Α.Ο. Νέας Ιωνίας: Νέος τεχνικός διευθυντής ο Παναγιώτης Κοτσοβός

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς η Ακαδημία του ΑΟ Νέας Ιωνίας προέβη στην αλλαγή του τρόπου λειτουργίας της. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο Τεχνικό Διευθυντή, Παναγιώτη Κοτσοβό, γνωστό στους περισσότερους από εμάς που βρισκόμαστε στο χώρο.

Η συνεργασία του Παναγιώτη επισφραγίστηκε με τη δημιουργία του προπονητικού team της Ακαδημίας μας, το οποίο αποτελείται από τους αγαπητούς σε όλη την οικογένεια της Ακαδημίας: Αποστόλη Σταγιάννη, Νίκο Διτσιούδη και Κώστα Βογατσά.

Σαν προπονητής τερματοφυλάκων ο αγαπητός σε όλους Τάκης Μπακής.

Καλή αγωνιστική περίοδο με πολλές νίκες παιδιά.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΤΣΟΒΟΥ
Ο Παναγιώτης Κοτσοβός, γεννήθηκε το 1971 και είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών και διπλωματούχος προπονητής. Είναι μόνιμος καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων, έγγαμος με επίσης εκπαιδευτικό και πατέρας δυο παιδιών.

Πλούσιο το προπονητικό παρελθόν του κ. Κοτσοβού, αφού εργάσθηκε ως προπονητής κυρίως σε τμήματα Εφήβων, Παίδων και Παμπαίδων στις Ακαδημίες της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΠΑΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Α’εθνική), ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ (Β’εθνική), ΠΑΕ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ (Β-Γ εθνική), ΑΟ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γ’εθνική) καθώς και σε άλλες ομάδες Γ’ & Δ’ Εθνικής. Την προηγούμενη περίοδο ήταν στις Ακαδημίες της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ