Απάντηση του δημ. συμβούλου κ. Αποστολόπουλου στον Αντιδήμαρχο κ. Βλασσά

Η ανταλλαγή ανακοινώσεων για την Επιτροπή του δήμου για το Κοινωνικό παντοπωλείο συνεχίζεται με κάποιες αιχμές, μεταξύ του Αντιδημάρχου Κοινωνικής προστασίας κ. Βλασσά και του δημοτικού συμβούλου της δημ. παράταξης «ΙΩΝΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΨΗ – 21ος ΑΙΩΝΑΣ». Έτσι στην αρχική επιστολή του κ. Αποστολόπουλου απάντησε ο κ. Βλασσάς και τώρα ανταπαντά ο κ. Αποστολόπουλος.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

1) Η σύγκληση της Επιτροπής επί ένα χρόνο έως τώρα γινόταν πάντα μεσημβρινή ώρα.

2) Για την αιφνίδια αλλαγή της ώρας σύγκλησης της τελευταίας συνεδρίασης από πάγια μεσημβρινή σε αιφνίδια πρωινή δεν προηγήθηκε καμία κοινή ανταλλαγή απόψεων ή συζήτηση μεταξύ των μελών.

3) Ως μέλος της Επιτροπής δεν μουαναφέρθηκε (ούτε προφορικά ούτε γραπτά) από τον αντιδήμαρχο κανένας λόγος βάσει του οποίου έγινε μετά 1 χρόνο η μετάθεση της ώρας συνεδρίασης της Επιτροπής από μεσημβρινή σε πρωινή.

Μετά τη συνεδρίαση και κατόπιν της δημοσιοποίησης του θέματος, η επίκληση από μέρους του αντιδημάρχου κάποιου λόγου γιααδυναμία μέλους λόγω ασθένειας, αν δεν είναι άγνοια κανόνων λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης, είναι φτηνή δικαιολογία.

Ο αντιδήμαρχος πράγματι όπως αναφέρει, μου πρότεινε τηλεφωνικά να συμμετάσχω στη συζήτηση των θεμάτων της επιτροπής μέσω ανοικτής τηλεφωνικής γραμμής !!

Προφανώς ως αστειότητα μόνον μπορεί να εκληφθεί η φαντασία του αντιδημάρχου ότι επρόκειτο τελικά να αποδεχθώ να συμμετάσχω πρωινή ώρα στη συνεδρίαση επιτροπής μέσω …ανοικτής τηλεφωνικής γραμμής, όπου θα συζητείτο μεταξύ άλλων &ο απολογισμός 2 εξαμήνων του κοινωνικού παντοπωλείου, δηλαδή σε χρονικό διάστημα κατά το οποίο ως γιατρός στο Κέντρο Υγείας εξετάζω καρδιολογικούς ασθενείς και γράφω τις συνταγές τους.

Προφανώς ο άνθρωπος για μου προτείνει κάτι τέτοιο έχει ξεχάσει μάλλον τι σημαίνει άσκηση ιατρικής στη πράξη.

Αυτά και τέλος από τη πλευρά μου.

Αθαν. Αποστολόπουλος

– Δημ. Σύμβουλος

– Μέλος της Επιτροπής Κοινωνικού Παντοπωλείου ως εκπρόσωπος της παράταξης «ΙΩΝΙΑ

ΝΕΑ ΑΠΟΨΗ – 21ος ΑΙΩΝΑΣ»

Κάντε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here