Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
6η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 2007 Σας καλούμε σε συνεδρίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου(Δημοτικό Κατάστημα - Αγ. Γεωργίου 40) την Δευτέρα 2 Απριλίου 2007 και ώρα 20.30, για να συζητήσουμε τα παρακάτω θέματα: 
02/04/2007 -  περισσότερα
Η ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΠΑΠ Τα ειδικά σχολεία της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ) στο Παγκράτι επισκέφθηκαν σήμερα, η Υπερνομάρχης Αθηνών- Πειραιώς Φώφη Γεννηματά, ο Νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός, o Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας και ο Νομάρχης Δυτικής Αττικής Αριστείδης Αρκουδάρης. 
30/03/2007 -  περισσότερα
ΕΠΙΣΚΕΨΗ της κας ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΠΑΠ Τα ειδικά σχολεία της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ)θα επισκεφθούν αύριο Παρασκευή η Υπερνομάρχης Αθηνών- Πειραιώς Φώφη Γεννηματά, ο Νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός, o Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας και ο Νομάρχης Δυτικής Αττικής Αριστείδης Αρκουδάρης. 
29/03/2007 -  περισσότερα
ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ Ξεκίνησε το Πασχαλινό ωράριο για τα εμπορικά καταστήματα. 
29/03/2007 -  περισσότερα
ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Σας γνωρίζουμε τη σύνθεση του Νέου Διοικητικού Συμβouλίoυ τoυ Συλλόγου Εστία Ν.Ιωνίας, που προήλθε από τις αρχαιρεσίες της 12.03.2007. 
28/03/2007 -  περισσότερα
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΤΑΚΗ ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΟΡΤΑΣΘΗΚΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ Το "ίδρυμα νεοελληνικής ποίησης Τάκης Σινόπουλος" οργάνωσε τη δική του γιορτή, στην έδρα του στο σπίτι του αείμνηστου Τάκη Σινόπουλου στον Περισσό...  
28/03/2007 -  περισσότερα
ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ"-ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ Η ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ Tο Κέντρο Παροχής Υπηρεσιών σε Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες & Νοητική Στέρηση «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» -ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ στα Άνω Λιόσια επισκέφθηκαν σήμερα η Υπερνομάρχης Αθήνας & Πειραιά Φώφη Γεννηματά και ο Νομάρχης Δυτικής Αττικής Αριστείδης Αρκουδάρης. 
28/03/2007 -  περισσότερα
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ κας ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ"-ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ Κοινή πρωτοβουλία, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε κοινωνικά θέματα, αναλαμβάνουν η Υπερνομαρχία Αθηνών- Πειραιώς, η Νομαρχία Αθηνών, η Νομαρχία Πειραιώς και η Νομαρχία Δυτικής Αττικής. 
27/03/2007 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Οι Έλληνες πολίτες διαπιστώνουν αυτές τις ημέρες ότι το ασφαλιστικό σύστημα της Ελλάδας είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Η διατήρηση του "δημόσιου χαρακτήρα της κοινωνικής ασφάλισης", ταυτίστηκε με την λεηλασία, από το κράτος και κάποιες προνομιούχες ομάδες, των χρημάτων της πλειοψηφίας των εργαζομένων...  
27/03/2007 -  περισσότερα
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ανοιχτή επιστολή στα αθλητικά σωματεία, τους φορείς και τους κατοίκους της πόλης με αφορμή την παρουσία της ομάδας μας στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΑ. 
26/03/2007 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!