Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Χρύσανθος, Χρυσάνθη


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ Ν. ΙΩΝΙΑ Ο Δήμος Ν.Ιωνίας σε συνεργασία με τους συλλόγους γονέων & κηδεμόνων 20ου & 7ου δημ. σχολείων, την 5η σχολ. επιτροπή & τη μέριμνα του αθλητικού οργανισμού έχουν θέσει σε λειτουργία πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης για τους μήνες Ιούνιο- Ιούλιο 2008 ... 
04/07/2008 -  περισσότερα
ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΔΗΛΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Η δήλωση ακινήτων στο Κτηματολόγιο για την περιοχή της Ν.Ιωνίας θα γίνει στην διεύθυνση... 
03/07/2008 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σχολίασε σε ανακοίνωσή της τα αποτελέσματα της διεθνούς έρευνας «World Values Survey» σύμφωνα με την οποία οι πιο ευτυχισμένοι, σε σύνολο 98 χωρών, είναι οι Δανοί ενώ οι Έλληνες κατετάγησαν στην 58η θέση με βαθμό πολύ κάτω του μέσου όρου. 
03/07/2008 -  περισσότερα
ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ!!! Δικαστικό Βατερλό για τον δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής Σταύρο Γεωργόπουλο, η σημερινή απόφαση του δικαστηρίου για επαναπρόσληψη (μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων στο τέλος Ιουλίου)του απολυθέντος Τάσου Τατάρογλου. 
02/07/2008 -  περισσότερα
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ Μετά από 15 μήνες από τη συμφωνία για την κατασκευή του αγωγού πετρελαίου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, ο Υπουργός Περιβάλλοντος της Βουλγαρίας αναφέρει ότι η άντληση και μεταφορά αργού πετρελαίου ενέχει μεγάλους κινδύνους για το περιβάλλον. 
02/07/2008 -  περισσότερα
13ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ Στο 13ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ, στις 4, 5 και 6 Ιουλίου στο πάρκο Γουδή (είσοδος από Κατεχάκη) και τα κινήματα πόλης θα είναι εκεί!!! 
02/07/2008 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωση τύπου, προσυπογράφει την καταγγελία της γενιάς των 700 ευρώ για την ρύθμιση που ψηφίστηκε στη Βουλή για μονιμοποίηση όλων των μετακλητών ή αποσπασμένων υπαλλήλων στο κοινοβούλιο. 
01/07/2008 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Η ΕΣΤΙΑ Ν. Ιωνίας προσκαλεί σε εκδρομή στην ΚΕΡΚΥΡΑ από 25 μέχρι και 29 Αυγούστου. 
30/06/2008 -  περισσότερα
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Με μεγάλη επιτυχία έγινε η ετήσια εκδήλωση των μαθητών του Χορευτικού Εργαστηρίου του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ν. Ιωνίας, που φέτος συμπλήρωσε 15 χρόνια, στο Ανοιχτό Θέατρο ΄Αλσους Βεϊκου. 
29/06/2008 -  περισσότερα
ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το ολοήμερο οδοιπορικό της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας στους δρόμους του κρασιού στη Στερεά Ελλάδα. 
28/06/2008 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!