Ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Νέας Ιωνίας για τις πανελλήνιες εξετάσεις

Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Νέας Ιωνίας
Έτος ιδρύσεως 1987
Δεμιρδεσίου 121 έναντι. ΤΚ 1 4233 -3ο Λύκειο
email: enosigoneon@gmail.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Νέας Ιωνίας με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχές μας για καλή επιτυχία σε όλους εσάς που κάνετε αυτό το δύσκολο και συνάμα όμορφο βήμα για το ‘πέρασμά΄ σας από τα μαθητικά θρανία στα έδρανα των Τριτοβάθμιων Εκπ/κών Ιδρυμάτων καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή μας στις οικογένειές σας που ζουν πολύ έντονα την διαδικασία αυτή και αγωνιούν για το μέλλον σας. Να τους ευχηθούμε υγεία και θετική σκέψη ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της προσπάθειάς σας.  Η πολύπλευρη στήριξη που σας παρέχουν είμαστε σίγουροι ότι θα αποφέρει καρπούς στο μέλλον.

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι μία από τις πρώτες μεγάλες μάχες που καλείστε να δώσετε στη ζωή σας αλλά είναι και αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων και ξεκίνημα νέων προσπαθειών. Αποτελούν ένα σημαντικό αγώνα στο στίβο των επιδιώξεων και να μας δίνει ελπίδα για την επόμενη μέρα.

Πιστεύουμε απόλυτα στη δύναμη των νέων ανθρώπων και στην ικανότητά τους να πετύχουν αυτό που προσδοκούν.

Χρειάζεται να οπλιστείτε με ηρεμία, ψυχραιμία, νηφαλιότητα και αυτοπεποίθηση ώστε να προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε τους κόπους και τις θυσίες τις δικές σας, των γονιών σας και των δασκάλων σας.Εκείνος που επιμένει να μοχθεί και να αγωνίζεται συνεχώς για το καλύτερο, στο τέλος δικαιώνεται.

Οι συγκεκριμένες εξετάσεις δεν αποτελούν μοναδική ευκαιρία για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, είναι απλά ένα εισιτήριο για ένα άλλο ταξίδι στον κόσμο της γνώσης και της εμπειρίας. Σε αυτό τον αγώνα δεν υπάρχουν αποτυχημένοι.

Συνεχίστε να διεκδικείτε τα όνειρά σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, στον προσωπικό και συλλογικό αγώνα , και να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι

«Η μόνη αποτυχία που πρέπει να φοβάται κανείς είναι να μην επιμείνει στο στόχο που θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος». George Eliot,

Νέα Ιωνία 05 Ιουνίου 2019

 

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ