Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα Νέας Ιωνίας: Μαζί με τους σπουδαστές μας προστατεύουμε την υγεία μας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΜΑΣ

Αγαπητοί σπουδαστές και σπουδάστριες του «Εκπαιδευτικού Ομίλου Γράψα Ν. Ιωνίας».

Επιθυμούμε κατ’ αρχήν να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε σε μια αρκετά ιδιόμορφη εκπαιδευτική περίοδο με τα προβλήματα της πανδημίας. Εκτιμήσατε την εμπειρία του Ομίλου, την ποιότητα των σπουδών που προσφέρουμε και το ειλικρινές ανθρώπινο ενδιαφέρον όλων μας, διοίκησης, καθηγητών και διοικητικού προσωπικού, για τα θέματα υγιεινής και ασφάλειας των χώρων μας, που μας επέτρεψε να αισθανόμαστε ασφαλείς.

Η υγειονομική κρίση που διανύουμε είναι σοβαρή, όμως θα περάσει και πρέπει να μας βρει εφοδιασμένους με προσόντα και έγκυρους τίτλους σπουδών για να αντιμετωπιστεί ο ανταγωνισμός και οι απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

Στο πλαίσιο αυτό ο «Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα Ν. Ιωνίας» εξασφάλισε και προτείνει σε όλους τους σπουδαστές και τις σπουδάστριές μας την διενέργεια ενός έγκυρου test αντισωμάτων για τον κορωνοϊό, ώστε όλοι  να συνεχίσουμε να αισθανόμαστε ασφαλείς και αυτή την ακαδημαική χρονιά που ξεκινάει τον Οκτώβριο.

Το test για όποιον το επιθυμεί θα γίνει σε έγκυρα εργαστήρια, με το υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας 99,6% και με διαθέσιμα αποτελέσματα σε 2 ώρες.

Πιστεύουμε ότι με την ενέργεια αυτή συμβάλλουμε στη διαφύλαξη της υγείας όλων μας.

Σας ευχαριστούμε!

Η Διεύθυνση   
Ντίνα Λεριάδη
Μαρία Ποντικάκη

Διαβάστε ακόμα: Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα Ν. Ιωνίας – Number one στα ταχύρρυθμα τμήματα ενηλίκων σε 5 γλώσσες

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ