Δωρεάν tablet σε μαθητές από τον Δήμο Νέας Ιωνίας για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης

Δελτίο τύπου

Δωρεάν tablet σε μαθητές από τον Δήμο Νέας Ιωνίας για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης

Με δωρεάν tablet και πρόσβαση στο διαδίκτυο προμήθευσε μαθητές όλων των σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ο Δήμος Νέας Ιωνίας, θέλοντας να συνεισφέρει έμπρακτα στο εκπαιδευτικό έργο της πόλης μας σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες.

Ως εκ τούτου, ο Δήμος Νέας Ιωνίας προχώρησε έκτακτη επιχορήγηση των σχολικών επιτροπών, προκειμένου να εξοπλιστούν οι μαθητές με σύγχρονο ψηφιακό εξοπλισμό για τη διαδικασία της τηλεκπαίδευσης.

Η παράδοση/παραλαβή του εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκεύης (8/1) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από τους διευθυντές και υποδιευθυντές των σχολείων, παρουσία της Δημάρχου Νέας Ιωνίας Δέσποινας Θωμαΐδου, της Αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού Ελένης Αλατσίδου, της Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ράνιας Χρυσανθοπούλου και της Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Αγγελικής Δούκα.

Να σημειωθεί ότι μαζί με τα tablets δόθηκαν επίσης υφασμάτινες μάσκες προστασίας, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν αντίστοιχες διανομές για τα νηπιαγωγεία της πόλης.

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου με δήλωσή της τόνισε:

«Για εμάς, η Παιδεία αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την πρόοδο της κοινωνίας μας. Ως Δημοτική Αρχή καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να στηρίξουμε ενεργά τους μαθητές των ευάλωτων νοικοκυριών της πόλης μας. Προς αυτή την κατεύθυνση, αναλάβαμε την πρωτοβουλία να καλύψουμε τις ανάγκες τους με σύγχρονο ψηφιακό εξοπλισμό για να μη χάσουν τα διαδικτυακά μαθήματά τους. Άλλωστε η πρόσβαση στη γνώση είναι θεμελιώδες και αναφαίρετο δικαίωμα όλων των παιδιών. Συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε όλα τα παιδιά να έχουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό για να μη στερηθούν κανένα μάθημά τους».

Κάντε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here