Ξεκινούν οι προπονήσεις στον Α.Γ.Σ. “Ανατολή Νέας Ιωνίας”

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ενημερώνει τα μέλη του, τους αθλητές και τις αθλήτριές του, αλλά και όλους τους φίλους του Συλλόγου και του Στίβου, ότι τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019, στις 6.00 μμ. ξεκινούν μέσα στο Δημοτικό μας Στάδιο, οι προπονήσεις της αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020, για όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως ηλικίας.

Το οριστικό ωρολόγιο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Ελάτε στον ιστορικό Σύλλογο «ΑΝΑΤΟΛΗ», το Σύλλογο της ευγενικής άμιλλας, της αγωγής και της παιδείας, που από το 1996 καθιέρωσε το άθλημα του στίβου στη Νέα Ιωνία και στην ευρύτερη περιοχή. Από το 1996 παρουσιάζει αθλητικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο (πολυετής οργανωτική υποστήριξη αγώνων – Μπλόκο Καλογρέζας, Αγώνες Σχολείων, Αγώνας «Στις γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων-, Επιστημονικές Ημερίδες, Γιορτές, ευρύ Κοινωνικό Έργο).

Για κάθε παιδί υπάρχει ένα αγώνισμα, που θα το μάθει σωστά και θα έχει ενδιαφέρον και θα προσέρχεται με χαρά σε κάθε προπόνηση.

Περιμένουμε τους γονείς, τους αθλητές και τις αθλήτριες να πούμε για τις διακοπές του καλοκαιριού, αλλά και να ανταλλάξουμε απόψεις  και να διαμορφώσουμε πάλι μαζί το φετινό πρόγραμμα, καθώς και το περιβάλλον που θα ζήσουμε για μία ακόμη χρονιά.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ & ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ & ΠΡΟΟΔΟ ΣΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε:
κ. Βασιλείου Ευάγγελο (Πρόεδρο) τηλ.  6944786130
κ. Θεοδωρογιάννη Αναστάσιο (Γενικό Αρχηγό) τηλ. 6974634387
κ. Τσαγκαράκη Κώστα (Έφορο Δημ. Σχέσεων) τηλ. 6944275365

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ