Λαϊκή Συσπείρωση: Ολοκληρώθηκε η περιοδεία στο κέντρο της Νέας Ιωνίας

Δελτίο τύπου 11/5/2019

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα ολοκληρώθηκε η περιοδεία στην αγορά του κέντρου της Νέας Ιωνίας από τη Λαϊκή Συσπείρωση. Επικεφαλής ήταν ο υποψήφιος Δήμαρχος Κ. Κατιμερτζόγλου. Μαζί του, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού και πλήθος κόσμου που στηρίζει την παράταξη.

Η κουβέντα ανέδειξε τα προβλήματα που έχουν οι μικρομαγαζάτορες και ο κόσμος, τόσο από την κεντρική πολιτική των κυβερνήσεων, όσο κι από την πολιτική της δημοτικής αρχής που την υλοποιεί κατά γράμμα στον δήμο. Ακόμη ο Κ. Κατιμερτζόγλου κάλεσε τον κόσμο να συμμετέχει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Νέα Ιωνία, τη Δευτέρα 13 Μάη, στις 19:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Πευκάκια.

Για ακόμη μια φορά αναδείχθηκε, πως το ζητούμενο για την υπεράσπιση και την ικανοποίηση των αναγκών του λαού είναι, η ενίσχυση του ΚΚΕ ενιαία στην ευρωβουλή και στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής συσπείρωσης που στηρίζει σε περιφέρειες και Δήμους.

Γιατί ισχυρό ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες, σημαίνει γνήσιο ΟΧΙ στα μνημόνια και τις αντιλαϊκές πολιτικές που συνθλίβουν τα εργατικά δικαιώματα, για να αυξάνουν τα κέρδη τους τα μονοπώλια και οι μεγάλες επιχειρήσεις.

Γιατί ισχυρό ΚΚΕ παντού σημαίνει ισχυρή Λαϊκή Αντιπολίτευση που θα διεκδικήσει μέτρα ανακούφισης για να πάρουμε πίσω όσα χάσαμε. Γιατί ισχυρό ΚΚΕ και στη Νέα Ιωνία σημαίνει Δημοτική αρχή και Δήμαρχος που θα είναι στο πλευρό του λαού της περιοχής και όχι απέναντι του. 

Μπροστά οι ανάγκες του Λαού!
Ψηφίζουμε – στηρίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση
Εκλέγουμε κομμουνιστή δήμαρχο στη Νέα Ιωνία

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ