Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ & ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΣ, σας προσκαλούν στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Υπερνομαρχίας Πολιτών. 
11/10/2006 -  περισσότερα
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Αύριο Πέμπτη 12 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι
θα δοθεί ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ από τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ με θέμα:
"Οι πολίτες θα ψηφίσουν κόμματα ή τρόπο ζωής;" 
11/10/2006 -  περισσότερα
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΑΣ Αύριο, Τετάρτη, 11 Οκτώβρη, στις 8 το απόγευμα, στο Πεδίο του Άρεως θα γίνει η κεντρική κοινή προεκλογική συγκέντρωση της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας, της «Συμπαράταξης για την Αθήνα» και των συνδυασμών στους δήμους της Αθήνας. 
10/10/2006 -  περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ Τους συνδυασμούς και τους υποψηφίους που στηρίζουν στους περιφερειακούς δήμους της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσαν σήμερα οι Οικολόγοι Πράσινοι. 
10/10/2006 -  περισσότερα
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΣΟΥΦΛΙΑ Συνάντηση με τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ κ. Γ. Σουφλιά, είχαν σήμερα η Υπερνομάρχης Αθηνών- Πειραιώς Φώφη Γεννηματά, ο Νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός και ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας. 
10/10/2006 -  περισσότερα
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ :ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Το πρόγραμμα δραστηριοτήτων για αύριο Τετάρτη 11 Οκτωβρίου του συνδυασμού ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ έχει ως εξής...
 
10/10/2006 -  περισσότερα
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΩΝ ΤΟΥ Ι. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Συνεχίζεται το πρόγραμμα περιοδειών και ομιλιών του κ. Χαραλάμπους στις συνοικίες της Ν. Ιωνίας. 
09/10/2006 -  περισσότερα
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Απογευματινή εξόρμηση στην πλατεία και τις καφετέριες της πλατείας Ηρακλείου πραγματοποίησε την Κυριακή 8/10 κλιμάκιο της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ για την υπερνομαρχία», συνομιλώντας με νέους της περιοχής. 
09/10/2006 -  περισσότερα
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ:ΔΙΑΝΟΜΗ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑΚΙΑ Εξόρμηση στη λαϊκή αγορά στα Πευκάκια έκανε κλιμάκιο της Συμμαχίας το Σάββατο 7/10, διακινώντας προεκλογικά υλικά σε εκατοντάδες πολίτες της περιοχής. 
07/10/2006 -  περισσότερα
Α.Ο. ΠΕΡΙΣΣΟΥ - ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Ο Αθλητικός Όμιλος Περισσού οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 8/10, με σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας αίματος που πρόσφατα δημιούργησε. 
06/10/2006 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!