Αριστείδης Χατζησαββίδης: ανακρίβειες και συκοφαντίες όσα λέει ο Φώτης Τσομπάνογλου

Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Νέας Ιωνίας κ. Αριστείδης Χατζησαββίδης

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Αρ.Χατζησαββίδη με τον δημ. σύμβουλο της “Δημιουργία Αλληλεγγύη” κ. Φ.Τσομπάνογλου για το θέμα τον Μέσων Ατομικής Προστασίας(ΜΑΠ) των εργαζομένων του δήμου και για διαδικασίες της Οικονομικής επιτροπής.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Μετά τη σοβαρή πολιτική ανάλυση που έκανα για τα (Μ.Α.Π.) Μέσα Ατομικής Προστασίας, με τεκμηριωμένα επιχειρήματα και τις πολιτικές μου αναφορές, με ευπρέπεια και σεβασμό στον επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Μανούρη, χωρίς προσωπικές επιθέσεις σε κανένα, διάβασα στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης και τα μέσα ενημέρωσης, απάντηση από τον κ. Τσομπάνογλου, βάζοντας την φωτογραφία του, στο λογότυπο της Παράταξης «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ». Η εικόνα αυτή, κατά τη γνώμη μου, αλλά και άλλων, υποδηλώνει επίσημη απάντηση της Παράταξης.  Δεν θα σταθώ στο λεξιλόγιο, στο ύφος που χρησιμοποιεί ο συγκεκριμένος συντάκτης, αλλά στις ανακρίβειες-διαστρεβλώσεις και τις συκοφαντίες που εκτοξεύει.

ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ 1η Το θέμα των Μ.Α.Π. στο δημοτικό συμβούλιο το έφερε η «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ως εκτός ημερήσιας διατάξεως, ημέρα Δευτέρα στην 25η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε στις 9/11/2020 και όχι εγώ. Εκεί δημόσια τοποθετήθηκα σε συνεννόηση με τη Δήμαρχο και συμφώνησα να συζητηθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ 2η Σε δύο δημοτικά Συμβούλια που ακολούθησαν δεν συζητήθηκε το θέμα και δια στόματος του επικεφαλής της «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» κ. Κατημερτόγλου δήλωσε πριν αποχωρήσουν, την απόσυρση του θέματος και επ’ αυτού, αναφέρθηκα στην προηγούμενη ενημέρωση.

ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ 3η Δεν απέβαλα τον κ. Τσουκαλά με αυταρχισμό. Ο κ. Τσουκαλάς μίλησε 15 λεπτά, ο κ. Τσομπάνογλου 23 λεπτά, ο οποίος έβαλε διαδικαστικό θέμα να αποσυρθεί το θέμα και να εισαχθεί στο Δ.Σ., έγινε ψηφοφορία και απορρίφθηκε. Όταν έδωσα τον λόγο στον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων κ. Παπαδόπουλο, για να αναπτύξει το θέμα που άμεσα αφορά του εργαζόμενους, που αρμόδιο όργανο σύμφωνα με τον Νόμο να συζητηθεί είναι η Οικονομική Επιτροπή, ο κ. Τσουκαλάς επανειλημμένα, διέκοπτε τον κ. Παπαδόπουλο χωρίς να σέβεται τον ομιλητή, ούτε εμένα ως Πρόεδρο, που έχω την ευθύνη της ευπρεπούς λειτουργίας της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής. Τον παρακάλεσα πολλές φορές να επιτρέψει τον εκπρόσωπο του Σωματείου να ολοκληρώσει τις θέσεις του Σωματείου, χωρίς να ανταποκριθεί. Τότε έδωσα εντολή στον αρμόδιο υπάλληλο που διαχειρίζεται τη τηλεδιάσκεψη να του αφαιρέσει τον λόγο. Εξάλλου δεν είναι δυνατό στη τηλεδιάσκεψη τον όποιο συμμετέχοντα από το σπίτι του, να τον αποβάλεις.

ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ μέγιστη είναι η τελευταία παράγραφος του συγκεκριμένου κειμένου που αφορά τον κ. Παπαδόπουλο και απευθύνεται σ’ έμενα.  « Εξηγήστε μας…. Τι είναι αυτό που σας συνδέει; Μήπως ο Πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων, κύριος Παπαδόπουλος ο οποίος αν και διευθυντής Οικονομικών σκορπάει χρήμα στους εργαζόμενους προφανώς εκμαυλίζοντας συνειδήσεις?»

Τι θα κάνει ο κ. Παπαδόπουλος είναι καθαρά δικό του θέμα. Εξάλλου πριν μετακομίσει  ο κ. Τσομπάνογλου, στη νέα του Παράταξη, ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών επί Δημαρχίας κ. Γκότση συνεργάστηκε με τον Διευθυντή  Οικονομικών κ Παπαδόπουλο για πολλά χρόνια, χωρίς ποτέ να του καταλογίσει κάτι.

 Ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών θέλω να διαβεβαιώνω όλους και όλες τους συμπολίτες μας ότι ο κ. Παπαδόπουλος ως Διευθυντής των Οικονομικών, ασκεί τα καθήκοντά του με συνέπεια, ελέγχοντας την νομιμότητα των δαπανών του Δήμου με γνώμονα αποκλειστικό, το δημόσιο συμφέρον.

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 5/12/2020

Απαλλαγμένο από ιούς. www.avast.com

Κάντε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here