Κοπή πίτας από «Τα Αστεράκια» με θεατρική παράσταση

Το απόγευμα του Σαββάτου (25/1), στον Δημοτικό Κινηματογράφο Νέας Ιωνίας «Αστέρας», η Παιδική Θεατρική Εθελοντική Ομάδα «Τα Αστεράκια», σε συνεργασία με τον Ιωνικό Σύνδεσμο παρουσίασε τη θεατρική παράσταση: «Το Όνειρο του Σκιάχτρου», του Ευγένιου Τριβιζά, και παράλληλα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.


Η κ. Γεωργαντζή
Η όμορφη αυτή εκδήλωση ξεκίνησε με την υπεύθυνη της ομάδας και επιμελήτρια της εκδήλωσης κ. Δέσποινα Γεωργαντζή να απευθύνει έναν σύντομο χαιρετισμό, ευχαριστώντας θερμά, μεταξύ άλλων, τον πρώην Δήμαρχο και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» κ. Ηρακλή και την παράταξή του, επισημαίνοντας πως: «Από το 2014, που ιδρύθηκε αυτή η παιδική θεατρική εθελοντική ομάδα «Τα Αστεράκια», στήριζαν συνεχώς κάθε μας προσπάθεια. Ένα μεγάλο, λοιπόν, ευχαριστώ.», και ακόμη ευχαρίστησε μεταξύ άλλων: «Τους δημοτικούς συμβούλους, τους Προέδρους των τοπικών σωματείων και συλλόγων, τους εκπαιδευτικούς, τον Δήμο Νέας Ιωνίας για την παραχώρηση του Κινηματογράφου «Αστέρας», ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση, τον Πρόεδρο του Ιωνικού Συνδέσμου κ. Γιάννη Κοντίτση και τον επίτιμο Πρόεδρο του ίδιου συλλόγου κ. Τάκη Κωστιδάκη για τη φιλοξενία τους στον Ιωνικό Σύνδεσμο, ώστε να πραγματοποιηθούν και εκεί κάποιες πρόβες και για την επίδοση αφισών, προγραμμάτων και προσκλήσεων. Να τους ευχαριστήσουμε, γενικώς, για την άψογη συνεργασία τους.». 


Κοπή πίτας
Στη συνέχεια, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος Μέντης ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της ομάδας, έκοψε το πρώτο κομμάτι της και εξέφρασε τις θερμότερες ευχές του για το νέο έτος.

Ακολούθως, κομμάτια πρωτοχρονιάτικης πίτας έκοψαν και ευχήθηκαν κατά σειρά: ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» κ. Ηρακλής Γκότσης, η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Δέσποινα Θωμαΐδου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ελένη Αλατσίδου, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Δημοτικής Συγκοινωνίας κ. Αγγελική Σακκαλόγλου, ο Πρόεδρος του Ιωνικού Συνδέσμου κ. Γιάννης Κοντίτσης και ο εκδότης της εφημερίδας μας IONIANET.gr κ. Βασίλειος Μαγκαναδέλλης. 

Παιδική παράσταση
Αμέσως μετά, ξεκίνησε η υπέροχη παιδική παράσταση, στις αυξημένες απαιτήσεις της οποίας ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά όλοι οι πρωταγωνιστές της Ιωνιώτικης παιδικής θεατρικής ομάδας «Τα Αστεράκια», αποσπώντας δίκαια το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκόμενων. 

Δώρα
Η πολύπτυχη αυτή εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των παιδιών και στο τέλος μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά, ηθοποιούς και θεατές.

Παναγιώτα Σούγια

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ