Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ν.Ιωνίας, η Ένωση Ρουμελιωτών Ν.Ιωνίας και οι εκδόσεις Πορτοκάλι προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο κτίριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. 
28/11/2007 -  περισσότερα
Β' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ Ο Σύλλογός μας, δημιουργήθηκε με σκοπό να κάνει άμεσα και σημαντικά πράγματα στο χώρο της Μουσικής και μάλιστα με αφετηρία τις χορωδίες, τις μπάντες και τις "περιφερειακές" ορχήστρες, έτσι ώστε πολύ σύντομα να αποδειχτεί η αναγκαιότητα ύπαρξής του. 
28/11/2007 -  περισσότερα
ΣΥΖΗΤΗΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Μέρας Δράσης Κατά της Κλιματικής Αλλαγής, οι τοπικοί πυρήνες του ΣΕΚ των Βορείων και Βορειοδυτικών Προαστίων διοργανώνουν συζήτηση - ενημέρωση την Δευτέρα 3 Δεκέμβρη. 
27/11/2007 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ Το πράσινο φως έδωσε το Σ.τ.Ε για να προχωρήσει η κατασκευή γηπέδου και εμπορικών κέντρων στον χώρο του Ελαιώνα με την εισήγηση του Σ.Μ Μαρκάτη στο Σ.τ.Ε να κρίνει ως «απαράδεκτες» τις προσφυγές πολιτών και της Επιτροπής Διάσωσης του Ελαιώνα που όμως δεν πρόκειται να σταματήσουν τον αγώνα τους. 
27/11/2007 -  περισσότερα
Η ΑΓΕΛΗ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 4ΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΥ «ΞΑΝΑΠΡΑΣΙΝΙΖΟΥΝ» ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑΚΙΑ Το 4ο Σύστημα Προσκόπων Περισσού στο πλαίσιο του Προσκοπικού του προγράμματος και της προσφοράς στην κοινωνία και στον συνάνθρωπο, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2007, «ξαναπρασίνησε» την οδό Παπαφλέσσα στον ηλεκτρικό σταθμό «Πευκάκια», στα Πευκάκια. 
27/11/2007 -  περισσότερα
ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ "Η ΚΟΙΜΗΣΙΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ" Ομαδική έκθεση Αγιογραφίας διοργανώνουν το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας και το Σωματείο Κοινωνικής Πρόνοιας Ινεπολιτών & Κασταμονιτών «Η Κοίμησις της Θεοτόκου» τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου. 
27/11/2007 -  περισσότερα
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το Δ.Σ. του συλλόγου μας, αφού συνεδρίασε εκτάκτως στις 29/6/2007, μετά την καταστροφική φωτιά που έπληξε την Πάρνηθα, πήρε την απόφαση να διοργανώσει δενδροφύτευση στο καμένο κομμάτι της... 
27/11/2007 -  περισσότερα
12ο ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Π. Κ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ: ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ Το 12ο Χορωδιακό φεστιβάλ διοργανώνεται και φέτος το διήμερο Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2007 και ώρα 8 μ. μ. από το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Νέας Ιωνίας σε συνεργασία με την Ένωση Σπάρτης Μικράς Ασίας. 
26/11/2007 -  περισσότερα
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΝΕΑΝΙΚΗΣ - ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Τμήμα νεανικής-παιδικής χορωδίας με παιδιά και νέους ηλικίας 8 έως 18 ετών λειτουργεί, από διετίας στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας. 
26/11/2007 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΒΕΡΓΗ Δεν θα υπήρχε κανένας άλλος λόγος να ασχοληθούν οι Οικολόγοι Πράσινοι με τον ανεκδιήγητο Βεργή, αν ακόμη και αυτή τη στιγμή, που οδηγείται στη δικαιοσύνη για σοβαρές κακουργηματικές πράξεις, κάποια ΜΜΕ δεν επιμένανε να τον αποκαλούν ως «πρόεδρο των οικολόγων». 
26/11/2007 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!