Α.Γ.Σ. “Ανατολή Νέας Ιωνίας”: Νίκες και αξιόλογες επιδόσεις των αθλητών

Σε όλα τα παιδιά απονεμήθηκαν διπλώματα

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Νίκες και αξιόλογες επιδόσεις στο δεύτερο ΤΕΤΡΑΘΛΟ
Δεύτερη θέση στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΑΔΗΝ
Δύο πολύ καλοί τερματισμοί στα 14 χιλμ. της Αγίας Παρασκευής

Το Σάββατο το πρωί 11 Μαΐου διοργανώθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της Ν. Ιωνίας, η Β΄ φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος ΠΠΒ΄ – ΠΚΒ΄- της κατηγορίας αλμάτων, το οποίο είχε προκηρύξει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ. (Η πρώτη φάση κατηγορίας δρόμων είχε πραγματοποιηθεί πάλι στο ίδιο Στάδιο στις 13.4.2019). Στη φάση αυτή οι αθλητές και οι αθλήτριες της ηλικίας αυτής έλαβαν μέρος σε ΤΕΣΣΕΡΑ αγωνίσματα. Την οργανωτική υποστήριξη του Διασυλλογικού αυτού Πρωταθλήματος είχε ο Σύλλογός μας ΑΓΣ «ΑΝΑΤΟΛΗ» Νέας Ιωνίας.

Στους αγώνες αυτούς με τη μεγάλη συμμετοχή των αθλητριών και αθλητών του Συλλόγου μας, ο Σύλλογος συγκέντρωσε την υψηλότερη προβλεπόμενη βαθμολογία. Το ίδιο είχε καταφέρει και κατά την πρώτη διοργάνωση.

Αναφέρουμε τα αγόρια και κορίτσια που ανέβηκαν στο βάθρο:
Πολυνίκης στα αγόρια ήταν ο αθλητής μας ΜΠΟΥΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, ο οποίος κατέλαβε την ΠΡΩΤΗ θέση στο άλμα σε ύψος με 1,30 μ., τη ΔΕΥΤΕΡΗ στο άλμα σε μήκος με 4,20 μ., την ΤΡΙΤΗ θέση στα 60 μ. με εμπόδια με 12.58 και την ΤΡΙΤΗ επίσης θέση στη σφαιροβολία με 6,86 μ..

Πολυνίκης στα αγόρια ο Σπύρος Μπούκος

Στα κορίτσια είχαμε περισσότερες συμμετοχές και επίσης αρκετές νίκες.
Η αθλήτριά μας  ΖΟΥΜΠΑΝΕΑ ΜΑΓΙΑ κατέλαβε την ΠΡΩΤΗ θέση στο άλμα σε ύψος με 1,30 μ. και την ΠΡΩΤΗ θέση στη σφαιροβολία με 6,92 μ.
Η αθλήτριά μας ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ ΛΥΔΙΑ κατέλαβε τη ΔΕΥΤΕΡΗ θέση στα 60 μ. με εμπόδια με 13.60 και τη ΔΕΥΤΕΡΗ θέση στη σφαιροβολία με 6,45 μ.
Η αθλήτριά μας ΜΠΙΝΙΑΡΗ – ΓΙΩΤΗ ΑΡΣΙΝΟΗ κατέλαβε τη ΔΕΥΤΕΡΗ θέση στο άλμα σε μήκος με 3,83 μ. και την ΤΡΙΤΗ θέση στο άλμα σε ύψος με 1,15 μ.

Οι αθλήτριες Μάγια Ζουμπανέα & Λυδία Καρακίτσου
Οι αθλήτριες Μάγια Ζουμπανέα & Αρσινόη Μπινιάρη

Στους πιο πάνω αγώνες συμπεριλάβαμε και λίγα αγωνίσματα για μικρότερης ηλικίας αγόρια και κορίτσια, καθώς και ένα αγωνιστικό παιχνίδι. Έτσι οι δύο Σύλλογοι (ΑΝΑΤΟΛΗ & ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ), έδωσαν χαρά σε όλα τα παιδιά των αναπτυξιακών τμημάτων τους, τα οποία πέτυχαν πολύ αξιόλογες επιδόσεις. Από την πλευρά του Συλλόγου μας (της ΑΝΑΤΟΛΗΣ) αναφέρουμε τις ακόλουθες διακρίσεις:
Β – Γ  Δημοτικού:
ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ  1ος στα 40 μ. με 7.06 και 1ος στο μήκος με 3,30 μ.
ΖΕΡΒΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ 1η στο μήκος με 2,46 μ.
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΊΛΗΣ 2ος στο μήκος με 2,80 μ.   
ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 3η στο μήκος με 3,22 μ.

Δ – Ε  Δημοτικού
ΣΙΓΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 1ος στο μήκος 3,70 μ.  και  2ος στα 50 μ. 7.87
ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 1η στο μήκος με 3,50 μ. και 3η στα 50 μ. με 8.00
ΠΛΥΤΑΡΙΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ 2η στα 50 μ. με 7.97

Στην πρώτη θέση τερμάτισε η Αναστασία Θεοδωρογιάννη & στην τρίτη η Αναστασία Κανέλλου
Πρώτος ο Γιώργος Σιγανός

Στο ίδιο Πρωτάθλημα συμμετείχε ο Σύλλογος ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ Γαλατσίου με μεγάλη ομάδα και  πολλές επίσης  διακρίσεις. Οι αγώνες αυτοί με την ποικιλία των αγωνισμάτων δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να δοκιμάσουν τις ικανότητες και δυνατότητές τους σε διαφορετικά αγωνίσματα. Δίνει όμως και στους προπονητές των Συλλόγων την ευκαιρία να δουν την κλίση των παιδιών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, που ήταν παρών με όλα τα μέλη του σ’ αυτούς τους αγώνες, συγχαίρει όλα τα παιδιά και τους προπονητές τους. Ευχαριστεί όλα τα μέλη του – γονείς των παιδιών, καθώς και τους προπονητές και τους αθλητές και τις αθλήτριες μεγαλύτερης ηλικίας για τη βοήθεια που προσέφεραν στους διάφορους τομείς. Επίσης συγχαίρει και ευχαριστεί το Σύλλογο ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ Γαλατσίου, αφ’ ενός για τις επιτυχίες των παιδιών του, αφ’ ετέρου για τη συνδρομή στη διοργάνωση.

Ευχαριστεί και τη νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου «ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ» κ. Παπαχρήστου για τη βοήθεια που μας πρόσφερε και σε αυτή τη διοργάνωση.

***Τα αναλυτικά αποτελέσματα μπορείτε να τα βρείτε στις ιστοσελίδες του Συλλόγου. Αναμνηστικές φωτογραφίες μπορείτε να ζητήσετε από τη γραμματέα μας.

Την Κυριακή 12 Μαΐου διεξήχθη στην Πάτρα το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΑΔΗΝ για διάφορες ηλικίες και κατηγορίες αθλητών και αθλητριών. Από το Σύλλογό μας συμμετείχε ο μικρός αθλητής μας ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ, ο οποίος κατέλαβε τη ΔΕΥΤΕΡΗ θέση στα 2.000 μ. ΜΕ ΧΡΌΝΟ 13.37 και φυσικά ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου των νικητών. Το Δ.Σ. συγχαίρει το Μιχάλη και την προπονήτριά του. Εύχεται πρόοδο και νέες επιτυχίες.

Η δεύτερη θέση ανήκει στον Μιχάλη Άνθιμο

Την Κυριακή 12 Μαΐου διοργανώθηκε από το Δήμο Αγίας Παρασκευής ο 6ος αγώνας δρόμου με την επωνυμία «Δρόμος Ζωής – Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2019», απόστασης 14 χιλμ., που περιελάμβανε ένα μεγάλο τμήμα ανάβασης στο όρος Υμηττός. Στον αγώνα αυτό έλαβαν μέρος και τερμάτισαν σε πολύ καλή σειρά ΔΥΟ αθλητές του Συλλόγου μας, ο γνωστός Μαραθωνοδρόμος ΤΣΙΓΕΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ο οποίος τερμάτισε 5ος στη γενική κατάταξη και 2ος στην ηλικιακή του κατηγορία, με χρόνο 1:03.07 και ο νεαρός αθλητής μας ΤΣΑΠΟΥΡΑΣ – ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ο οποίος τερμάτισε 10ος στη γενική κατάταξη και 4ος στην ηλικιακή του κατηγορία, στον πολύ καλό χρόνο 1:06.00.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους δύο αθλητές του.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ