Με ενδιαφέρουσες ομιλίες ολοκληρώθηκαν οι «ΗΜΕΡΕΣ ΥΓΕΙΑΣ 2019», στη Νέα Ιωνία

Με ιδιαίτερα ενημερωτικές ομιλίες, που πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας, ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (1/12), οι δράσεις των «Ημερών Υγείας 2019», που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του δήμου, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς αρμοδιοτήτων υγείας.

Την εκδήλωση προλόγισε η Διευθύντρια της Υπηρεσίας Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Νέας Ιωνίας, κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου, παρόντος μεταξύ άλλων του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας κ. Παναγιώτη Βλασσά, και αμέσως μετά οι Μαίες M. Sc του Κέντρου Υγείας Νέας Ιωνίας, κ.κ. Άννα Σεχίδου και Βασιλεία Νικολοπούλου, εισηγήθηκαν του θέματος με τον χαρακτηριστικό τίτλο: «Μητρότητα», παρουσιάζοντας τους τρόπους προσαρμογής της μέλλουσας μητέρας στον νέο της ρόλο, και ακόμη αναφέρθηκαν στον υποστηρικτικό ρόλο του πατέρα, καθώς και του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος, αλλά και των φορέων υγείας στην οικογένεια.

Στη συνέχεια, η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Σταθμού Προστασίας Μάνας και Παιδιού του Κέντρου Υγείας Νέας Ιωνίας, κ. Μαργαρίτα Κουρβισιάνου, καθώς και οι Επισκέπτριες Υγείας του ίδιου Κέντρου, κ.κ. Ιωάννα Κουκά και Μαρία Βλυσίδου μίλησαν σχετικά με το θέμα: «Εμβόλια, Στάση Ζωής».

Παναγιώτα Σούγια

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ