Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Λουκιανός


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ ΚΙΝ.ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ Πρωτοβουλία για την ίδρυση συλλόγου κατά των κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε κατοικημένες περιοχές της Ν. Ιωνίας λαμβάνουν πολίτες της πόλης μας. 
13/03/2007 -  περισσότερα
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΖΙΜΥ ΜΑΣΕΪ ΣΤΗ Ν.ΙΩΝΙΑ Αποσπάσματα ομιλίας στη Ν.Ιωνία(8/3), του Αμερικάνου Τζίμυ Μάσεϊ από τους "Βετεράνους του Ιράκ ενάντια στο Πόλεμο", σε εκδήλωση της "Συμμαχίας σταματήστε τον πόλεμο". 
12/03/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις που οργανώνουν ο Δήμος Ν.Ιωνίας, οι Συγγενείς των Εκτελεσθέντων και Αντιστασιακές Οργανώσεις για την επέτειο της συμπλήρωσης 63 χρόνων από την εκτέλεση των 22 παλικαριών της Αντίστασης στο Μπλόκο της Καλογρέζας. 
12/03/2007 -  περισσότερα
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ Ν. ΙΩΝΙΑ Ακρως ενδιαφέρουσα ήταν η συζήτηση με τον βετεράνο πεζοναύτη και νυν αντιπολεμικό ακτιβιστή Τζίμμυ Μάσσεϊ που διοργάνωσε η Συμμαχία σταματήστε τον πόλεμο στο παλαιό δημαρχείο Ν.Ιωνίας την Πέμπτη 8 Μάρτη. 
09/03/2007 -  περισσότερα
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΙΣΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ- ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ» «Το πρόβλημα της ανεργίας των γυναικών, το γεγονός ότι οι γυναίκες βρίσκονται πολύ συχνότερα από τους άντρες σε χαμηλόμισθα επαγγέλματα και έχουν παράλληλα την ευθύνη τόσο για το νοικοκυριό όσο και για την κάλυψη βασικών οικογενειακών αναγκών... 
09/03/2007 -  περισσότερα
5η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 2007 Συνεδρίαση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2007 και ώρα 20.30, για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα... 
08/03/2007 -  περισσότερα
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ" ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ τη ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΜΑΡΤΗ με τον βετεράνο του πολέμου στο Ιράκ και νυν αντιπολεμικό ακτιβιστή
Τζίμμυ Μάσσεϊ. 
08/03/2007 -  περισσότερα
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ  
08/03/2007 -  περισσότερα
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ Εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2007, ένα ακόμη Κέντρο Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ, το 70ο που λειτουργεί σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. 
08/03/2007 -  περισσότερα
Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ Προσκεκλημένος του Ιδρύματος «Τάκης Σινόπουλος -Σπουδαστήριο Νεοελληνικής Ποίησης» και του «Συλλόγου Σμυρναίων Νέας Ιωνίας» ο ποιητής Γιάννης Κοντός, θα διαβάσει ποιήματά του και θα συζητήσει για την ποίησή του με τους Γιώργο Ζεβελάκη και Δημήτρη Κοσμόπουλο και το κοινό. 
07/03/2007 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!