Με γλέντι η πίτα των εργαζομένων του Δήμου Νέας Ιωνίας

Σε ιδιαίτερα γιορτινό και ευχάριστο κλίμα το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Νέας Ιωνίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, σε μια εκδήλωση με καλό φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (31/1) στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας.

Η κ. Παπαδοπούλου
Την εκδήλωση προλόγισε και στη συνέχεια συντόνισε η Β’ Αντιπρόεδρος του Σωματείου και Διευθύντρια της Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Σας καλωσορίζουμε σήμερα στην κοπή της πίτας μας και σας ευχόμαστε καλή και αγωνιστική χρονιά. Να είμαστε γεροί, να διεκδικούμε και να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας.».

Κοπή πίτας
Αμέσως μετά, έκοψαν κομμάτια πρωτοχρονιάτικης πίτας και απεύθυναν χαιρετισμούς και ευχές, κατά σειρά: ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Νίκος Παπαδόπουλος, η Αντιπρόεδρος του Σωματείου κ. Μαρία Ευαγγελάτου, η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Δέσποινα Θωμαΐδου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Παναγιώτης Μανούρης, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» κ. Χρήστος Κανλής, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Κωνσταντίνος Κατιμερτζόγλου, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Νέα Ιωνία, Νέα Άποψη-21ος Αιώνας» κ. Αθανάσιος Αποστολόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Αριστείδης Χατζησαββίδης, η Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής κ. Ελένη Χατζή, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας κ. Αντώνης Καρβουνιάρης, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δύναμη προοπτικής» κ. Ιωάννης Ιωάννου, ο Γραμματέας του Σωματείου κ. Αιμίλιος Βαζούρας και το μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου κ. Τάκης Καρβουνιάρης.

Γλέντι
Η παραδοσιακή αυτή εκδήλωση του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Νέας Ιωνίας ολοκληρώθηκε με ενδιαφέρουσες συζητήσεις, φαγητό, ποτό, καλή μουσική και πολύ χορό.

Παναγιώτα Σούγια
Κάντε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here