Ανακοίνωση για συνεδρίαση ΔΣ σωματείου εργαζομένων δήμου Νέας Ιωνίας

Προς τον Πρόεδρο

Του Δ.Σ του σωματείου εργαζομένων Δήμου Ν. Ιωνίας

Κοινοποίηση:

Στους Εργαζόμενους του Δήμου Ν. Ιωνίας.

Συνάδελφοι απευθύνουμε την επιστολή αυτή στον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου εργαζομένων του Δήμου Ν. Ιωνίας  ο οποίος δυστυχώς, αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων για να μπορούμε να τον προσφωνήσουμε, και σας την κοινοποιούμε για να γνωρίζεται  ότι,  εντελώς αδικαιολόγητα  (από τη στιγμή που είχε όλα τα περιθώρια να ενημερώσει έγκαιρα τα μέλη του Δ.Σ)  μας καλεί εκτάκτως σήμερα 04/01/2021 να συνεδριάσουμε αύριο το πρωί  05/01/2021 ώρα 08:30  με αποκλειστικό θέμα: Μέσα Ατομικής Προστασίας 2019-2020 έκδοση ανακοίνωσης, χωρίς να μας στείλουν έστω ένα σχέδιο ανακοίνωσης για να μπορούμε να τοποθετηθούμε.

Η αλήθεια είναι ότι  δεν μας έχουν συνηθίσει σε τόση Δημοκρατία να μας καλούν και μάλιστα εκτάκτως για να βγάλουμε ανακοίνωση. Συνήθως το κάνουν μόνοι τους και δεν ρωτάνε κανένα Εκτός και αν σκέφτονται η σχεδιάζουν η συζήτηση να επεκταθεί και πέραν της ανακοίνωσης.    

Αν για την ΑΣΚ και τις ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ήταν τόσο σοβαρό και επείγον το θέμα με δεδομένη τη διαφωνία που έχουμε και αποτυπώνεται και μέσα από την ανακοίνωση που εκδώσαμε σαν ΔΑΣ έπρεπε να μας καλέσουν τη επόμενη μέρα του Δημοτικού Συμβουλίου δηλαδή στις 29/12/2020 να εκφράσουν τη διαφωνία τους με την απόφαση και να καταγγείλουν τους 21 που καταψήφισαν (αντί να βγαίνουν στα κεραμίδια και να καταγγέλλουν τη ΔΑΣ και να απειλούν.) Να βγουν και να καταγγείλουν τη  Δημοτική Σύμβουλο της ΑΝΤΑΡΣΙΑ που έφυγε πριν την ψηφοφορία για να μην ψηφίσει.

Συνάδελφοι υποβάλλαμε αίτημα στον πρόεδρο να μεταθέσει την ημερομηνία της συνεδρίασης για την Παρασκευή  08/01/2021 επειδή  το ένα μέλος της ΔΑΣ δεν μπορούσε να παρευρίσκετε και το απέρριψε λόγω του κατεπείγοντος όπως είπε,  αλλά απέρριψε και την μετάθεση της ώρας που ζητήσαμε επειδή δεν του άρεσε  η ανακοίνωση της ΔΑΣ.

Αντί να διευκολύνει τη συμμετοχή μας ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Σωματείου και μάλιστα Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στη Ν, Ιωνία, μας επιτέθηκε βρίζοντας και τραμπουκίζοντας σε προσωπικό επίπεδο, γιατί προφανώς η μόνη αντιπαράθεση που μπορεί  να κάνει στην τεκμηριωμένη ανακοίνωση της ΔΑΣ όπως έδειξαν τα πράγματα ήταν να την εκδηλώσει  βρίζοντας.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο θα συμμετέχουμε εφ’ όσον θα σέβονται στοιχειωδώς κάποιες διαδικασίες. Εμείς τις προτάσεις μας τις καταθέσαμε και περιμένουμε να απαντήσουν 

                                                                                                           Ν. Ιωνία  04/10/2021

Κάντε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here