Κοπή πίτας του Αθλητικού Συλλόγου «KURO OBI»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κοπή πίτας του Αθλητικού Συλλόγου «KURO OBI»

Μέσα σε εορταστικό κλίμα, ο Αθλητικός Σύλλογος «KURO OBI» πραγματοποίησε την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας (2/2) στην αίθουσα Κρητών Νέας Ιωνίας.

Κάνοντας έναν μικρό απολογισμό, η προπονήτρια της σχολής μας κ. Αντζού Χρυσοδέσποινα απηύθυνε χαιρετισμό στους γονείς, αλλά και μαζί με τον προπονητή κ. Γαβριήλ Σουμαναρίου και τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Κυριάκο Αντζού, υποδέχτηκαν τον φίλο και εκπρόσωπο της ελληνικής ομοσπονδίας καράτε κ. Παναγιώτη Χονδροματίδη, που για ακόμη μια φορά μας έδειξε την αγάπη του και έδωσε τις ευχές του σε όλους.

Παρόντες ήταν οι μικροί αθλητές της ακαδημίας μας, το τμήμα ενηλίκων, όλοι οι προπονητές, το διοικητικό συμβούλιο και οι γονείς των αθλητών.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος μας τίμησε με την παρουσία της η Δήμαρχος της Νέας Ιωνίας η κ. Θωμαίδου Δέσποινα. Η κ. Θωμαίδου απεύθυνε χαιρετισμό δίνοντας έμφαση στη σημασία του αθλητισμού και στα οφέλη που αποκομίζουν τα παιδία, η νεολαία της Νέας Ιωνίας, το μέλλον μας, επίσης χαιρετίζει την προσπάθεια του σωματείου μας, τα κίνητρα που δίνει στους νέους ώστε να ασχολούνται με τον αθλητισμό, και δήλωσε παρούσα στις ανησυχίες μας εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση προς τους γονείς δίνοντας τους συγχαρητήρια για τον αγώνα που κάνουν να στηρίζουν τα παιδιά τους και να τους προσφέρουν το καλύτερο δυνατό. Η Δήμαρχος μοίρασε σε όλα τα παιδιά δωράκια και την ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική αυτή κίνησή της.

Ο προπονητής της σχολής μας Γαβριήλ Σουμαναρίου απένειμε στην κ. Θωμαίδου τιμητική πλακέτα και μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου μας κ. Κυριάκο Αντζού ευχαρίστησαν την κ. Θωμαΐδου για την παρουσία της.

Κάντε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here