Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Την Τετάρτη στις 11 Ιουνίου 2008, ο Δήμος Νέας Ιωνίας οργάνωσε στο Συνεδριακό Κέντρο του Εσπερίδα στην οποία παρουσιάστηκε το σχέδιο του Δημοτικού Επιχειρησιακού Προγράμματος. 
14/06/2008 -  περισσότερα
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ TOY ΕΥΡΩΠΑΪΚΟY ΣΥΝΔΕΣΜΟY ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Το Διοικητικό μας Συμβούλιο μελέτησε τις γενικές αρχές του τετραετούς Επιχειρησιακού Προγράμματος που προτείνεται για την επόμενη χρονική περίοδο, για το Δήμο Νέας Ιωνίας. Το γενικό πνεύμα των προτάσεων μας βρίσκει σύμφωνους... 
14/06/2008 -  περισσότερα
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΟΧΘΗΣ ΓΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ  
13/06/2008 -  περισσότερα
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ MALL ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Η Αριστερή Όχθη καλεί τους πολίτες της Νέας Ιωνίας στη μουσική συναυλία την Πέμπτη 19 ΙΟΥΝΙΟΥ. 
13/06/2008 -  περισσότερα
NAΣΤΙΑ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ 1967-2008: ΘΑ ΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ Χάσαμε μια αγαπημένη συντρόφισα. Η Νάστια πέθανε ξαφνικά την Τρίτη 10 Ιούνη το βράδυ στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν... 
13/06/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ Με τεράστια καθυστέρηση ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η Οδηγία για την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων. 
13/06/2008 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Η Σχολή Ζωγραφικής του Πνευματικού Κέντρου σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης των μαθητών και μαθητριών, που θα γίνουν την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008 στο Παναιτώλιο. 
13/06/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΟ ΓΑΛΑ O ΣΕΚΝΗ συμπαραστέκεται στην κινητοποίηση του καταναλωτικού κινήματος με το μποϋκοτάζ στο φρέσκο γάλα κατανάλωσης από 9 -14 Ιουνίου. 
12/06/2008 -  περισσότερα
ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΟ ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ. ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ Οι γονείς που φέρνουν τα παιδιά τους στο Σταθμό πρέπει να είναι εργαζόμενοι και οι δύο και να είναι κάτοικοι Ν.Ιωνίας ή να εργάζονται στη Ν.Ιωνία. 
12/06/2008 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ " Ο Οικολογικός πολιτιστικός σύλλογος " πολίτες για την προστασία της Υγείας και του περιβάλλοντος από τις ακτινοβολίες " ενημερώνει για την εκδήλωση συζήτηση για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας με τίτλο "ακτινοβολία και κινητή τηλεφωνία - Επιπτώσεις " που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. 
12/06/2008 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!