Η 2η έκθεση βιβλίου του 19ου Δημ. Σχολείου Νέας Ιωνίας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΗ 2η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ 19ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Με μεγάλο ενδιαφέρον μαθητές και γονείς των παιδιών του 19ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας επισκέφτηκαν την Έκθεση Βιβλίου, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου από τις 15 έως τις 17 Απριλίου, αγοράζοντας τα αγαπημένα τους βιβλία και ενισχύοντας οικονομικά τον σύλλογο για την αντιμετώπιση καθημερινών βασικών εκπαιδευτικών αναγκών.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη έκθεση πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά στο ειδικά διαμορφωμένο «βιβλιοπωλείο» του σχολείου, αποτελώντας συνέχεια της περσινής ιδέας των γονιών των μαθητών, που υλοποιήθηκε με αφορμή την ανακήρυξη της Αθήνας ως Παγκόσμιας Πρωτεύουσας Βιβλίου από τον περσινό μέχρι και τον φετινό Απρίλιο.

Μιλώντας στην «ΙΟΝΙΑΝΕΤ», η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 19ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας, κ. Σοφία Τσούρου, δήλωσε μεταξύ άλλων πως: «Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήσαμε το τριήμερο αυτό μία έκθεση παιδικού βιβλίου στο σχολείο μας, η οποία θεωρούμε ότι πήγε πάρα πολύ καλά. Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι με τα έσοδα από την έκθεση να εμπλουτίσουμε για μία ακόμη φορά τη βιβλιοθήκη μας, αλλά και να αποκτήσουμε την οικονομική δυνατότητα να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε κάποια από τα προβλήματα του σχολείου μας, τα οποία συνήθως λύνονται πολύ δύσκολα. Σε συνεργασία με τους δασκάλους μας και ιδιαίτερα με την υπεύθυνη της σχολικής μας βιβλιοθήκης επιλέξαμε τα καταλληλότερα βιβλία για όλες τις ηλικίες των παιδιών και τα συμπεριλάβαμε στην έκθεσή μας. Μάλιστα, ιδιαίτερα θετικό ήταν το γεγονός πως τα παιδιά στα διαλλείματά τους το πρωί έβλεπαν και διάβαζαν  πολλά από τα διατιθέμενα βιβλία και το απόγευμα έρχονταν με τους γονείς τους, οι οποίοι τους αγόραζαν αυτά που ήθελαν. Για ακόμη μία φορά υπήρξε πολύ μεγάλη ανταπόκριση από γονείς και παιδιά, και μπορώ να πω πως είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.».

Παναγιώτα Σούγια

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ