Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Προέδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η χρονιά που φεύγει ήταν χωρίς αμφιβολία η δυσκολότερη των τελευταίων δεκαετιών. Βιώνουμε μία πρωτοφανή υγειονομική κρίση, με τις συνέπειες της πανδημίας του κορονοϊού να πλήττουν βαριά την οικονομία και την επιχειρηματικότητα.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στάθηκε από την πρώτη στιγμή, με όλες του τις δυνάμεις, στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των επαγγελματιών.

Με συνεχείς παρεμβάσεις μας προς την Πολιτεία και τα αρμόδια Υπουργεία θέσαμε και καταφέραμε να βρεθεί λύση σε μία σειρά από ζητήματα με σκοπό την ενίσχυση των μικρομεσαίων. Παράλληλα, υλοποιήσαμε και εξακολουθούμε να υλοποιούμε δεκάδες ενημερωτικές και εκπαιδευτικές τηλεδιασκέψεις για κάθε επαγγελματικό κλάδο. 

Και συνεχίζουμε τον καθημερινό αγώνα, καθώς το πλήγμα που δέχονται οι επιχειρήσεις είναι τεράστιο και για να καταφέρουν να κρατηθούν «ζωντανές» χρειάζονται γενναία και στοχευμένα μέτρα και δράσεις. 

Στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις εκείνες που θα μας οδηγήσουν με ασφάλεια σε μία καλύτερη μέρα για την οικονομία και τη χώρα. 

Το 2021 αισιοδοξώ ότι θα μπορέσουμε σταδιακά, και με την πρόοδο της επιστήμης, να ξεπεράσουμε την υγειονομική κρίση, και να μπει η οικονομία μας σε μία τροχιά επιστροφής στην κανονικότητα.

Εύχομαι σε όλους μία καλύτερη χρονιά, με υγεία, ευτυχία και πρόοδο!

Γιάννης Χατζηθεοδοσίου
Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών 

Κάντε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here