνεχίζω να αγωνίζομαι. Ήθελα να σας πω εξαρχής τούτο. Δεν θεώρησα ποτέ, τον εαυτό μου πολιτικό. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός.

Ναι, και είμαι περήφανη γι’ αυτό. Είμαι πολιτικός μηχανικός. Αλλά μόνο πολιτικός…. Μηχανικός. Για μένα αυτό, είναι συμβόλαιο τιμής. Ο λόγος ο πολιτικός είναι τα έργα. Ίσως γι’ αυτό, όπως καλά γνωρίζετε, με ό,τι ασχολήθηκα και ό,τι θα ασχοληθώ τολμώ να πω, το έκανα και θα το κάνω με ζήλο και επίγνωση.

Η σημερινή σας παρουσία εδώ, θέτει οριστικά και αμετάκλητα τη σφραγίδα στην πρόθεση μου να διεκδικήσουμε εγώ, οι συνεργάτες μου και κυρίως εσείς, τη Δημαρχία.

Με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης αλλά και της δέσμευσης να αλλάξει η πόλη μας, ανακοινώνω πρώτα σε εσάς ότι θα είμαι επικεφαλής συνδημοτών μας που τους διακατέχουν οι ίδιοι προβληματισμοί, τα ίδια όνειρα, οι ίδιες στοχεύσεις στη νέα Δημοτική Παράταξη «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ»

 

 

 Καταχωρήθηκε την: 11/02/2014
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!