Κυκλοφόρησε το Πανόραμα Δημοτικών–Περιφερειακών & Ευρωπαϊκών Εκλογών 2019

Γράφει ο Εκδότης – Διευθυντής της Ionianet.gr, Βασίλης Μαγκαναδέλλης

Αγαπητοί συμπολίτες,

Κυκλοφόρησε το ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ –ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2019 το οποίο διανύει πλέον τα 20 χρόνια κυκλοφορίας του. Με την 6η κατά σειρά έκδοσή του, όποτε διεξάγονται αυτοδιοικητικές και Ευρωπαϊκές εκλογές, ενημερώνει τους συμπολίτες μας από μια δημοσιογραφικά αδέσμευτη θέση για παρατάξεις, υποψηφίους και θεσμούς, για το αυτοδιοικητικό και Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι. Στόχος μας είναι να σας γνωρίσουμε καλύτερα πρόσωπα και απόψεις, ώστε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές, όποια παράταξη κι αν ψηφίζετε. Επιδιώκουμε η τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και η Ευρωβουλή να στελεχωθούν με τα πιο ικανά πρόσωπα από κάθε συνδυασμό που διεκδικεί την ψήφο μας, ώστε να προκύψουν προγραμματικές συνεργασίες κάτι που επιβάλλει η καθιέρωση πλέον της απλής αναλογικής.

Η πόλη μας η Νέα Ιωνία πρέπει μέσα από τα δεινά της χρεοκοπίας της χώρας μας να βρει το δρόμο της, να εκσυγχρονίσει τις δομές της, να αναπτύξει την αγορά της, να διατηρήσει  τις κοινωνικές υπηρεσίες της, να πλησιάσει τη νεολαία μας, να προσφέρει χαρά και ψυχαγωγία στους κατοίκους της. Σ’ αυτή την κατεύθυνση ο ρόλος του Τοπικού Τύπου είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Η εφημερίδα μας η IONIANET.gr μετά από 13 χρόνια καθημερινής παρουσίας στα δρώμενα της αγαπημένης μας Νέας Ιωνίας, εκσυγχρονίστηκε. Με νέο design, νέες ενότητες και πολλές τεχνικές δυνατότητες περνάμε σε μια νέα εποχή δημοσιογραφικών προκλήσεων με όλους εσάς δίπλα μας.

Μια σχέση που θα γίνει στενότερη, με έμφαση στην ανάδειξη των προβλημάτων της πόλης μας, προτάσεις για την επίλυσή τους, παρουσίαση θεμάτων πολιτισμού, υγείας και εκπαίδευσης, με περιεκτικότερη παρουσίαση των τοπικών εκδηλώσεων, με δημοκρατικό διάλογο και παράθεση όλων των απόψεων. Η ΙΟΝΙΑΝΕΤ σάς χρειάζεται όλους, να σταθείτε δίπλα μας στη διαρκή προσπάθειά μας η Νέα Ιωνία να έχει μια δυνατή φωνή στα Μέσα Ενημέρωσης. Μια εφημερίδα πλουραλιστική, χωρίς φοβίες, αδέσμευτη από πολιτικά ή οικονομικά συμφέροντα, υπηρετώντας τις αρχές της μάχιμης δημοσιογραφίας. Μια εφημερίδα που θα ωθεί στην πρόοδο, με τα κοινά σημεία που μας ενώνουν όλους, με τον οφειλόμενο σεβασμό σε παραδόσεις και αξίες που δημιούργησαν αυτή την Ν. Ιωνία.

Θέλουμε μια πόλη που θα αναδεικνύει τον πολιτιστικό πλούτο των κατοίκων της, θα δώσει θεσμικές δυνατότητες συμμετοχής στη λήψη των αποφάσεων, θα είναι διαυγής στη διαχείριση των οικονομικών της, θα λύνει προβλήματα της καθημερινής ζωής, δίνοντας ζωή στο κέντρο και τις συνοικίες, έναν αέρα προόδου και δημιουργίας σε όλα τα επίπεδα.

Η ΙΟΝΙΑΝΕΤ με  μέσον το διαδίκτυο μπορεί να φτάνει άμεσα δίπλα σας, να μηδενίσει τους χρόνους μετάδοσης της είδησης, να φέρει κοντά όσους συμβάλλουν από διαφορετικές κατευθύνσεις στην πρόοδό της. Όλα αυτά τα χρόνια μας αγκαλιάσατε με μια πλέρια και συγκινητική υποστήριξη, δεσμευόμαστε να ανταποδίδουμε χωρίς υποχωρήσεις, στην υπηρεσία μιας δημοσιογραφίας που θα υπηρετεί και θα αναδεικνύει τον πολίτη.

Καλή ψήφο για την πόλη μας, την Περιφέρεια, την Ευρώπη που θέλουμε!

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ