ΔΑΣ ΟΤΑ Νέας Ιωνίας: Να μην κοπεί κανένα επίδομα

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ ΤΗΣ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες:

Καμία περικοπή επιδόματος! Η Δημοτική Αρχή επιμένει  δηλώνοντας για άλλη μια φορά ότι εφαρμόζει τη “νομιμότητα” όταν πρόκειται να στραφεί απέναντι στα δικαιώματα μας. Αποφάσισε, να προχωρήσει στο κόψιμο του επιδόματος Βαρέας και Ανθυγιεινής Εργασίας στους εργαζόμενους στο αμαξοστάσιο του Δήμου μας που το λάμβαναν τόσα χρόνια λόγω των ανθυγιεινών συνθηκών. Τη νομιμότητα επικαλέστηκε και πρόσφατα για να μην δεχτεί πρόταση επίσπευσης της προμήθειας ΜΑΠ 2019- 2020.

Με αυτή την απόφαση της η Δημοτική Αρχή ταυτίζεται με τις αντιλαϊκές αντεργατικές επιλογές. που τσακίζουν τα δικαιώματα μας και τις κάνει πράξη!!

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να μην τολμήσει να κόψει του επίδομα  Βαρέας και Ανθυγιεινής Εργασίας στους εργαζόμενους στο αμαξοστάσιο του Δήμου μας, να σταματήσει τις επιθέσεις στα δικαιώματα μας.

Να λάβει υπ’ όψη τη γνώμη της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβούλιου που δεν δέχτηκε την περικοπή του επιδόματος σε πρόσφατη συζήτηση..

Μην τολμήσετε να το κόψετε!! Όπως το έπαιρναν τόσα χρόνια οι εργαζόμενοι στο αμαξοστάσιο, έτσι να συνεχίσουν να το παίρνουν. 

Συνάδελφοι: Την λύση θα την δώσουμε εμείς με τον αγώνα μας. Ήδη κάτω από την πίεση των εργαζομένων και την κινητοποίηση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ μας, η κυβέρνηση αναγκάστηκε να δώσει και νέα παράταση στην καταβολή του επιδόματος των Βαρέων και Ανθυγιεινών μέχρι τις 30 Οκτώβρη. 

Αυτοί που μας λέγανε ήρωες που δώσαμε τη μάχη με την πανδημία, τώρα μας στέλνουν το λογαριασμό της! Το έργο το έχουμε ξαναδεί, έχει το τίτλο καπιταλιστική κρίση. Έχουμε πείρα. Δεν πέρασαν πολλά χρόνια από τα μνημόνια.

Αν κάτι ανέδειξε η πανδημία είναι ότι η δύναμη, η παραγωγή, η ίδια ζωή βρίσκεται στα χέρια των εργαζομένων. Αυτοί και μόνο αυτοί με τη γνώση τους και την δουλειά τους κράτησαν την καθαριότητα, τις κοινωνικές δομές, τη λειτουργία των Δήμων, δίνοντας τη μάχη της προστασίας της ζωής. Αυτοί έδωσαν τη μάχη στα νοσοκομεία και στα κέντρα υγείας με τις τεράστιες ελλείψεις.

 ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ.
IOYΛΗΣ 2020

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ