Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Κρητών Νέας Ιωνίας

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
AIM. ΓΡΕΒΕΝΩΝ 39, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ Τ.Κ.14232
ΤΗΛ. 2102758096 / e-mail: cretans.nea.ionia@gmail.com

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020

Ν. Ιωνία 21-7-2020

Στις 24 Ιουλίου τελειώνει μια δημιουργική δίμηνη περίοδος για τον Σύλλογο Κρητών Ν. Ιωνίας και τον χοροδιδάσκαλό μας Γιάννη Μεγαλακάκη, με τα μαθήματα χορού στην ύπαιθρο. Ένα τέλος με αμφίσημα συναισθήματα για τα μέλη του Δ.Σ. όπως και για τους φίλους μας, μαθητές και εραστές της Κρητικής Χορευτικής Παράδοσης. Στους δύο αυτούς μήνες είχαμε την τιμή και τη χαρά να μας συντροφεύουν με τη λύρα, το λαγούτο, την κιθάρα και το νταούλι τους άξιοι καλλιτέχνες της Κρητικής Μουσικής Παράδοσης, δίνοντας μια άλλη διάσταση στη διδακτική πρακτική. Η ευχαριστήρια αναφορά, για τον καθένα χωριστά αλλά και στην ολότητα, όπως εκφράζονταν, σε τακτά χρονικά σημεία με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν μπορεί να ισοσταθμίσει την πολύτιμη παρουσία και δημιουργική συμμετοχή τους. Όλοι τους με μεράκι και όρεξη μας ταξίδευαν νοερά σε τόπους αγαπημένους και οι μαθητές/τριες βίωναν την αύρα της Κρητικής Μουσικής Παράδοσης που απέδιδαν οι χορδές της λύρας και του λαγούτου. 

Ως Πρόεδρος του Συλλόγου, εκφράζοντας και τη βούληση των μελών του Δ.Σ., οφείλω να ευχαριστήσω εγκάρδια τον χοροδιδάσκαλό Γιάννη Μεγαλακάκη για την καλή συνεργασία και τη διάθεση προσφοράς προς το Σύλλογο. 

Θα ήταν παράλειψή μου αν δεν αναφερθώ ονομαστικά και στους καλλιτέχνες της Κρητικής Μουσικής Παράδοσης, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους τόσο σε κάποια ώρα διδασκαλίας, αποδεχόμενοι την πρόσκληση, όσο και στη βραδιά της 17ης Ιουλίου, όσοι μπόρεσαν να παραστούν, σε μια αποχαιρετιστήρια εκδήλωση της παρέας. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους: Αλυσανδράκη Σπύρο με τον Αλυσανδράκη Νικηφόρο, τον Βροντινάκη Γιώργο με τον Λούλα Γιάννη, τον Κοζωνάκη Ευθύμη με τους Κοζωνάκη Μιχάλη και Τζαρδή Λυκούργο, τον Μουρτζάκη Φωκά με τον Γεροντή Γιώργο, τον Πολυχρονάκη Μιχάλη με τον Πανταγιά Ανδρέα, τον Ραπτάκη Θανάση με τους Καμάρη Λευτέρη και Βλασταρίδη Γιάννη, τον Σαριδάκη Πέτρο με τους Βεργάκη Χρήστο και Αγριμάκη Μάρκο, τον Σταυρακάκη Μανώλη με τους Καραβυράκη Νίκο και Ανετάκη Κώστα, τον Τερζάκη Χαράλαμπο με τον Σουλακιώτη Σταύρο και τον Ψαλλίδη Μανώλη με τον Χατζηδάκη Νεκτάριο. 

Κλείνοντας, ευχαριστούμε, για άλλη μια φορά, τους φίλους του Συλλόγου που τη δύσκολη αυτή περίοδο μας βοήθησαν, με την συμμετοχή τους, στο να παραμείνουμε ενεργοί και να καινοτομήσουμε σε τρόπους και τόπους διδασκαλίας των μαθημάτων χορού (εξ αποστάσεως, άλσος Παλαιολόγου) και τους ενημερώνουμε ότι και για τη νέα περίοδο 2020-2021 θα ανταποκριθούμε επάξια στις απαιτήσεις των περιστάσεων. 

Για το Δ.Σ. 
Ο Πρόεδρος
Δ. ΠΑΝΤΑΓΙΑΣ  

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ