Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΗ κας ΜΠΕΗ Η Υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς κ. Ντίνα Μπέη με αφορμή το θάνατο του Ευάγγελου Κουλουμπή, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: 
13/04/2009 -  περισσότερα
ΡΕΚΟΡ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΚΕΠ Ξεπέρασαν τις 300.000 οι πολίτες που γρήγορα και αξιόπιστα εξυπηρετήθηκαν μέσα στο 2008 από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών της Υπερνομαρχίας Αθηνών-Πειραιώς... 
11/04/2009 -  περισσότερα
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο 2ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ  Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 5 Απριλίου 2009 ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος Νέας Ιωνίας που διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ν.Ιωνίας με τον Δ.Ο.Ν.Ν.Ι.Α., τον Ο.Φ.Ν. ΙΩΝΙΑΣ (Ο.Φ.Ν.Ι.), και τον ΠΕΛΟΤΟΝ Ηρακλείου... 
10/04/2009 -  περισσότερα
5ο ΕΤΗΣΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α.  Το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΟΤΑ πραγματοποίησε το 5ο Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριό του με θέμα: «Η Πρόληψη για την Υγεία, αρμοδιότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης». 
09/04/2009 -  περισσότερα
ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! Οι Οικολόγοι Πράσινοι μαζί με την Ομάδα των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο συνδιοργανώνουν την Κυριακή των Βαΐων, 12 Απριλίου 2009, ποδηλατική διαδρομή στα Ελληνοβουλγαρικά και Ελληνοτουρκικά σύνορα στην περιοχή του Β. Έβρου. 
09/04/2009 -  περισσότερα
ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ & ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Την Κυριακή 5 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η μονοήμερη εκδρομή της Πανλεσβιακής Ένωσης Ν Ιωνίας και Ηρακλείου στην Π. Επίδαυρο και στο Ναύπλιο ή Ανάπλι. 
09/04/2009 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ Πριν από λίγες ημέρες, διαβάσαμε για την παρουσίαση στο ΔΣ της Νέας Ιωνίας του master plan για τη βιωσιμότητα της μελέτης ανάθεσης με ΣΔΙΤ για τη δημιουργία υπογείου πάρκινγκ στο ΟΤ 150, σε συνδυασμό με την εφαρμογή συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο της περιοχής μας... 
08/04/2009 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωση της καταγγέλλει στους Έλληνες πολίτες τους συνδικαλιστές του ΟΣΕ που διέκοψαν τη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού και έριξαν νερό και αβγά στον διευθύνοντα σύμβουλό του. 
08/04/2009 -  περισσότερα
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ Οι Οικολόγοι Πράσινοι σας προσκαλούν σε εκδήλωση-διάλογο με κοινωνικούς φορείς και ΜΚΟ γύρω από τις κοινές θέσεις των Ευρωπαίων Πρασίνων για τις ευρωεκλογές και την νέα περίοδο του Ευρωκοινοβουλίου την Παρασκευή 10 Απριλίου. 
07/04/2009 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΟΧΘΗΣ Λένε ότι η μνήμη είναι η προσωπική μας ιστορία, εμείς λέμε ότι η κοινωνική μνήμη των συντρόφων των πέτρινων χρόνων του ΄50, είναι η άγραφη ιστορία της πόλης μας... 
07/04/2009 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!