Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. Νέας Ιωνίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Οργάνωση Μελών (Ο.Μ.) ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Ν.Ιωνίας πραγματοποίησε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, διαδικτυακή Γενική Συνέλευση των μελών της με θέματα:

  • -Οδικός Χάρτης για την Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη της Βόρειας Αθήνας
  • -Πολιτική ενημέρωση

Τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την Νομαρχιακή συνδιάσκεψη του Φεβρουαρίου, ανέλυσε ο εκπρόσωπος της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αθήνας (Ν.Ε.Β.Α.) Λεωνίδας Καρίγιαννης.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο βασικός ομιλητής, Δημήτρης Παπαδημούλης, ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου. 

Στην τοποθέτηση του ανέπτυξε τις επιπτώσεις της πανδημίας στην οικονομία της Ελλάδας και της Ευρώπης, τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις, αλλά και την αποτυχία στη διαχείριση από την  κυβέρνησης της ΝΔ.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπαδημούλης ανέλυσε προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. για αντιστροφή του κλίματος στην οικονομία και την υγεία και ενημέρωσε τα μέλη της Ο.Μ.  για πρωτοβουλίες που παίρνει το κόμμα μας προς την κατεύθυνση αυτή.

Ακολούθησαν ερωτήσεις των μελών της οργάνωσης μας προς τον επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ..

Την Γ.Σ. συντόνισε ο συντονιστής της Ο.Μ. Νίκος Παπαδόπουλος και την παρακολούθησαν μεταξύ άλλων μελών οι Κώστας Ζαχαριάδης (Βουλευτής Βόρειου Τομέα), Πάνος Λάμπρου (μέλος Πολιτικής Γραμματείας και Κεντρικής Επιτροπής), Δημήτρης Σακελάρης (μέλος Κεντρικής Επιτροπής), Γιώργος Αποστολόπουλος (μέλος συντονιστικού Ν.Ε.Β.Α.), Μιχάλης Ανδριγιαννάκης (μέλος Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης), Όλγα Ακιανίδου, Λίλιαν Αθυμαρίτου, Σπύρος Βανδώρος και Χρήστος Κανλής (Δημοτικοί Σύμβουλοι “ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ”).

Η οργάνωση μας θα συνεχίσει τις δράσεις ενημέρωσης με σκοπό να γίνουν γνωστές οι προτάσεις του κόμματος μας για μία προοδευτική κοινωνία στην μετά κορονοϊού εποχή.

Το συντονιστικό της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. εύχεται σε όλα τα μέλη της Ο.Μ. και όλους τους Ιωνιώτες 

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ


Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Νέας Ιωνίας Αττικής,

Αγίας Φωτεινής 2 και Λ.Ηρακλείου

Τηλ. 2111161779

Mail: omsyrizaneasionias@gmail.com

Κάντε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here