Διευκρινήσεις για το Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Απασχόλησης Δήμου Νέας Ιωνίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 2020

Αγαπητοί γονείς,

Σας ανακοινώνουμε πως όλες οι αιτήσεις των παιδιών για συμμετοχή στο πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης του Δήμου Νέας Ιωνίας 2020 έγιναν δεκτές.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 και οι γονείς θα πρέπει να καταθέσουν έως την Δευτέρα 29 Ιουνίου στην Τράπεζα Eurobank στον λογαριασμό του Δήμου Νέας Ιωνίας με ΙΒΑΝ GR 860 260 073 0000 1002 0092 0290 το ποσό των 30€ που αντιστοιχεί στην 1η περίοδο, με αιτιολογία ΜΟΝΟ τον ΑΦΜ και το ονοματεπώνυμο του γονέα/κηδεμόνα που συμπλήρωσε με τα στοιχεία του την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης.

Στη συνέχεια θα αποστείλετε το καταθετήριο στο email: tameio@neaionia.gr.

Την πρώτη ημέρα του προγράμματος, κατά την προσέλευσητου παιδιού στο σχολείο, οι γονείς καλούνται να έχουν μαζί τους, εκτυπωμένο το καταθετήριο, προκειμένου οι υπεύθυνοι γυμναστές σε κάθε σχολείο να λάβουν γνώση ότι έχουν προβεί σε πληρωμή.   

Για τις επόμενες περιόδους (2η και 3η), δεδομένου ότι κάποιες εστίες δεν θα λειτουργήσουν,λόγω μειωμένης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.


ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ 2ης & 3ης ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΥ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Αγαπητοί γονείς,

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης για την έναρξη λειτουργίας της 1ης περιόδου του προγράμματος καλοκαιρινής απασχόλησης του Δήμου μας και τις ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβείτε, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

  • Κατά τη 2η περίοδο του προγράμματος καλοκαιρινής απασχόλησης (13/7 – 24/7) δεν θα λειτουργήσει το 9ο Δημοτικό Σχολείο και τα παιδιά θα μεταφερθούν στο 6ο Δημοτικό Σχολείο (Πλατεία Τυάνων 1).
  • Κατά την 3η περίοδο του προγράμματος καλοκαιρινής απασχόλησης (27/7 – 07/08) θα λειτουργήσουν: α) το 1ο Δημοτικό Σχολείο (Κρήτης 77) που θα φιλοξενήσει και τα παιδιά που είχαν δηλώσει συμμετοχή στο 19ο Δημοτικό σχολείο και β) τα συστεγαζόμενα 11ο & 15ο Δημοτικά Σχολεία (Φερτεκίου 1 – Πλατεία Τσαλδάρη) που θα φιλοξενήσουν και τους μαθητές που είχαν δηλώσει συμμετοχή στα 6ο & 9ο Δημοτικά Σχολεία. 
  • Δεδομένου ότι υπάρχουν ακόμη κενές θέσεις για 2η και 3η περίοδο σε όλα τα σχολεία οι γονείς μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις συμμετοχής των παιδιών τους συνοδευόμενες με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (σκαναρισμένα) στο email: camp@neaionia.gr έως και την Τρίτη 30.06.2020.
  • Η πληρωμή για 2η και 3η περίοδο θα πρέπει να γίνει από 1η Ιουλίου έως και 6 Ιουλίου 2020 με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που πραγματοποιήθηκε και για την 1η περίοδο. Πιο συγκεκριμένα, τα χρήματα θα κατατεθούν (30€ για κάθε παιδί για κάθε περίοδο) στην Τράπεζα Eurobank στον λογαριασμό του Δήμου Νέας Ιωνίας με ΙΒΑΝ GR 860 260 073 0000 1002 0092 0290, με αιτιολογία ΜΟΝΟ τον ΑΦΜ και το ονοματεπώνυμο του γονέα/κηδεμόνα που συμπλήρωσε με τα στοιχεία του την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης.

Στη συνέχεια θα αποστείλετε το καταθετήριο στα email: tameio@neaionia.gr και camp@neaionia.gr

Την πρώτη ημέρα που το παιδί θα προσέλθει στο σχολείο, όποια περίοδος και αν είναι αυτή, οι γονείς καλούνται να έχουν μαζί τους, εκτυπωμένο το καταθετήριο, προκειμένου οι υπεύθυνοι γυμναστές σε κάθε σχολείο να λάβουν γνώση ότι έχει τακτοποιηθεί η πληρωμή.   

Δείτε το πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης:

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ