Δημιουργία Αλληλεγγύη: Ψήφισμα – Διαμαρτυρία για το κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας στον Περισσό

Παναγιώτης Μανούρης, επικεφαλής δημοτικής παράταξης Δημιουργία Αλληλεγγύη

Νέα Ιωνία 07 Δεκεμβρίου 2020

Προς: Tον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Κοιν. : κα Δήμαρχο και Δημοτικούς Συμβούλους

Ψήφισμα – Διαμαρτυρία για το κλείσιμο του Υποκαταστήματος Περισσού της Ε.Τ.Ε.

Πληροφορηθήκαμε ότι επίκειται άμεσα (14/12) κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στον Περισσό, κίνηση που θεωρούμε ότι δημιουργεί προβλήματα εν μέσω πανδημίας και περιορισμών στις μετακινήσεις σε χιλιάδες συνδημότες μας, που επιλέγουν ακόμη την αυτοπρόσωπη παρουσία για τις τραπεζικές τους συναλλαγές. 

Το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στον Περισσό εξυπηρετεί περίπου 30.000 περιοίκους (επιχειρηματίες και συνταξιούχους) οι οποίοι μεταφέρονται αν κλείσει στο μοναδικό εν λειτουργία στη Νέα Ιωνία φυσικό κατάστημα της Τράπεζας, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Ηρακλείου και ήδη η λειτουργία του είναι επιβαρυμένη. 

Κατανοούμε ότι οι νέες συνθήκες έχουν στρέψει αρκετούς από εμάς στις ψηφιακές συναλλαγές αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που δυσκολεύονται ή δεν μπορούν λόγω ηλικίας να προσαρμοστούν. 

Καλούμε τους αρμόδιους να επανεξετάσουν τη θέση τους καθότι η συνέχιση της λειτουργίας του συγκεκριμένου υποκαταστήματος θεωρείται απαραίτητη.

Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Ιωνίας να εκφράσει την διαφωνία του στην απόφαση να κλείσει το συγκεκριμένο υποκατάστημα της ΕΤΕ στην συνοικία Περισσός της πόλης μας. Ζητούμε από την Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας να ματαιώσει την εν λόγω απόφασή της.

Ο επικεφαλής της Παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη»
Παναγιώτης Μανούρης

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Χριστοδούλου Βασίλειος, Καναβός Μιλτιάδης, Τσομπάνογλου Φώτιος., Λάμπρου Χαράλαμπος, Λαζαρίδης Ιωάννης, Κλάρα Αναστασία., Παπαμαργαρίτης Ευθύμιος, Σκευοφύλαξ Σωτήριος, Αναμουρλόγλου Χρήστος, Τσιακαλάκης Γεώργιος, Αγγελακοπούλου Αναστασία, Στέφας Γεώργιος, Ναϊσίδου Σοφία, Κουλουριώτη Μαρία Ελισάβετ.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ