Με επιτυχία η κοπή πίτας του Γ.Ο. Νέας Ιωνίας «Εν Κινήσει»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν ο καθιερωμένος πλέον ετήσιος χορός και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γυμναστικού Ομίλου (Γ.Ο.) Νέας Ιωνίας «Εν Κινήσει», σε συνεργασία με τον Α.Σ. Άρης Πατησίων, που πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (26/1), σε κατάμεστο από κόσμο Κέντρο Διασκέδασης στο Ηράκλειο Αττικής.

Ευλογία πίτας
Η όμορφη αυτή εορταστική εκδήλωση, η οποία έγινε σε ιδιαίτερα ευχάριστο και ζεστό κλίμα, ξεκίνησε με την ευλογία της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον π. Παΐσιο, ο οποίος, αφού έκοψε τα πρώτα κομμάτια της και ευχήθηκε.

Η κ. Κλημεντιώτου
Κατόπιν, η προπονήτρια του Γ.Ο. Νέας Ιωνίας «Εν Κινήσει», κ. Αγγελική Κλημεντιώτου, αναφέρθηκε στις επιτυχίες των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου και αμέσως μετά ακολούθησαν οι βραβεύσεις αθλητριών του συλλόγου για τη συνολική αθλητική παρουσία τους κατά τη χρονιά που πέρασε, ενώ παράλληλα παρουσιάζονταν χορευτικά γυμναστικά προγράμματα και επιδείξεις ασκήσεων «Tae Kwon Do» από αθλητές και αθλήτριες, τους οποίους απόλαυσαν και καταχειροκρότησαν οι πολυπληθείς γονείς, αθλητές και αθλήτριες, καθώς και φίλοι των συλλόγων, οι οποίοι παραβρέθηκαν στην εορταστική αυτή εκδήλωση.


Κοπή πίτας – Βραβεύσεις
Αξίζει να σημειωθεί πως τα βραβεία επέδωσαν στις κατόχους τους, έκοψαν κομμάτια πρωτοχρονιάτικης πίτας και ευχήθηκαν σε όλες και όλους, μεταξύ άλλων: ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Νέας Ιωνίας και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δύναμη προοπτικής» κ. Ιωάννης Ιωάννου, τον οποίο ευχαρίστησε ο σύλλογος Γ.Ο. Νέας Ιωνίας «Εν Κινήσει» για την παραχώρηση νέου χώρου για το αγωνιστικό τμήμα της Ρυθμικής Γυμναστικής, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ελένη Αλατσίδου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Παναγιώτης Μανούρης, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη της ίδιας παράταξης κ.κ. Δημήτρης Πανταγιάς, Κωνσταντίνα Σιμονετάτου – Καλέμη, Ζωή Μπακογιάννη και Φωτεινή Ρόδη.

Μουσικό πρόγραμμα
Η υπέροχη εορταστική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πολύ χορό και αστείρευτο κέφι, που μετέδωσαν σε όλους τους παριστάμενους ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος και η ορχήστρα του, ερμηνεύοντας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια.

Παναγιώτα Σούγια

Κάντε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here