Δελτίο τύπου της Π.E.E.Ι.Σ.Σ.Α. για τα parking Αμαρουσίου και Νέας Ιωνίας

Π.E.E.Ι.Σ.Σ.Α. – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τηλ. – Fax: 210 9329109 & 6981 423 013
e-mail: info@peeissa.gr
Επίσημο μέλος της European Parking Association

                                                                                       

                        30.6.2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την περασμένη Δευτέρα 24.6.2019 η πλατεία Ευτέρπης άνοιξε και παραδόθηκε ανανεωμένη στους κατοίκους και στους επισκέπτες της όμορφης πόλης της Αμαρυσίας Αρτέμιδος, έχοντας όμως στα σπλάχνα της ένα σύγχρονο και πολύ ωραίο υπόγειο πάρκινγκ, χωρητικότητας 300 θέσεων, με άμεση σύνδεση με το εμπορικό κέντρο, ένα έργο υποδομής «σταθμό» για το Μαρούσι, και μία Smart plaza, σύγχρονο τοπόσημο της πόλης και πόλος έλξης για τους νέους και τους επισκέπτες, παραδίδει η Διοίκηση Πατούλη, στους πολίτες και στις επόμενες γενιές.

Η κατασκευή του υπογείου πάρκινγκ πραγματοποιήθηκε με συνεργασία του Δημόσιου με τον Ιδιωτικό Τομέα, δηλαδή του Δήμου Αμαρουσίου με την τεχνική και κατασκευή ΕΡΤΕΒΟ Α.Ε.

Το έργο ολοκληρώθηκε μέσα σε χρονικό διάστημα λιγότερο των τριών ετών.

Τυχαίνει να είμαι ένας από τους πολύ λίγους επιχειρηματίες ιδιοκτήτες σταθμών αυτοκινήτων που γνωρίζει παρα πολύ καλά πως πρέπει να κατασκευασθεί ένα σύγχρονο στεγασμένο ή υπαίθριο parking και γι’ αυτό και κρίνω πως το νέο parking Αμαρουσίου είναι δυνατό να χαρακτηρισθεί  ως τέλειο.

Παρατηρούσα το έργο συνεχώς, κάθε εβδομάδα, από τότε που άρχισε να πραγματοποιείται η αντιστήριξη των πρανών, εν συνεχεία η εκσκαφή, η θεμελίωση, η στεγανοποίηση και τέλος να ολοκληρώνονται οι υπόγειοι όροφοι ο ένας μετά τον άλλο.

Σας δηλώνω ανεπιφύλακτα πως όλες οι εργασίες έχουν εκτελεστεί σύμφωνα με το νόμο και την τέχνη, lege artis, όπως έγραφαν οι παλιές ιατρικές συνταγές σκευαστών φαρμάκων.

Αυτό το έργο έγινε χάρη στην πρωτοβουλία, στην επιμονή και στον δυναμισμό του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη και πλέον Περιφερειάρχη Αττικής, που διαθέτει τόλμη, αποφασιστικότητα, οξυδέρκεια, ευελιξία και κυρίως διορατικότητα.

Πριν από δύο χρόνια έμαθα σχετικά με την πρωτοβουλία του για ελεγχόμενη στάθμευση στο Μαρούσι, η οποία όμως δεν υλοποιήθηκε διότι καταργήθηκε η δημοτική αστυνομία.

Πιστεύω, πως τώρα θα υλοποιηθεί από τον νέο Δήμαρχο Θ. Αμπατζόγλου, ο οποίος είναι φίλος και συνάδελφός μου.

Χάρη στην διορατικότητα του νέου Περιφερειάρχη Αττικής ο συνδυασμός της ελεγχόμενης στάθμευσης, με τον εγκαινιασθέντα υπόγειο χώρο στάθμευσης, αλλά και με τα υφιστάμενα πάρκινγκ του Αμαρουσίου θα φέρουν μεγάλη εμπορική άνθηση στον ιστορικό Δήμο της Αττικής.

Τα γεγονότα διέψευσαν τις Κασσάνδρες, που πολέμησαν λυσσαλέα την πρωτοβουλία του κ. Γ. Πατούλη  για την κατασκευή αυτού του απαραίτητου πάρκινγκ.

Οι δήθεν προοδευτικοί ανά την επικράτεια συμπατριώτες μας, οι οποίοι κατ’ ουσίαν είναι εντελώς οπισθοδρομικοί οπαδοί αφού είναι συνοδοιπόροι του καταστροφικού κρατισμού, της μιζέριας, των πενιχρών επιδομάτων πείνας  και του βολέματος.

Αυτοί οι Συνέλληνες πρέπει να καταλάβουν και να εμπεδώσουν πάρα πολύ καλά πως με αυταπάτες, θεωρίες και λόγια  αυγά δεν βάφονται.

Τα αυγά βάφονται με προγράμματα ριζοσπαστικά και με πραγματικά έργα ανάπτυξης και υποδομής, που μπορούν να υλοποιηθούν   από πολιτικούς σαν τον κ. Γ. Πατούλη και τον αείμνηστο Κ. Μητσοτάκη, τον οποίο αν είχαμε ακούσει, τώρα δεν θα πεινάγαμε,  αλλά θα ευημερούσαμε, τα παιδιά μας δεν θα είχαν ξενιτευτεί και κάποιοι συμπατριώτες δεν έψαχναν στα σκουπίδια για να βρούν κάτι να φάνε, ούτε θα  χάναμε τα σπίτια μας.

Γι’ αυτό σας καλώ να σκεφτείτε πάρα πολύ καλά και σε επτά ημέρες να πάτε να ψηφίσετε με αποφασιστικότητα και  χωρίς δισταγμό την αριστεία, την ανάπτυξη την πρόοδο, την αξιοκρατία και το καλύτερο μέλλον των παιδιών και των εγγονιών μας.

Τα παχιά λόγια των λαοπλάνων πολιτικών της υποτιθέμενης  Κεντροαριστεράς κατέστρεψαν, όλες τις προσπάθειες των πατεράδων μας μετά από τον εμφύλιο, αλλά τις δικές μας.

Γι’ αυτό καλώ τον κ. Γιώργο Πατούλη να συνεχίσει απτόητος το έργο του σαν Περιφερειάρχης Αττικής, να λύνει τα προβλήματα, να δημιουργεί σωστές και παραγωγικές υποδομές, όπως λ.χ. την υπεργειοποίηση της γραμμής των ΗΣΑΠ από την Πλατεία Αττικής έως και την Κηφισιά.

Το έργο της υπεργειοποίησης της γραμμής των ΗΣΑΠ από την Πλατεία Αττικής έως και την Κηφισιά θα αποκαταστήσει την απρόσκοπτη επικοινωνία στους Δήμους Αθηναίων, Ν. Ιωνίας, Ν. Ηρακλείου, Αμαρουσίου και Κηφισιάς και θα επιφέρει μεγάλη ανάπτυξη, αφού εκτός των άλλων η Λεωφόρος Ιωνίας θα γίνει μία ακόμη οδική αρτηρία που θα αποσυμφορήσει σε σημαντικό βαθμό της Λ. Πατησίων και Αχαρνών .

Στη Ν. Ιωνία θα μπορούσαμε και εμείς να έχουμε από το 2013 ένα υπόγειο parking στο Ο.Τ. 150, αν όμως ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Ηρ. Γκότσης είχε εφαρμόσει τα σχέδια του προκατόχου του κ. Χαραλάμπους.

Δυστυχώς όμως οι εσφαλμένες ιδεοληψίες του κ. Γκότση και των συντρόφων του και η απέχθεια τους προς κάθε μορφή ιδιωτικής πρωτοβουλίας, έχουν αφήσει τη Ν. Ιωνία χωρίς χώρους στάθμευσης και φοβάμαι, ότι θα την αφήσουν και χωρίς Δημοτικό Στάδιο, διότι στον παράνομο υπαίθριο χώρο στάθμευσης του Ο.Τ. 150, αλλά και σε ένα μη αναγερμένο στεγασμένο χώρο στάθμευσης στο ίδιο τετράγωνο δέσμευσαν 80 θέσεις στάθμευσης για το Δημοτικό Στάδιο καταθέτοντας στο υποθηκοφυλακείο μια συμβολαιογραφική πράξη του Ν. 1221/81, που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και ως εκ τούτου καταχρηστικώς έχει λάβει λειτουργίας το Στάδιο της Ν. Ιωνίας.

Ελπίζω, πως η Δ. Θωμαΐδου, ως νέα Δήμαρχος Ν. Ιωνίας θα διορθώσει, όλα τα σφάλματα του απερχομένου Δημάρχου και θα ανοίξει μια νέα σελίδα ανάπτυξης για τη Ν. Ιωνία, που δυστυχώς έχει υποβαθμισθεί σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, που αν δεν αλλάξει η νοοτροπία πολλών εκ των προσφάτως εκλεγέντων δημοτικών συμβούλων η πόλη θα γίνει τριτοκοσμική.

Γι’ αυτό την καλώ να συμβουλευτεί και να αντιγράψει τους επιτυχημένους δημάρχους κ.κ. Παχατουρίδη, Χατζηδάκη, Κωσταντέλο  και Πατούλη.

Για την Π.Ε.Ε.Ι.Σ.Σ.Α.
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.
Μιλτιάδης Ι. Καυκαλέτος
Φαρμακοποιός – Επιχειρηματίας Κατασκευής και Εκμετάλλευσης Σταθμών Αυτοκινήτων

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ