Δημιουργία Αλληλεγγύη: συμπαράσταση στους εργαζομένους του τουρισμού, του επισιτισμού και της εστίασης

ΨΗΦΙΣΜΑ

Η Παράταξή μας εκφράζει την  συμπαράστασή της, προς τους χιλιάδες εργαζομένους του τουρισμού, του επισιτισμού και της εστίασης, οι οποίοι  χτυπήθηκαν οικονομικά  και  συνεχίζουν να  υφίστανται την ανεργία  όλη αυτή την περίοδο αντιμετώπισης της πρωτοφανούς πανδημίας.

Οι εργαζόμενοι  αυτοί έχουν περιέλθει πλέον σε κατάσταση φτωχοποίησης. Αυτό είναι  θλιβερό γεγονός, και δεν μπορεί κανείς να δικαιολογήσει, την άνευ λόγου προσαγωγή στο ΑΤ Συντάγματος  τριών θεσμικών εκπροσώπων  των συνδικαλιστικών οργάνων του χώρου ,μεταξύ των οποίων τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου εργαζομένων στον επισιτισμό και  συνδημότη μας κ. Χότζογλου  καθώς και του Γενικού  Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και Προέδρου του Δημοτικού μας Συμβουλίου κ .Κουλούρη. Λόγος η ανύψωση ενός πανό διαμαρτυρίας, έξω από το Πρωθυπουργικό Μέγαρο. 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας  καταδικάζει απερίφραστα την συγκεκριμένη υπερπαραγωγή επίδειξης δύναμης της εξουσίας, συνοδευόμενης από έντονη αμετροέπεια στην τήρηση των στοιχειωδών κανόνων, που διέπουν την αντιμετώπιση αναλόγων καταστάσεων.  Η Κυβέρνηση καλείται να σταθεί αρωγός και όχι διώκτης των πληγέντων εργαζομένων  των οποίων οι εκπρόσωποι κανέναν νόμο δεν παραβίασαν εκτελώντας το καθήκον τους.

Ο επικεφαλής της Παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» Παναγιώτης Μανούρης

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι 

Χριστοδούλου Βασίλειος, Καναβός Μιλτιάδης, Τσομπάνογλου Φώτιος., Λάμπρου Χαράλαμπος, Λαζαρίδης Ιωάννης, Κλάρα Αναστασία., Παπαμαργαρίτης Ευθύμιος, Σκευοφύλαξ Σωτήριος, Αναμουρλόγλου Χρήστος, Τσιακαλάκης Γεώργιος, Αγγελακοπούλου Αναστασία, Στέφας Γεώργιος, Ναϊσίδου Σοφία, Κουλουριώτη Μαρία Ελισάβετ.

Κάντε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here