Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Εδουάρδος


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΤΟ 1ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ Η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας απέκτησε μετά από αρχαιρεσίες, το πρώτο εκλεγμένο Διοικητικό της Συμβούλιο. 
09/05/2007 -  περισσότερα
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ FINANCIAL CRIMES ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ Μπροστά στην μεγάλη πανεργατική απάντηση της 15 Μάη για το μεγάλο θέμα των ταμείων, χρειάζεται ένας απολογισμός της απεργίας της ΕΣΗΕΑ στις 8/5... 
09/05/2007 -  περισσότερα
Η ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ  Την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Μαΐου η «Φιλελεύθερη Συμμαχία» συμμετείχε στο 3ο Protestival για τη νομιμοποίηση της κάνναβης με τη διανομή έντυπου υλικού εναντίον της παράλογης απαγόρευσης που οδηγεί χιλιάδες νέους ανθρώπους στην εγκληματικότητα, στην φυλακή και στον θάνατο. 
09/05/2007 -  περισσότερα
ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΧΘΗ" Το πρόβλημα των απορριμμάτων έχει προσλάβει εκρηκτικές διαστάσεις στη χώρα μας και γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες των διαφόρων πλευρών αυτού του σημαντικού για το περιβάλλον, την υγεία, την κοινωνία και την οικονομία,θέματος... 
09/05/2007 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Εκδρομή στη Σύρο και άλλες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις προγραμματίζει η ΕΣΤΙΑ. 
09/05/2007 -  περισσότερα
ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 2ο ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΣΤΗ Ν.ΙΩΝΙΑ Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 2ο κυνήγι θησαυρού υπό την αιγίδα του Δήμου, με πλήθος συμμετοχές από δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, από προσκόπους και οδηγούς. 
08/05/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ 12η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΩΤΙΣΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ Ο Δήμος Ν.Ιωνίας, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ν.Ιωνίας και ο Ιωνικός Σύνδεσμος σας προσκαλούν την Τετάρτη 9 Μαΐου στα εγκαίνια της έκθεσης χειροτεχνημάτων, που διενεργούνται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 12ης ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΩΝΙΩΤΙΣΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ. 
08/05/2007 -  περισσότερα
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΜΥΡΝΑΙΩΝ Ο Σύλλογος Σμυρναίων το πενθήμερο της Πρωτομαγιάς πραγματοποίησε εκδρομή στο όμορφο νησί της Κω. 
08/05/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. ΜΕ ΘΕΜΑ «Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ» Το Κέντρο Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού πολιτισμού (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.), καλεί την Τετάρτη 16 Μαΐου 2007 σε εκδήλωση με θέμα:«Ο Τοπικός Τύπος» 
08/05/2007 -  περισσότερα
ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 5 ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΗΣΕΑΣ Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ηρακλείου, την Παρασκευή, 27.04.2007, οι Δήμαρχοι Νέας Ιωνίας κ. Ι. Χαραλάμπους, Ηρακλείου κ. Σ. Γεωργόπουλος, Μεταμόρφωσης κ. Δ. Τζίτζιφας, Νέας Φιλαδέλφειας κ. Σ. Κόντος και Λυκόβρυσης κ. Δ. Φωκιανός, ενέκριναν το «1ο ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΗΣΕΑΣ» 
07/05/2007 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!