Έρημη πόλη η Νέα Ιωνία πρώτη μέρα του lockdown-παρούσα η εφημερίδα μας

Έρημη πόλη η Νέα Ιωνία το Σάββατο 7/11, πρώτη μέρα του lockdown. Η πόλη μας μελαγχολεί, οι περισσότεροι συμπολίτες κλείστηκαν στα σπίτια τους, λίγοι πεζοί, ελάχιστα αυτοκίνητα και η Νέα Ιωνία, όπως όλη η Ελλάδα, ζει κάτω από το βάρος ενός ιού που βάλθηκε να καταστρέψει την υγεία μας, την οικονομία μας, την ψυχολογία μας. Η πόλη κινείται σε ρυθμούς Απριλίου με ουρές στα super markets και στα κομμωτήρια που παραμένουν ανοικτά το Σαββατοκύριακο.

Την Παρασκευή, μία ημέρα πριν το lockdown, βιώσαμε μια απίστευτη κίνηση στους κεντρικούς δρόμους, με πολύ κόσμο στα καταστήματα και μια μορφή έντασης που την αισθανόσουν στα κρυμμένα πρόσωπα των ανθρώπων, στο βάδισμά τους. Ψώνια παντός είδους ως παρηγοριά στην καραντίνα, σε αντίθεση με το Σάββατο όπου περπατώντας στους δρόμους παρατηρείς κάποιους περαστικούς, λίγους ηλικιωμένους, μερικά  καφέ ανοικτά για take away,οι ντελιβεράδες που διασχίζουν τους δρόμους, τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Η εφημερίδα μας παρούσα

Η ΙΟΝΙΑΝΕΤ.gr  όπως και στο πρώτο lockdown παραμένει σε λειτουργία με προσωπικό ασφαλείας για να ενημερώνει τους συμπολίτες μας για όσα συμβαίνουν στην πόλη. Παράλληλα θα ήμαστε στους δρόμους, εκεί που μας συναντάτε καθημερινά για να καταγράφουμε όσα παρατηρούμε. Θα σφυγμομετρούμε αντιδράσεις, θα δίνουμε το παρόν όπου χρειαστεί, γιατί ο Τοπικός Τύπος συμπάσχει μαζί με όλους τους συμπολίτες μας και παράλληλα δίνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ότι μπόρα είναι θα περάσει.

Για κάθε πληροφορία, καταγγελία, ανάγκη, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 6940682825 και στο info@ionianet.gr.

ΙΟΝΙΑΝΕΤ.gr

Κάντε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here