Ανακοίνωση της δημ. παράταξης “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία” για την “Αγ. Όλγα”

ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ “ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ” ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε πως η διοίκηση του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου “Αγία Όλγα” προχώρησε σε αναγκαστική αναβολή όλων των τακτικών προγραμματισμένων χειρουργείων από τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, λόγω των εντεινόμενων το τελευταίο διάστημα ελλείψεων σε προσωπικό.

Εκτελούνται, πλέον, μόνο επείγοντα χειρουργεία αφού στο δυναμικό του νοσοκομείου έχουν παραμείνει 5 αναισθησιολόγοι και καταγγέλλονται πλέον επισφαλείς εφημερίες. Η κατάσταση αυτή είναι αποτέλεσμα του παγώματος προσλήψεων σε κλάδους υγείας.

Εμείς ως παράταξη “ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ”, οφείλουμε να αντισταθούμε σε τέτοιου είδους πολιτικές που υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής μας και πλήττουν το ουσιαστικό νόημα της ασφάλειας σε μια οργανωμένη κοινωνία. Το δικαίωμα στη Δημόσια και Δωρεάν Υγεία υψηλού επιπέδου είναι αναφαίρετο.

Θα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο την άρτια λειτουργία του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου “Αγία Όλγα” και στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων που παλεύουν για να κρατήσουν ζωντανές τις παροχές του νοσοκομείου μας.

Σαν παράταξη ζητάμε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου σύγκληση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου για να συζητήσουμε το πολύ σοβαρό θέμα και τις δράσεις μας προς την επίλυση του σοβαρού προβλήματος της πόλης μας.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία”

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ