Δελτίο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Νέας Ιωνίας

Στην Κατάμεστη αίθουσα του Κλειστού Γυμναστηρίου του ΟΦΝΙ, ο λαός έδειξε και με τον πιο εμφατικό τρόπο την συμπόρευση του με το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση. Η μαζικότατη (παρά την κακοκαιρία) συγκέντρωση έδωσε πλέον και με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τον τόνο για τις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Στη Νέα Ιωνία ο λαός γυρίζει την πλάτη στα ψεύτικα διλήμματα και παίρνει τη ζωή του στα χέρια του. Ενισχύει το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση. Εκλέγει Κομμουνιστή δήμαρχο στη Νέα Ιωνία!

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας είπε στην ομιλία του:

«Πίσω από την αντιπαράθεση του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ για τα κότερα, τους πατεράδες τους και τα στελέχη τους, κρύβεται η πραγματική αντιπαράθεση για το ποιος από τους δύο, θα πάρει τη σκυτάλη της αντιλαϊκής πολιτικής για να τρέξει στον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης, ποιος, ο ΣΥΡΙΖΑ ή η ΝΔ, θα συνεχίσει στο δρόμο των μνημονίων που παραμένουν σε ισχύ

Σ’ αυτή τη σικέ αντιπαράθεση ανάμεσα στα κόμματα του κεφαλαίου, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, δεν πρέπει να εγκλωβιστεί η εργατική τάξη, ο λαός. Αντίθετα, μπορεί και πρέπει να σταθεί απέναντί τους, να φτάσει στην κάλπη με ένα και μοναδικό κριτήριο τη ζωή του και τη ζωή των παιδιών του. Και επειδή τη ζωή των παιδιών του κανείς δεν τη βάζει στη ζυγαριά, μπορεί να αξιοποιήσει την πείρα του και να αποφασίσει, με ποιον πρέπει να πάει και ποιον να αφήσει.

Και δω στη Νέα Ιωνία εργάτες, άνεργοι, φτωχοί επαγγελματίες μπορούν να αξιοποιήσουν την πείρα τους και να τιμωρήσουν το ΣΥΡΙΖΑ που έχει κάνει επάγγελμα την κοροϊδία αλλά και τη ΝΔ, που έχει το θράσος να βγαίνει και από πάνω, να υπερασπίζεται το αντιλαϊκό παρελθόν της.» (Δείτε ολόκληρη την ομιλία εδώ)

Στη συγκέντρωση χαιρέτισαν ο Δημήτρης Σταθόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ (δείτε εδώ τον χαιρετισμό του), ο Νίκος Ζαχαρόπουλος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Βόρειο Τομέα Αττικής (δείτε εδώ τον χαιρετισμό του και διαβάστε τον εδώ), αλλά και ο Κώστας Κατιμερτζόγλου, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ιωνίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» (δείτε τον χαιρετισμό του εδώ).

Εργάτες και λαός, τιμούν την ιστορία, με δήμαρχο κομμουνιστή στη Νέα Ιωνία!

 

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ