Η ΔΑΣ ΟΤΑ εργαζομένων Δήμου Νέας Ιωνίας για ΜΑΠ και Πόθεν Έσχες

ΔΑΣ ΟΤΑ εργαζομένων Δήμου Νέας Ιωνίας

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες.

Θέλοντας να υπάρχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση όχι μόνο σε πανελλαδικό, αλλά και σε τοπικό επίπεδο, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

    1. Σχετικά με την προμήθεια των ΜΑΠ του 2017 και 2018 δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η διαδικασία. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη καθυστέρηση και αναμονή, για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που αφορά την ίδια μας τη ζωή, ωστόσο καθημερινά στους δήμους της χώρας συνάδελφοι τραυματίζονται και χάνουν τη ζωή τους λόγω της έλλειψης των ΜΑΠ. Καθώς το 2019 πλησιάζει στο πέρας του, η διαδικασία για την προμήθεια αυτών των μέσων, δεν έχει ξεκινήσει καν!!!

Ο γιατρός εργασίας μας απο το καλοκαίρι ζητά να γίνουν ιατρικές εξετάσεις !!!και όλο θα θα..

Συνάδελφοι Συναδέλφισσες

Οι ζωές μας έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία από τα όποια παιχνίδια κάποιων για την καθυστέρηση.. Δεν πρέπει να ανεχτούμε άλλο αυτήν την κατάσταση. Να δοθούν άμεσα τα μ.α.π.!!!και να γίνουν οι ιατρικές εξετάσεις..

  1. Συνάδελφοι που συμμετείχαν σε επιτροπές παραλαβής, κλήθηκαν να πληρώσουν πρόστιμα για εκπρόθεσμη κατάθεση δηλώσεων πόθεν έσχες, χωρίς όμως να ευθύνονται οι ίδιοι για αυτό. Όσοι δήλωσαν εμπρόθεσμα πλήρωσαν από την τσέπη τους λογιστή για να καταθέσουν την ανωτέρω δήλωση. Οι συναδέλφοι υποχρεώνονται από τις υπηρεσίες να συμμετάσχουν στις επιτροπές. Θέση μας λοιπόν είναι να μην επιβαρύνονται οικονομικά για κανένα λόγο, πόσο μάλλον όταν η συμμετοχή τους δεν είναι δική τους επιλογή.

Παρόλο που το θέμα είναι γνωστό, στο δημοτικό συμβούλιο της 21ης Οκτώβρη , κανείς δεν έκανε ξεκάθαρη αυτή την κατάσταση. Δηλώθηκε ότι δεν υπάρχουν πρόστιμα.  Πρόστιμα δεν υπάρχουν. γιατί κάποιοι εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να τα πληρώσουν !!!!! Η δημοτική αρχή οφείλει να δίνει πιο ξεκάθαρες απαντήσεις όταν ερωτάται καθώς και να αναλαμβάνει τις ευθύνες της. Σιγή ιχθύος από τη δημοτική αρχή για τα πρόστιμα που πλήρωσαν οι εργαζόμενοι!!!όλα τα πρόστιμα

Πρέπει να τα πληρώσει ο Δήμος αφού δεν ευθύνονται οι εργαζόμενοι. Αυτή ήταν και η πρόταση μας όταν αναδείχθηκε το θέμα στο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου μας.

Επιθυμούμε την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων μας και απαιτούμε από τη δημοτική αρχή να δώσει γρήγορα λύσεις.η υπομονή μας εξαντλήθηκε!!!..δεν θα πληρώνουν οι εργαζομενοι πρόστιμα.παπούτσια.γάντια..και χωρίς ιατρικές εξετάσεις..

ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2019.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ