Απάντηση της “Νέα Ιωνία Νέα Άποψη – 21ος αιώνας” στη Λαϊκή Συσπείρωση

ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» ΠΕΡΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ «ΑΝΤΙΛΑΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ» ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

Την 13-12-2019 εξεδόθη ανακοίνωση από τις Κομματικές Οργανώσεις Ν. Ιωνίας του ΚΚΕ, η οποία πέραν της άσκησης οιασδήποτε κριτικής ως προς το έργο της δημοτικής αρχής, προβαίνει σε κρίσεις και χαρακτηρισμούς της δικής μας στάσης σε επίμαχα ζητήματα του Δήμου σε σχέση με στήριξη ή όχι προτάσεων της Δημάρχου.

Έχουμε να δηλώσουμε ότι η δική μας στάση χαρακτηρίζεται από πλήρη ανεξαρτησία και διέπεται από συνέπεια σταθερών αρχών και θέσεων.

Οι θέσεις και αποφάσεις μας αποβλέπουν στο όφελος του συνόλου των Δημοτών και της πόλης μας, το οποίο μερικές φορές ενδέχεται και να μην συμπίπτει πλήρως με αυτό μεμονωμένων ομάδων ή εργαζομένων υπαλλήλων οπουδήποτε.

Δεν εξαρτώμεθα από οπουδήποτε και δεν οφείλουμε πουθενά και σε κανένα.

Για τη «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» όμως η οποία μας χαρακτήρισε ως υποστηρικτές «αντιλαικών» αποφάσεων της Δημοτικής Αρχής, έχουμε να παραθέσουμε τα εξής :

Από την έναρξη της νέας Δημοτικής περιόδου, η «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» εφαρμόζει σχεδόν σταθερά τη μέθοδο της ψευδούς παράθεσης μαρτυριών και γεγονότων μαζί με τη κινητοποίηση ομάδων κομματικών μελών, τους οποίους προσκαλούν στην έναρξη συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να δημιουργείται ένταση και να συμπληρώνεται η παράσταση περί δήθεν επικειμένων κινδύνων ή απειλών.

  1. Έτσι έγινε και με την περίπτωση των δήθεν επικειμένων κινδύνων από τις διενεργούμενες εκσκαφές στο ΟΤ 150 και τα δήθεν ελλιπή μέτρα ασφαλείας.

Εμφανής ή μύχιος σκοπός των κομμουνιστών της «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» να σταματήσουν και το συγκεκριμένο τοπικό αναπτυξιακό έργο, διότι ανέκαθεν υφίσταται σχέση ανατροφοδότησης μεταξύ μιζέριας και κομμουνισμού.  Ευτυχώς όμως δεν τους πέρασε και το έργο φαίνεται ότι θα συνεχισθεί.

  1. Καταψηφίσαμε τη πρόταση της «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» που πρότεινε καταδίκη απόφασης του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου περί εξίσωσης εγκλημάτων Κομμουνισμού-Φασισμού με την κατάθεση στο Δημοτικό Συμβούλιο της εξής δήλωσης μας :

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΙΩΝΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΨΗ – 21ος ΑΙΩΝΑΣ»

«Η δική μας άποψη είναι, ότι με το συγκεκριμένο ψήφισμα του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου επιχειρήθηκε να διατυπωθούν διαχρονικά οι ομολογημένες και καταγεγραμμένες ιστορικά, μαζικές ή μη, δολοφονίες, εκτοπίσεις ή εκκαθαρίσεις, όσων αντιστάθηκαν απέναντι στα δύο αυτά συστήματα.

Και μάλιστα όταν το ψήφισμα έτυχε αποδοχής και από ευρωπαικά κράτη που έτυχε να βιώσουν, λιγότερο ή περισσότερο, και τα δύο αυτά συστήματα.

Δεν έχει τόση σημασία, εάν το ένα ή το άλλο σύστημα εκκαθάρισαν αντιπάλους εν καιρώ πολέμου ή εν καιρώ ειρήνης.

Εμείς πιστεύουμε ότι με την απόφαση αυτή του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου, ούτε κανένας φασισμός αναβιώνει, ούτε διακυβεύεται απώλεια καίριων δικαιωμάτων ή ελευθεριών από καθεστώτα κρατών της Ευρωπαικής Ένωσης.

Κατά συνέπεια εμείς καταψηφίζουμε τη πρόταση αυτού του ψηφίσματος».

  1. Καταψηφίσαμε τη πρόταση της «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» να επιτρέπεται η χρήση σχολικών αιθουσών, έστω και κατά τις αργίες, για τη διενέργεια κομματικών εκδηλώσεων, διότι αφ’ ενός υπάρχουν άλλοι δημόσιοι χώροι για διενέργεια αμιγών κομματικών εκδηλώσεων και αφ’ ετέρου αυτό είναι δεοντολογικά και ηθικά ασυμβίβαστο με τον σκοπό των σχολικών αιθουσών.
  2. Αποκορύφωση όμως όλων αποτελεί η άνευ προηγουμένου εντελώς τραμπούκικη λεκτική επίθεση δημοτικού συμβούλου της «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» την 25/11/2019 εντός του Δημοτικού Συμβουλίου με αχαρακτήριστες απειλές επιπέδου τρούμπας στον αντιδήμαρχο Α. Χατζησαββίδη, ότι «..να σου φύγουν τα μαλλιά πρέπει…» και  «…μερικούς πρέπει να τους κοπούν τα πόδια..»

Αλλά επίσης και από όλες τις κομματικών οργανώσεις του ΚΚΕ, μέσω ανακοίνωσης,  της αποδοχής και κάλυψης του τραμπουκισμού αντί της συγνώμης πιθανώς και λόγω έντασης ή βρασμού. Το θράσος μάλιστα στο έπακρον, που αντί συγνώμης, οι υβριστές και τραμπούκοι κατηγόρησαν μέσω ανακοίνωσης τον απειλούμενο από αυτούς αντιδήμαρχο, ότι : «….  Το θράσος δεν έχει όρια.» !!

Ως προς τον υπαινιγμό της «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» μέσω της ανακοίνωσης της, ότι και η παράταξη μας  συμμετέχει στον «αντικομμουνισμό», έχουμε να δηλώσουμε ότι θεωρούμε τιμητικό εν έτει 2020 για το ομαδικό και ατομικό επίπεδο μας, να αποστασιούμαστε από τέτοιου είδους θεωρητικές μπούρδες.

Η παράταξη μας θα συνεχίσει να είναι πραγματικά ανεξάρτητη, αντικειμενική, μαχητική και ατρόμητη, ενεργώντας πάντα μόνον προς όφελος του συνόλου των Δημοτών και της πόλης της Ν. Ιωνίας.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ