Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο στη Νέα Ιωνία – απάντηση Α. Αποστολόπουλου σε «Λαϊκή συσπείρωση»

Η ΙΟΝΙΑΝΕΤ έλαβε και δημοσιεύει απάντηση του δημοτικού συμβούλου κ. Αθανάσιου Αποστολόπουλου (Νέα Ιωνία, Νέα άποψη-21ος Αιώνας) σε σχετική καταγγελία της «Λαϊκής συσπείρωσης Ν. Ιωνίας» που αναφέρεται στο πρόσωπό του και στην παράταξή του με επικεφαλής τον κ. Ν. Κουκουλάρη. Ευνόητο είναι ότι για το παρακάτω κείμενο μόνος αρμόδιος για το περιεχόμενό του είναι ο κ. Αποστολόπουλος. Κάθε άλλη απάντηση (μόνο από αυτοδιοικητικό φορέα) θα δημοσιευθεί με την ίδια προϋπόθεση, ότι θα εκφράζει τον συντάκτη της και όχι την ΙΟΝΙΑΝΕΤ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗ «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»

Σε αυτή τη χώρα που ζούμε, μπορεί ακόμη ο καθένας να εκφράζει ελεύθερα την άποψη του παρά την ιδεολογική τρομοκρατία νοσταλγών του Στάλιν και του ολοκληρωτισμού.

Και ευτυχώς ακόμη υπάρχουν άνθρωποι με το απαιτούμενο θάρρος ώστε να εκφέρουν γνώμη χωρίς να υπολογίζουν απειλές Σταλινικής ή Μαοικής έμπνευσηςσε δημόσιες «καταγγελίες».

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 26ης Φεβρουαρίου κατά την ανάπτυξη της εισήγησης της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, που αφορούσε μεταξύ άλλων, λήψη προτεινομένων μέτρων για αντιμετώπιση και της εποχικής γρίπης, ως Δημοτικός Σύμβουλος αλλά και ως γιατρός, σχολίασα ως αυθαίρετα και χωρίς καμία επιστημονική βάση αρκετά εξ αυτών, όπως

  • ο πλήρης αντιγριπικός εμβολιασμός όλων των μαθητών (που είναι λάθος από ιατρικής άποψη),
  • η ανάγκη ύπαρξης ελευθέρων αιθουσών στα σχολεία για τους μαθητές που αρρωσταίνουν (που είναι λάθος από ιατρική άποψη),
  • ότι το πρόβλημα παρεμπόδισης εξάπλωσης επαφίεται σε λήψη μέτρων μαζικού χαρακτήρα και όχι ατομικού χαρακτήρα, (που είναι λάθος από ιατρική άποψη).

Μάλιστα ορθώς επίσηςσχολίασα  παλαιότερη ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ ως προς την τότε επιδημία γρίπης Η1Ν1,που υπάρχει αναρτημένη ακόμη και σήμερα στον ιστότοπο του ΚΚΕ http://www.kke.gr/anakoinoseis_grafeioy_typoy/anakoinosh_toy_politikoy_grafeioy_gia_th_nea_griph_?morf=0 και η οποία επιχειρούσε να «αναλύσει επιδημιολογικά» τα αίτια τότε της γρίπης Η1Ν1 με την οποία ανάλυση θα γελούσε, όχι μόνο οποιαδήποτε ιατρική κοινότητα, αλλά και οι πέτρες.

Κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την τοποθέτηση μου για τα, κατά την άποψη μου,εν πολλοίς αβάσιμα προτεινόμενα μέτρα ως προς την παρεμπόδιση εξάπλωσης της γρίπης, αλλά και τις αστειότητες ως προς την απόπειρα «επιδημιολογικής» της γρίπης από τηνπαλαιότερη ανάρτηση του ΚΚΕ, δέχθηκα τις συνήθεις αποδοκιμασίες και ηχηρά προσβλητικά σχόλια από εγκάθετους κατά πάγια πρακτικήπροσκαλούμενους και παρευρισκόμενους οπαδούς της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ από τα πίσω έδρανα, οπότε λόγω των προσβολών, των σταλινικού τύπου επιθέσεων και της οχλαγωγίας, είπα πράγματι εν βρασμώ από μικροφώνου απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο : «Πρόεδρε, σε παρακαλώ, από τις πίσω πατσαβούρες να μην ακούω σχόλια.»

Αυτό δεν απευθύνετο σε κανένα και καμία Δημοτική Σύμβουλο, αλλά σε όλους τους φωνασκούντες και ασχημονούντες οπαδούς της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ που παρενέβαιναν σε τοποθετήσεις η απόψεις ομιλούντων και τις οποίες επικάλυπταν με διάφορα αγοραία σχόλια.

Επειδή λοιπόν η συγκεκριμένη παράταξη προσκαλεί συχνάστα Συμβούλια τάγματα ή διμοιρίες δικών της πραιτωριανών,προκειμένουνα αποδοκιμάζουν και να «κοσμούν» με διάφορους χαρακτηρισμούς και επίθετα όσους εκφέρουν εντελώς διαφορετικό λόγο από το δικό τους, 

Επειδή ο φασισμός κατά κοινή ομολογία είναι περισσότερο πρακτική και όχι ιδεολογία.

Επειδή η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ είναι η παράταξη που καλύτερα από κάθε άλλον ξέρει να εκτοξεύει απειλές εντός και εκτός Δημοτικών Συμβουλίων, όπως άλλωστε έκανε προ διμήνου δηλώνοντας εντός αιθούσης ότι θα κόψει τα πόδια του αντιδημάρχου Οικονομικών,

Επειδή η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ είναι η παράταξη, που ενώ αναφέρεται στην επικείμενη αντιστασιακή πράξη του μπλόκου Καλογρέζας, απουσιάζει επιδεικτικά από την επετείους της 28ης Οκτωβρίου και της 15ης Σεπτεμβρίου, απαξιώνοντας ηρωικές πράξεις και θυσίες προγόνων μας, 

Επειδή κανείς απολύτως από την παράταξη μου καθ’ όλες τις συνεδριάσεις του Συμβουλίου δεν εξέφρασε ποτέ καμία συμπάθεια ή ευμενές σχόλιο για κανένα απολύτως κόμμα εντός ή εκτός της Βουλής.

Επειδή είμαστε απολύτως ανεξάρτητοι και μπορούμε να εκφέρουμε πάντα ατρόμητο, σαφή και καθαρό λόγο.

Επειδή δεν διεκδικώ και δεν διεκδικούμεκανένα «εύσημο δημοκρατίας» από παρατάξεις που δεν πιστεύουν στο σεβασμό της αντίθετης άποψης αλλά και στην πραγματική δημοκρατία.

Επειδή ο καθένας από εμάς έχει δώσει δείγματα γραφής επί δεκαετίες,ως προς το ήθος, την ακεραιότητα, αλλά και την εντιμότητα του, ως μέλος της τοπικής κοινωνίας.

ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ, αλλά και ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ως παράταξη, ότι θα συνεχίσουμε παρά τους όποιους τραμπουκισμούς και προπηλακισμούς από κομματικούς εγκάθετους εντός και εκτός αιθούσης, να καταθέτουμε πάντοτε τον πιο ανεξάρτητο, υπεύθυνο, επιστημονικό και πολιτικό λόγο.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ