Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Δανιήλ, Διονύσης


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ Από την Παναττική Συντονιστική για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που έχει συγκροτηθεί από επιτροπές κατοίκων και κινήσεων πολιτών από όλο τον Νομό της Αττικής, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στην τρίτη κατά σειρά συνάντησή μας που έγινε σε αίθουσα του πολυτεχνείου στις 10 Νοεμβρίου 2007, αποφασίσαμε ... 
13/11/2007 -  περισσότερα
25 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΔΑΦΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΕΣ» Είκοσιπέντε συνεχή χρόνια δημιουργίας και θεατρικής έκφρασης γιορτάζει το Δημοτικό Θέατρο της Νέας Ιωνίας την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007 στις 9 μ .μ. με το έργο «Δάφνες και Πικνοδάφνες» των Δημήτρη Κεχαϊδή και Ελένης Χαβιάρα, σε σκηνοθεσία Ιωσήφ Πολυκάρπου. 
13/11/2007 -  περισσότερα
ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ Ν.ΙΩΝΙΑ Σε μεγάλη νίκη του Γεωργίου Παπανδρέου εξελίχθηκε τελικά η μάχη για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. 
12/11/2007 -  περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. ΜΕ ΘΕΜΑ:«ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» Το Κέντρο Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.) του Δήμου Ν.Ιωνίας οργανώνει το 3ο συμπόσιό του με θέμα:
«Τρεις χιλιετίες Μικρασιατικός Πολιτισμός»
Επιστήμες- Γράμματα -Τέχνες,23 έως και 25 Νοεμβρίου. 
12/11/2007 -  περισσότερα
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ" Το πράσινο φως έδωσε το Σ.τ.Ε για να προχωρήσει η κατασκευή γηπέδου και εμπορικών κέντρων στον χώρο του Ελαιώνα... 
12/11/2007 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Α.Γ.Σ ΑΝΑΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ 25ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Ο αθλητής της «ΑΝΑΤΟΛΗΣ» Ν.Ιωνίας Γιάννης Χαμόδρακας κατέκτησε την ΤΕΤΑΡΤΗ Πανελλήνια νίκη στον 25ο Μαραθώνιο της Αθήνας που διεξήχθη την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, στην Κλασική διαδρομή, στη μνήμη «Γρηγόρη Λαμπράκη». 
12/11/2007 -  περισσότερα
ΕΚΔΡOΜΗ ΤΟΥ ΦΟΝΙ ΣΤΗ ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ Ανήμερα της Εθνικής μας επετείου , με καιρό μελαγχολικό , όπως άλλωστε αρμόζει στο φθινόπωρο, ξεκινάμε για τον Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα... 
11/11/2007 -  περισσότερα
ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΣΟΛΩΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙΕΝΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ κ.ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ Με θέμα «Σολωμός και Εικοσιένα» θα μιλήσει τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Ιωνικού Συνδέσμου ο φιλόλογος και συγγραφέας Κώστας Μπαλάσκας,σε εκδήλωση του Ιδρύματος «Τάκης Σινόπουλος». 
09/11/2007 -  περισσότερα
ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Η ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, πραγματοποιείται την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, σε όλη τη χώρα και σε συγκεκριμένα σημεία -εκλογικά κέντρα-της Ν.Ιωνίας. 
08/11/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ» Το Κέντρο Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.) και το Σπουδαστήριο Νεοτερικής Ποίησης «Τάκης Σινόπουλος» σας καλούν τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2007 και ώρα 8:00μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας, στην εκδήλωση με θέμα: «Ο Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή και το επιστημονικό του έργο». 
08/11/2007 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!