Επιθυμίες: ένα νέο τραγούδι του Γ. Θεοχάρη σε μουσική και ερμηνεία Φ. Μήλιου

Φώτης Μήλιος

“Θέλαμε το καινούργιο μας τραγούδι να είναι λίγο διαφορετικό από τα άλλα, όχι τόσο στο στιχουργικό κομμάτι, αλλά κυρίως στο κομμάτι της σύνθεσης. Γράψαμε αυτό το χασαποσέρβικο, ένας ρυθμός που σχεδόν έχει αποκλειστεί από τη σύγχρονη μουσική πραγματικότητα! Καθώς το ολοκληρώσαμε, παρέμεινε στο συρτάρι μας για σχεδόν δύο χρόνια. Το τελευταίο διάστημα, σκεφτήκαμε να το παρουσιάσουμε στους φίλους μας,μα κάτι του έλειπε. Σε αυτό, ήρθε να βοηθήσει ο Μιχάλης Νηστικάκης,ο οποίος με το μπουζούκι του ομόρφυνε περισσότερο το τραγούδι μας! Τώρα είναι στη διάθεσή σας,με αέρα καλοκαιρινό μέσα στον χειμώνα,να το τραγουδήσετε,να το χορέψετε,να το αφιερώσετε σε όσους αγαπάτε! Καλή ακρόαση!”

Ο Φώτης Μήλιος ερμηνεύει το τραγούδι ” Επιθυμίες “, σε μουσική δική του και σε στίχους τού Γιάννη Θεοχάρη. Μπουζούκι παίζει ο Μιχάλης Νηστικάκης.
Ακολουθούν οι στίχοι: ” ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ” Το πλοίο που σαλπάρισε Εσένα μεταφέρει Ο έρωτάς μας θα βουλιάξει στα νερά Και κάθομαι μονάχος μου Καθώς φυσά τ’ αγέρι Να ψάχνω δύναμη, να σχίσω τα πανιά Πέταξα στην θάλασσα Τρελές επιθυμίες Τα θέλω μου παλεύουνε Να μην πνιγούν Σου ‘πλεκα εγκώμια Μα ήρθαν απουσίες Κι αυτές φωνή θα βγάλουνε Να με κατηγορούν Σφραγίζεις εισιτήριο Αναχωρείς σε λίγο Σ’ άλλα λιμάνια Θα την ψάξεις την ζωή Κι έναν κατάλογο βαρύ Παράπονων ανοίγω Γιατί ο έρωτας Για πάντα δεν διαρκεί Πέταξα στην θάλασσα Τρελές επιθυμίες Τα θέλω μου παλεύουνε Να μην πνιγούν Σου ‘πλεκα εγκώμια Μα ήρθαν απουσίες Κι αυτές φωνή θα βγάλουνε Να με κατηγορούν
Ο Φώτης Μήλιος

Κάντε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here